ВМ-НВХ Ръфам пържоли-ще показвам снимки голи -19 част

• 19 824
  • 364
  •   1
Отговори
# 255
Ето ме и мен Wink Днес ми извадиха мъдрец, съвсем неочаквано, поради което следващите дни минавам на кисели млека, айряни и каши - задължително студени Sick Sick

Тони, поздравления за победата над бръмчащата гад newsm44

Лека и спокойна седмица  bowuu

# 256
Ммм обяд - 16 гр масло Мегле с мерудия, 20 гр бекон, 1 филия бонус, 50 гр сирене, 100 гр домат, 50 гр краставица, 100 гр чушка. Оххххххх вкусотия.

# 257
Хей, да се похваля - моят кантар най-сетне се престраши да мръдне - значи за последната седмица -един килограм/като в началото на седмицата не мърдаше изобщо де/. Още 20 пъти по толкова и ще заприличам на човек. Mr. Green
На всички - лека и успешна седмичка!!!  bouquet

# 258
Честито! Само така   bouquet!

# 259
Здравейте, момичета.  Hug Hug Hug
svetlana_78, браво, само така, знаех си, че ти е време да потеглиш надолу. Grinning
Аз съм строго режимна, днес орехи, пиле, риба и домати. Никакви прегрешения, че купон ме чака в близките дни. Grinning
Пожелавам подобно и на вас. Hug Hug Hug

# 260
Тонимире, чес'но жал ми стана за гадинките. Ако бяха на мойта терса нямаше да ги унищожа сигурно (оси да, ама пчели...). Аз обича мед и пчели...
Но пък ти желая да се отървеш и да ти олекне. Аз ям много по режим, но май малко повече като количество, но в момента нищо не смятам, защото съм многУ неревенна!

# 261
  • Варна
Бети как можа-жал ти било за гадовете Close-да са ме питали искам ли ги на моята тераса да живеят-нахални гадини, аз ходя ли в техния кошер.
Мразя мед, докрая на живота си няма да ям, даже днес хвърлих буркана. Има все още кръжащи 2-3, цялата ми тераса е обработена с какви ли не препарати,които купих днес-не мога да си простра една дреха, нито пък да си седна под чадъра и да ям диня, че пък как ли да ми е жал за тез твари Close Close

Днес беше поредния луд , нервен ден-ей ще се гътна наистина. Close Няма мира душата ми, а неделята я бях отделила за спокойствие и самовнушения, уви-пчелите ми развалиха рахата, а днес други "пчели" ми обагриха понеделника
Режима-50:50-ядох нектарини, от които такива киселини ми завряха в стомаха.....гадост
Ядох кис.мляко и ядки за обяд, шопска за вечеря, кашкавал преди малко....абе почти нищо не ядох днес
Утре ще търча много, имам хиляди неща да свърша и съвсем малко време

Millla ако влезеш искам само да ти кажа,че имахме гости- Тина и Пешо с малките дойдоха да ни поздравят, били са на почивка на Албена Heart Eyes

Редакция-маслото на Роса на мен много ми харесва(в момента такова имам), по-хубаво е от това на Милтекс, и все пак се чувства леко превъзходство на немското пред Росата. Не съм виждала сметана на Сердика в големите магазини, всъщност само на Роса, Бор-Чвор и Данон съм виждала.
Но за мен дъ бест оф дъ бест е Росата-няма друга толкова вкусна, кремообазна и мазна сметана Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 20:36 от tonimirka

# 262
Искам да похваля сметана "Сердика" - 200 кал на 100 гр и е около безброй пъти по-вкусна и засищащa от Данон.
Имам и масло "Роса" - като го опитам ще докладвам, натуралното масло на "Мегле" ми беше твърде постно на вкус.

Редакция

Да ама аз ям по 1 кофичка на хапване и "Росата" ми идва много калорична.
А за маслото - пробвах мъничко "Росата".. Същата ми е като "Мегле" - бозаво. Зад граница ме беше по-вкусно масълцето.

