"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!"

• 14 059
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Пешеходке, радвам се, че всичко е минало успешно.
Аз сега бях на по ракиика с едни приятелки, добре ми се отррази. Поговорихме си за старите години, като чели е било приде 100 лета. Утре се разбрахме пак нали сега съм ергенка, мъжо на Варна. Така хубаво си пинах, че чак се омотах, да ме простите, ако има някоя грешка.
Магеста ще го взимаме Жижо на там е тръгнало, трябва скоро да ги срещнем може пак да ви посетим коликата.
Понтес да не са зъбчета  newsm78
Габи си е с биба от третия ден, засега и аз не мисля да и я махам, като поотрасне ще го мислим.
Вигантола да ви кажа забравям да го давам, сега като я пече слънце, фатално ли е?
Вода пием колкото толкова, значи около 80 грама на ден.
Много ми е мъчно, че мъжа ми ще остане във Варна, а аз тука, след септември. Какво да правя, незнам как да се справя с чуствата си?
Илзях си чуствата и преживяванита, много ви  Hug и до утре.

# 46
Магеста, страшна фотосесия- много сте готини !
На Пешеходката бързо възстановяване и внимавайте де вече Wink
За паспорта на бебо и тримата трябва да се явят, а и трябва да му издадете адресна регистрация и с нея се подават документите.
Лиа, ако ще ходите към Варна, моля те вземи Дани, не Жижо, та да му идва мама на гости по морето;-)))
Айде до скоро, че ще ме кръцнат утре от нета, требало и да се плаща ... Лека нощ !

# 47
  • Vaudreuil Canada
При нас най - лошото е, че аз съм разглезена на заспиващо почасово дете, което спи цяла нощ. Тая , мойта "екстра" е от скоро, аз затова рева .....
Почвам да мисля , че кучешките зъБци излизат ....  newsm78 ... чувала съм , че най-боляло...
Някой беше пускал таблица за реда на поникване на зъбите.... моля ако не досаждам да повтори  Peace
Шест зъба - до тук не съм ги усетила .... ама сега ?! И да не смее някой да ни завижда за зъбите....  Wink
Не се хваля, оплаквам се  Grinning
Да не съм те чула да се оплакваш повече  Naughty ние си се будиме от край време по няколко пъти на нощ - едвам заспиваме щото сме любопитни на всичко отгоре, а за капак нямаме нито един зъб, но пък ни скъсват венците от сърбеж и болки две нощи изобщо не мигнахме да се разнасяме и гушкаме /от болки де не от лиготия/.
Лиготията ни тресна от скоро щото много баби много гушканки та се поразглезихме.
iva-bebe Честита годишнина! Много споделени щастливи мигове и скоро да повторите декемврийската програма.
На болните бързо оздравяване.
И аз знам че за паспорта на бебето и тримата трябва да се явят но не знаех за адресната регистрация - ние обаче го регистрирахме вече като чужд гражданин та имаме такава - не знам даил става въпрос за същото нещо. Сега само таткото си чакаме да дойде та да ходиме да пускаме документите.
Ние залъгалка ползваме за заспиване и понякога за успокоение ама не я уважаваме много много. Вода не пием - дори в най-големите жеги отказа. Давах нормална подсладена с биберон с лъжичка резултат нула внимание. Единствено се подлъга да лапне първата лъжичка и другия ми успех с водата беше като му я дадох топла ама и там успеха беше максимум 5 мл.

# 48
И кво сега изложихме се с тази среща още на първия месец.После като дойдат отпуските на мъжете ни и като хукнем-я на море,я на плаж и т.н няма да има срещи чак до есента. Naughty

И Лори от вчера нещо е много кисела.Вчера си мислех,че иска повече внимание щото я премятаха два дена от скут на скут и от ръце на ръце,а днес гайдата като наду час и половина главата ме заболя.Май причината се оказа в акото,и след като свършихме работата се успокои. Иначе папка си детето,пийва си биричка,чеше си венците,ама зъби -йок.

