"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!"

• 14 401
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Нашето педи каза да почна или с пилешко или с заешко, като най-подходящи.
и нашето така. като може и пуешко и риба.

# 181
Ама, Алексче, как така рано за каши newsm78?  Та ние с каша се захранихме, още на 5 месеца. А по принцип след 4 месеца ги дават кашите!

# 182
Ники Пепи е страхотен а това мама е супер толкова е сладък. Heart Eyes

Месните пюрета ги ядем от седмца първо пилешко -домашно и сега телешко-Гербер му дадох .Доки ми каза че не се въвеждало а директно цялото количество което папка бебчо,една седмица един вид месо и после сменяш с друг,та така и направих.... Hug

# 183
  • София
Ама, Алексче, как така рано за каши newsm78?  Та ние с каша се захранихме, още на 5 месеца. А по принцип след 4 месеца ги дават кашите!
оффф, ами какво да и кажа - така разправя нашето педи. аз нямам представа честно да ти кажа. подкарали сме я по една схема и така ще я бутаме. знам ли и аз newsm78 всяко педи различно приказва ooooh!
аз лично си мислех за оризова каша, но като казва така жената newsm78 до момента съм доволна и затова я слушам.

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 20:28 от алексче

# 184
Здравейте момичета !
Вие сериозно си пишете , не се шегувате  Wink
ketka, ето на Ози - кухня сайта:

http://www.ozi-food.com/

Хер Бебе намирам само телефон : 02/ 943-45-08 или 0888/95-95-97
На бул. "Мадрид" някъде е централата, но и те разнасят по домовете. / За тази кухня знам, че готвят и за алергични деца/.
Ти дай за играта на Памперс инфото ... че ме заинтересува..... newsm78  Grinning
Пешеходке , мерси  Peace Ще да я чекна тази кухня   Wink - ако ти изпадне телефон ще да съм ти дваж по- благодарна Peace
Nikki Ivanova, харен много момъка ваш !  Grinning Щастливка си ти - с "мама" проговорихте .. Wink
И .... страшен танц  Laughing Peace . Показах го даже на Жижи  Wink .... да се учи и той !
В тоя ред на мисли да ви сподля, че напоследък му пускам чат - пат да гледа на компа онези "дебилските" детски филмчета, дето ви бях давала линк преди и направо пощурява от кеф и писка здраво .
Да ви се похваля : след близо месец и половина тренировки на сухо за "къде е лампата" , най-сетне заучихме подобаващото движение с поглед нагоре bowuu Grinning. Само дето  много щастлива от факта го питама по 87567643 на ден и той след третия път ме поглежда озадачено и отказва повече упражнения  Mr. Green
А зъбките ги пуснахме в действия няколко пъти  Mr. Green но мама така изврещя, че после се двоумеше човека изобщо дали да суче и сякаш преустанови опити да ги ползва точно там. Много стиска с челюст, обаче ....  newsm78
Незнам ваш'те слънца така ли са . . . . ?  newsm78
И последно .... алексче, защо те притеснява сметаната в пюрето ? Ако не сте алергични към кравето мляко, няма проблем - доколкото знам тя е от сухо мляко . Както и да е не натрапвам мнение. Дискутираме си просто  Peace
М-да Virgynity залипсва нещо ... newsm78

# 185
  • София
Здравейте Wink
Хайде и аз да разпиша, стига само съм чела- ма то си има довоооолно мн материал за четене де Wink
Нашия хемоглобин излезе 123, след като на два пъти ни разходиха за резултатите, уж лаборантката ги оставила на някаква лекарка(при която ние не се водим #Crazy), после се оказа че пак са си там(ама нали са в различно раб.време и ние 2 пъти да идем).
Важен е все пак резултата, урината също си е добре.
Странно, но Евката нещо се цупи на банановата каша на Милупа, а оризовата на Хип- дето няма вкус я лапаше като за световно newsm78
Скоро ще стартираме месоядството със заешко, но наистина не знам как се дава- пак по 1-2 лъжички или по цяло бурканче?
Освен това аз до сега не съм давала сокове, тези които още не сте давали от кога мислите да давате?
Малката иначе си пие по около 100-150 вода, но сурови плодове не давам(само малко банан). Имам малко домашни морковчета и се чудих дали да не спретна едно фреш-че?

И Ники Петито мн хубаво ме позабавлява smile3501 с лазенето и ние май напредваме.

# 186
иии, чета, чета, ама чакайте и да се разпиша малко.
Magesta, ама едно ми е обидно и се чудя какво и се сетих. Ама ти с ония последните снимки на Жижо и теб, си действала с методи "под кръста" с конкуренцията. Направо си извадила "голото оръжие" на Жижко и сега сигур всички моми са ваши. Дани ще трябва да си търси другаде девойчица. Wink))
А Пешко така ме разсмя от сърце- ама много веселко това детенце и какво брейкарче ще стане от него Wink
А някой попита за срещата в понеделник. Е, аз ще ви кажа- среща имаше все пак. Добре че Аспасийка дойде, понеже щях сама да се окажа на среща, хехеее.
Иначе, ние сме си добре. За сравнение който иска, Дани е 7 550 кг и 68.5 см., с 115 хемоглобин. Лазим си здраво. Нямаме си ни един зъб (има ли още такива като нас?) и си върнахме от две седмици нощното кърмене и ние не знаем защо. Ама си се кърмим, защото не се лъжем с вода и здравата се сърди като му я пробутвам.
Хайде лека нощ от нас и до скоро !