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 20:49 от Denichkata

# 263
Пък ази купувам само немски масЪла. Роса го бива, наистина е вкусно, но немцузките са ми по-вкусни. Въх, по наще магазини пък има само ДанонЪ - смИтана, хубава, лоша нея ям. М/у другото ръгам я в почти всякакви манджи, туй сметаната, и много вкусно става. Днес си застроих супето със сметана и яйце и кис. мляко...

# 264
  • Berlin
добър вечер Simple Smile малко късна ще ми е вечерята.. ама нали мога да ям , когато ми се яде ? Simple Smile
днес от 10 сутринта сме излезли да търсим квартира, прибрахме се в 21h. много вода отиде в тая жега, малко сушеница, малко кисело мляко и 1 дюнер (голяма грешка). криво ляво успях да въведа съставките на дюнера и като гледам съм добре. утре ще опиша всичко подробно, че още не съм вечеряла.
п.с.: добре, че успяхме с квартирата де !  Sunglasses
п.с.2: и аз взимам немски масла, поне така си мисля - на сегашното пише нещо като дойчландбътър. много е вкусно, а от сметаните сменям роса и данон. росата не е толкова гъста.

# 265
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро красавици  bowuu

Нещо ми е уморено ( има защо - до късни доби правих краставички )
Ядене - добре - 1612 ккал - обаче Б са повечко - заради сиренето фета ) Краставички - - поне 1/2 кг  Mr. Green
Хайде - лекичка   bouquet

# 266
Днес ми тръгна малко на криво деня.
Станах много рано, за да отида на солариум по хладно. Е отидох, ама по ред причини не можах да се опека.
Като се прибрах тъкмо ще си правя бъркоча - намерих буболечка в триците, хвърлих ги, както и остатъка от смляното ленено семе.
Къде ще си търся трици в тази жега и дали въобще ще отида не знам.

От яд се нахраних едно хубаво - 30 гр масло с подправки, 60 гр бекон, 2 филии бонус - 500 калории на едно ядене..
Не е хубаво така.
Успокоявам се с това, че закуската трябва да е най-обилното хранене за деня.

Ох още е 10, имам малко време преди наистина голямата жега да отида да търся трици. Дали.. или..

# 267
  • Варна
Аз пък закусих 2варени яйца с 15гр масло и шарена несол. Дени нали днес закуси, изчакай по-късно вечерта и отиди да си купиш какъвто там силаж ти се яде. Аз малко сливки хапнах-някой пак си обрал сливата и донесъл в офиса-ама аз най-вече заради ВЦто.
Да не мислите ,че свърши пчелната история-ноу ноу ноу, терасата ми е цялата в препарати-борбата продължава,големи гадини-пак кръжат и търсят леговището Close

# 268
Тони,

аз така се борих с молци, дето ходеха не само по дрехи, а из цялата къща - кухня, баня, хол.. Абе навсякъде. 2 пъти изпадах в нервна криза почти, единия път чак си поревах. Та мисълта ми е, че те разбирам и стискам палци скоро пчелната история да само история в миналото   bouquet!
А за триците - какво толкова, 1 ден няма да ям, пък и ленено семе си имам несмляно, аз само смляното изхвърлих и то за всеки случей само.
Утре ще ми е ленено-тричен ден, защото трябва да ходя да диря трици и да меля семе, че ще мъкна с мен - няколко дни няма да съм в Русе.. Шашава работа, ама аз съм си куку.

# 269
Здравейте момичета  bouquet Тази седмица няма да съм режимна..малко почивка,че много се отпуснах вчера и в неделя и имам нужда от прочистване.Желая ви много смаления HugДругата седмица започвам с нови сили Peace

Редакция, ами Дени да ти кажа честно ще наблегна на плодове и особенно на зеленчуци ...тук таме кис.мляко и сиренце..Ти за морето ли тръгваш? Laughing

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 13:05 от Kpuccu

Общи условия

Активация на акаунт