Лампа не й паля,само като се наложи за водичка.Биберона го използа когато поиска,особено сега като чешалка-щото ни е каучуков и й е много удобен.Вигантола и давам по 1 капка,ама и на менн се случи два дена да забравя да й дам.

Моя мъж го е хванал якия кърък и нещо взе да ми писва.Сега е яхнал метлата за нещо и не ми споделя за да не ме тревожи.Някой знае ли как се чупи кърък newsm78

Пешеходке,бързо възстановяване.

# 49
  • Бургас
Честит рожден ден sipirumi!!!
Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение, несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание- любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

# 50
Ей, Ники, страхотна си! Как само нито един рожденник не пропускаш!
ЧРД Сипируми!
Пешеходке мила, край нямат твоите неволи! Дано се възстановиш по-бързо! Честито зъбче на Дивнето - с тати ли се гледаха тия дни?
Нищо не казахте за срещичката - имаше или нямаше  newsm78.
Аз вече ще се гръмна - след като цяла нощ ме будиха - и двете деца - сутринта се вдигнаха в 6.00 часа - и двете деца.  И сега съм  Tired  То затуй и моята депресия е на приливи и отливи.
Да ви се похваля - снощи мъжото ни изведе на кръчмичка. Бебка се държа горе-долу прилично, а баткото по разни катерушки.  Та беше ОК и беше разнообразие, че вече полудявам вкъщи.
Лиа25, кураж! Времето просто лети, няма да го усетиш!
Fiffi, не се притеснявай, всички почти минахме през това - падането на бебоците!
Еси, това са завидни килограми вашите - като на Маги на bla_bla! 
Клеми, къде пак зачезна, сподели как сте с хлапетата!
"Западни" мами, помислете за една среща пак в Света Троица! Пък и не само западните! Laughing

# 51
добро утро!ама много е нечестно.и мен децата ме будиха цяла нощ,макар че Митко беше по-активен.а сега и двамата спят.а аз трябва да им сготвя,за да може после да поизлезем....а как ми се спи!!!Сонче много я дразнят зъбите.всичко е в устата и плаче ,и се дразни...но,се поуспокоих,като чета ,че при повечето е така!
хайде,дано са ни по-ведри дечицата и по- спокоен ден на всички!

# 52
  • sofia
Магеста, дай малко Жижо да го погушкам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Снимките са толкова сладки на наборчока smile3521

Дивна пешеходка, никога повече проблеми, чу ли   bouquet

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 09:21 от mama-shushi

# 53
  • Vaudreuil Canada
"Западни" мами, помислете за една среща пак в Света Троица! Пък и не само западните! Laughing
Аз съм за, но мога да се класирам чак другата седмица в сряда или четвъртък  Embarassed много рода много чудо и програмата е спретната, а и използвам бабата като е свободна да гледа малкото та да свърша някоя и друга полезна дейност и да не го влача с мен по жегите.

# 54
  • София
Пешеходка,  Hug, бързо възстановяване и много сили!
Лиа, повечко срещи с приятелки и всичко ще мине. Няма страшно. И аз се чувствам така, като се случи за няколко дни да не сме с мъжа ми /не се е случвало за повече от седмица дори, а при вас е повечко/. Обачее хубавото е, че това само ще засили чувствата ви, гледай от положителната страна. А моята дипломна се отложи за 23/07 /нямаше време за рецензиите/, така че ще се отчета на 24ти.  Laughing
За зъбите, нямаме и половин зъб даже ние...