# 187
Добро утро от нас!!!  bouquet

Момичета едва смогвам да ви изчитам..
Тази елда как се дава бебешоците? EmbarassedВари се  и се пасира ли?

Чудя се къде изчезнаха моите съгражданки Адриана и maiche?Ние щяхме да си правим форумска среща,но все се разминаваме нещо.
И още нещо си мислех снощи преди да заспя да ви питам,но сега не мога да включа още...Чудя се как може да става толкова рано това мое дете ThinkingНпараво е нечовешко TiredЩе види той като порастне като започна да го будя за ДГ и у-ще как ще му го върна  Mr. Green

# 188
  • СОФИЯ
Мацки здравейте!   Честито на всички,който тия дни имаха поводи за празнуване!
    Аз си взех всички изпити успешно,остана защитата ноември месец. Не смогвам да изчета всичко затова няма да пиша много. В неделя тръгваме на море,дано да няма проблеми там Praynig.
  Направихме си една квартална среща с polkam
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143855&view=1&photo=17
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143855&view=1&photo=25

# 189
  • Бургас
Добро утро!След като беба се събуди в 6 ч,папка,игра,сега отново спи.Тъкмо да се включа и аз малко тук.Кашата от елда наистина е много полезна,давам я отскоро.Наща е на Bebi с ябълки и кайсия-млечна.Месните пюренца,също ги  яде от 1 седмица.Най-много обича пуйка с тиква на Hipp.Пюрето от черен дроб също го препоръчват,като полезно,но още не съм го включила в менюто на бебка.EASpirit,аз елдата я давам готова,като другите каши.На кутията пише как се приготвя.Абе,тия бебоци големи сладури-пълзящи при това baby_neutral JoyИ ние все още нямаме зъбки.Хубав ден!  bouquetSTASII,честито за изпитите!

# 190
добро утро.моето момче се събуди в 7 хапна поигра си и сега пак ще си поспинка.за протокола и ние сме без зъби,не пълзим още само се въртим не от гръб по корем а например ако го сложа с глава към стената го намирам с крака към стената дано сте се сетили,но за сметка на това вече две седмици по цял ден изреждаме бабабабаба,дядядяддядя ии............ мамамамоооо много е сладък като всички наши бебенца да им нахапя дупетата на тях  hahaha

# 191
  • Русе

Чудя се къде изчезнаха моите съгражданки Адриана и maiche?Ние щяхме да си правим форумска среща,но все се разминаваме нещо.

Аз съм тук  Sunglasses
аз успявам да ви изчета, но не мога много-много да пиша, понеже маймунката постоянно ми е в ръцете и ако почна да пиша- тя е първа наместена на клавиатурата и удря в/у нея   Crazy От тези зъбки е много нервна горката, а това се предава и на мен   Tired
Срещичката да я направим другата седм., ако нямата нищо против- понеделник, вторник ще сме на линия

# 192
Пак се почувствах като кръгъл идиот. Ама сигурно съм си такъв! Нека ми е!
Преди няколко дни ви писах, че съм в голяма дупка, депресия и т.н.  Значи ситуацията е следната. Винаги съм имала добри отношения със семейството на баща ми - до преди 6 месеца.  Когато се роди бебката. Вярно, че бях говорила, че на баща ми ще го запишем, но името му е особено и беше възможно най-близкия вариант, всъщност баба ми по бащина линия така се казваше. След това реших, че не искам така да се казва, пък и с баща ми лично не съм водила такива разговори. Да беше казал, че се радва или нещо такова.... поне. Само с жена му.  Та в резултат се разсърдиха като смених името.  Дори не дойде на изписването. После не ми се обаждаха, няма да ви разправям как болеше. Постепенно нещата се поизгладиха и отношенията нормализираха. Много се нервирам, че не проявяват интерес към децата ми, но това не е от сега, още откакто синът ми се роди - ако аз организирам среща - супер, получава се страхотно, изкарваме си добре. Но иначе сами няма да се сетят да си видят внучетата.
Скоро разбрах, че доведената ми сестра е бременна - дъщерята на жената на баща ми. Много се зарадвах, разбира се. Но само първоначално - после ме налегна депресията, рев и т.н.  Само си представих, че мащехата ми едва ли ще остави да не виждат онова, бъдещото внуче. И ме хвана адски яд! Тъпо е, осъзнавам го, още повече нероден Петко, ама това е положението.  Сега и това отмина, преживях го, и се опитвам да контактувам със сестрата - но тя се държи гадно, аз съм любезна, питам я как е, давам по някое съветче, много тактично. Сега ми каза, че тя не ми била давала съвети като съм била бременна! Еми да си гледа работата! Повече няма да я търся. Но не съм го заслужила!
Извинете ме, но исках да споделя, че ми тежи, а не ми се говори с нашите, от страната на майка ми, че ми се карат да не се занимавам с глупости.

# 193
Привет и от нас,не сме се включвали скоро щот бяхме болни.сега не ми се говори затова обаче.БЕТИ Л я не се товари с глупости,гледай си семейството и децата,другите да духат супата,те губят.Ние не смве наддали даже сме свалили-5850,+2,5см.Давам каша,глутен,пюрета всякви без месо не ги иска и това е.Нямаме зъби,търкаля ме се като топка,пълзим  назаде.Спирам щото е буден търкаля се,току що го хванах преди да тупне.До скоро

# 194
  • София
бети л, я не се коси за глупости Naughty гледай си хубавите деца и хич да не ти пука.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт