ВМ-НВХ Ръфам пържоли-ще показвам снимки голи -19 част

• 19 802
  • 364
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Ой, наденици, ой, пражоли!!   chef Айх, че вкусно миришее!!

Ше са стягам аз, ше му доди акъля в кратуната туй лято, разбирам аз таз работа.  Naughty Ще трябва да приготвя запаси от другото вкъщи и да складирам у настоящия хладилник. Но не мога да си намеря тефалския тиган, че да опража омле. Къде съм ги дянала не е ясно, всичко сбутано е натясно. Няма ми тиганя и туйто!?!  Crossing Arms Страдание голямо страдам без тиган. Мож някой да го е окрал? Мъка, мъка! Гладен ши умра сега, хей тъй без тигань у нищета!!
Ще си сваря и брокола, спанак ше си направя. Ах, как ми липсват тез манджи!  Heart Eyes

# 301
Много съм радУстна - намeрих в Халите масло на Мегле на порцийки от по 10 гр, като за ресторант. Край на рязането на равни части. Ех, цивилизация, ех удобство  Crazy!

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 12:26 от Denichkata

# 302
  • да има едно лесно - на мотора
Ах как си хапнах- радост за моята уста

Дени , туй специално заради теб  Heart Eyes
8 - нектарина
9 - ръжен хляб - филийче -около 20 гр. + 1 чл. масълце + 2 жълътка , опечени на тефлоновия тиганЬ на Небесната  Mr. Green
12 - 2 белъка + 1 домат + 100гр фета + 2 корнишона ( има да ям - останаха от купените за консервиране  Laughing )
14.3 - 1 печено кюфте

Довечера ще се ремонтирам - тапети , мапети , шпакловки - Небесна , ще трябва да ви видя да ми дадете малко нерви относно ремонта  Hug

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 15:04 от RosiK

# 303
Роси,

ни тъ е срам, откраднала на Небесната тигана, а тя милата си го търси!

# 304
  • Варна
Роси,

ни тъ е срам, откраднала на Небесната тигана, а тя милата си го търси!
Ти сега ще видиш как и нервите и майсторите ще и открадне....туй счетита са опасна работа Heart Eyes

Редакция-и днес няма сметки, но мисля че съм в режимни граници, ей ги манжите за днес
2 варени яйца и краве масло
2 жълти сливи
рибна салата-140гр, вътре имаше и зелени маслини с чушка и доста мазнина
печени чушки с доматен сос-140гр
орехи-20гр
шопска салата с 30гр Дунавия, 2л зехтин и зелена пиперка

Крис-появявай се де Heart Eyes, нищо че сега си малко почивка от режима-ела кажи, как си,промяната действа ли

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 18:17 от tonimirka

# 305
Тенкс за приема,  Hug
За днес:
варено яйце+30 гр.ръж.хлебче+1 фил.сиренце от тези Тоста /те дали влизат/
350 гр.салатка дом.,краставичка, гъбка и 20гр.филе
2 пърж. яйца +200гр.краставички
1 фил. /20гр./ ръж.хлебче
около 4 литра вода, а и 2 бр. Ескимо-3
...Ми гладна съм вече много пък храната не си е малко а newsm78

# 306
Ух какви забавни неща сте изписали тигани-мигани Laughing Цял ден си ви чета ама викам сега няма да им пиша често да не разводнявам темата.Аз пак май си карам режимно,просто малко плодовете си увеличих и доста зеленчуци.Жадно ми е на душата и затова.Тони, има някакъв ефект бях качила едно кило почивните дни и вече го няма, то е било вода де, но  много  ми е жадно и съм добре-малк опромяна не вреди, стига да не  крайно въглехидратна като картофи,пици,мици  ит.нИначе в понеделник съм си на линия.При мен нещата са добре, а гледам и тук е много весело.Днес ни донесоха костюмите за проба, не съм ви казала, но си шием нещо като униформи за офиса,ама са много фешън-елеганти, не са от онези противните лелишки костюми.В петък ще са готови/ поне така обещаха/ и в понеделник сутринта ъсс завръщането ми в режима ще ви пусна и някоя снимка да ме огледате и да кажете как съм костюмчето/ то е пола,панталон,сако и две блузки/ А после ще следим кога ще ми стане широка полата на шкембето.
Оооооооооо и друго имам да се похваля, утре отивам да меря булчински рокли и дагледам подаръчета в един магазин в Пловдив ..да видим кое ще ми стои добре като модел..