# 55
мами, здравейте, ама какво толкова сте изписали, бре, адски бързи сте...

аз вчера пак бях с температура!! #Cussing out ...и ся не ми се разправя всичко, но да ви питам какво мислите...за първи път снощи ми се случи да видя детето ми гладно преди лягане, реве на празните цици и се чудя топло ли й е, зъби ли са..., накрая разбрах, че е гладно, циците ми меки като вързопчета, не ми се е случвало такова нещо досега! Дори вчера сутринта пак бях напращяла. За да не се мотаме с размразяване, дадохме й (за първи път) 100 мл кисело мляко (добре, че имахме домашно) с малко преварена водичка, с лъжичка (тя от шише не пие в добро настроение, та камо  ли в лошо). Е, успокои се детето, разпя се и се приспа.
Та сега, не знам, ако ми се случи пак, какво да правя, въобще не съм подготвена да ми спира кърмата, винаги съм искала да кърмя до годинка и половина. Днес си я накърмих сутринта, през нощта също яде и спа, но не знам дали не намалява. Пих чай на Хип, досега той винаги ми е помагал.

Междувременно, аз нямам температура, но още ме мъчи хремата. А Еличка не знам, мерих й днес Т-та, два пъти с живачен и веднъж с дигитален, няма. Но на мен първо ми започна с гърло...и после дойде Т-та...ох...дано не се разболява, не съм гледала болно дете и не знам как ще се справя!!!  Shocked
Съвет, моля  #Crazy

# 56
Добро ви утро !
Свежа като репа' ви казвам след като приложих аз ала' Макаренковски методи ...
/Ей да не си помислите, че си бия детето  Wink/
Навята от темата за лампата, снощи загасих всички светлини и се заредих с един галон сок. Точно два пъти се буди и аз без гък и стон, без " ооо, кажи мамо, какво има"... съвсем безмълвно пъхнах биберона в устата - и така докато заспи.
Благодарско на Esy  впрочем, че ме осветли  Wink с идеята за лампата ....  bouquet
Пешеходке - Дивна, силна жена си мамо ! Дръж фронта, неприятностите често ни укрепват само ни каляват  Peace / е , така докато не ни гътнат съвсем  Mr. Green ама всички сме за там /
После като дойдат отпуските на мъжете ни и като хукнем-я на море,я на плаж и т.н няма да има срещи чак до есента. Naughty
Joy hahaha - ей развесели ме Ин4е, моя само седи и планира - сън не го хваща къде да ни помъкне с малкия  Grinning
poli.jekova, не се кахъри мила.... тя Габка да не е жена за един мъж само !?/ да не се запъне само майка и' .... съвсем добронамерено , ние на приятелски начала Peace / Абе хайде всички на морето , с две думи - не ме свърта вече тука.
шамЕнет   - има такива временни сривове - не се подавай на стреса Peace

# 57
Честит Рожден Ден Сипируми-много здраве и щастие ти желая.

Ние с Лори отиваме,тя да се види с гаджето и после ще ви пишем

За който е в настроение,ето малко материал за мислене:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203577.0

# 58
Вижте това, момичета!
http://dnes.dir.bg/2007/07/03/news1846708.html
И кво сега стана, имаше или нямаше вчера срещичка, никой нищо не казва?

# 59
За сметка на тези неща обаче - ще правим абсолютно БЕЗОПАСЕН секс! Във всичко лошо има и нещо хубаво!
Бети, с тати са се гледали, ама той нашия тати е трениран и не се плаши от бебета! Всичко си може...
С навършване на 7-я месец започваме попара... Да видим какво ще стане. Ама ще е след няколко дни, щото да се съпикясам малко....
ЧРД на Сипируми! Много щастие и здраве! Другото само си идва!
шамЕнет , извинявай за невдигането, ама или имаше доктори наоколо или спях.... съвсем несвестна бях. Много ти благодаря за обаждането!  bouquet
За кърмата - не се шашкай - колкото - толкова! Ти и без това геройски издържа досега! Да се оправяш бързо! И не се притеснявай - дано не се случва, но ще се справиш с всичко! Майките имат неподозирани резерви!

Общи условия

Активация на акаунт