Айди сега и на вас да се покажа с любимите ми червени гащи,макар снимката да е ужасна,заради ужасния ми апарат/ туй е от тези дни рано преди работа...няма да си коментирам главата как е... hahaha Joy http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3408978

Много ми липсвате ,така че ще си наминавам пак до неделя макар и не особенно ВМ-НВД.Гуш за всички Hug Heart Eyes

Редакция
, ми дадох един фотос де, с любимите червени гащета, а другото ще  е от шефчето Laughing

Ей ма ,ама лягам и утре сутрин ще я махна снимката: http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3408978

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 22:39 от Kpuccu

# 307
  • Варна
Тенкс за приема,  Hug
За днес:
варено яйце+30 гр.ръж.хлебче+1 фил.сиренце от тези Тоста /те дали влизат/
350 гр.салатка дом.,краставичка, гъбка и 20гр.филе
2 пърж. яйца +200гр.краставички
1 фил. /20гр./ ръж.хлебче
около 4 литра вода, а и 2 бр. Ескимо-3
...Ми гладна съм вече много пък храната не си е малко а newsm78
Манна-бон суа:рр bowuu нещо ти бягат мазнините или поне не ги виждам със заспалите си очи smile3507
50гр хляб имаш-сметна ли въглехидрата дали е под 20%, ако не можеш да го спреш от раз-вярвай ми, не ти трябва, та ако не можеш да го спреш-яж само сутрин.
Пържените яйца ги приготви на тефлон и като станаха им сложи бучка масло нали? Щото иначе пържени яйца в олио и цвърчане хич не е препоръчително.
Топеното сирене и подобни-дай ги на някой друг, яж нормално сирене, или пък Дунавия, Фета, кашкавалец нашенски или Гауда, ама топените -кой да ти каже в какво са ги натопили Laughing и какво имат
Хайди туй е от мен, нямаш са сърдиш на критика-тук са учим да ядем здравно и слабително, без да сидим гладни

А, да-гладен си щото нямаш мазничко, наш как хубу засища и как хубу са смалява човек с него

Криско чаками фотоси и да разкажеш какво си си купил  Heart Eyes
Този линк дето си пуснала, ми дава заглавната страница-нещо ни си го натъкмила, дай пак

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 22:30 от tonimirka

# 308
# 309
  • Варна
оооо морски как си Hug още ли си печеш кълката или се върна вечи да работаш?
И аз ти пращам китка от сичкото ти приятелчета тука, да знаш че се питам всеки ден де си , що си, някой фотос тъй рекламен да пусниш...то човек до последно се надява Heart Eyes

# 310
Ай амор,амор... Heart Eyes
не ща ощи да работа и на гьола са плицкота.
Кат са върна току виж и фотос да разгърна.
Тихомире мио  Heart Eyes
Синьоритки   bouquet

# 311
Мили студентки, доцентки, професорки, асистентки, деканки и т.н.,
желая ви приятен остатък от седмицата и уикенд!
Много режимни дни и паднали сантиметри ви желая   bouquet  bouquet  bouquet!

# 312
Дениче, много весело да си изкараш на морето  bouquet Пожелавам ти най-хубавите емоции да изживееш Hug Много ще ни липсваш Hug Heart Eyes

# 313
Благодарим, благодарим   bouquet!
Само дето хванахме точно дъжда.. Днес е мрачно и хладно, което всеки друг ден би било неописуемо щастие за мен, но карай да върви  Grinning!

Много съм доволна - родата ми позволи да хвърля маргарина... Той бил стоял за моменти на криза на язвата, когато не трябвало да се ядат животински мазнини.... Ми 2 литра зехтин имате беееее, пльос на филийка и готово!

Маслото било вредно - вредно лииииии, направих сандвичи за днес с маслоооо, ама даже не им казах, ще лапат и ще питат за още, сигурна съм  Laughing!

Не пиели прясно мляко над 1%, така лиииииии, аз само такова купувам и за 1 седмица никой не разбра, пиеха, та им плющяга ушите  Wink!

Много е трудно да убедиш близките да се хранят здравословно, от което ми е много мъчно, защото го правя за тяно добро.

Поздрави на всички и успешни дни!

# 314
  • Варна
Опаа, докато не съм те изтървала-приятна почивка, хубаво временце и там разни джуниъри, фенове, обожователи-ко то дал Господ Laughing Чакаме те, може да сме в нова тема, но ти знаш пътя Heart Eyes

Аз-закусил сметан, лен и 1варено яйце

Общи условия

Активация на акаунт