"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!"

• 14 401
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Ники,ти в коя лаборатория прави изследванията?Защото ако е в болницата-там вяра им нямам много.Нашият хемоглобин е 110гр/л. важно е да не е под 100гр/л.

# 166
  • Бургас
elmi73 правих ги по съвет на педи в лабораторията срещу Космос

а това дето пише момчета и момичета е за над 14 години, ама хайде да не ви занимавам с нашите изследвания, най-добре да звънна на докторицата, тя да каже. Макар, че тя каза, че ако имало нещо обезпокоително още влабораторията щели да ми кажат, а те там дори не ги погледнаха, разпечатаха ги и ми ги връчиха.....

KrisDiMar вие за възръстта сте в горната граница /131/, наистина ви е супер хемоглобина.

# 167
Здравейте Hug
Ние също днес правихме изследвания и довечера към 18 ч. ще си вземем резултатите.Аурината от раз стана PeaceСложих колекторчето и докато отида да взема чаши с вода да разливаме то детето си беше свършило работата WinkДържа се много добре и при боцкането.
Никки, екстра си ви е хемоглобина PeaceТова е правилната табличка с стойностите, другите  са за възрастни.Петър е страхотен!Да го нацелуваш по дупето, което вири опитвайки се да пълзи:love:Инашето пълзене е на това ниво все още Laughing
Алексче, писах ти на скайпа за схващането Peace
Не смея да се похваля, че тази нощ спахме по-добре, но я да си трайкам, че незнам какво ми готви тази нощ Rolling Eyes
БетиЛ, тя Инес отпред е с шнолки, но отзад все още е плешива LaughingАма нали не се вижда Peace

# 168
оооооооох!то чата тука ще го правим,видяло се е.но,не мога да не изохкам по Пепи на Ники!Смях се много с малкия бебок!а "ма-ма"....е много мило!Ники,завидях ви на пълната къща!и как всички се радват на бебока!Да ви е жив и здрав!и,за пореден път казвам:"Много са ни сладки всички дечковци!"
Поздрави и от Сонка:                        гггггхххгф              т

# 169
Здравейте мили мамета!
  Пиша ви набързо от работата да дам малко отчет за моя ерген  Heart Eyes - в резултат на кашата сме вече 9,200(+700гр.) и 75 см (+3 см). Видя ми се че е качил доста и мисля да разредя даването на каша... Thinking
  Но новината на деня е че от вечра СИ ИМАМЕ ЗЪБ Joy
  Много съм щастлива, а и на детето му затихнаха обривчетата и му мина гърлото след като проби зъба. И стефи казва мамамама Heart Eyes Heart Eyes
 Бъдете здрави момичета вие и бебочетата ви и до скоро!

# 170
Ха добър ви ден и от още една вече работеща мама.
От началото на тази седмица съм най-официално на работа- засега ми понася перфектно.
Майка ми гледа бебето и се кефи много.
Та юли ще се бачка, август евентуално не всеки ден и от септември окончателно се врещам в офиса. Ще търсим и бавачка.
Да ви кажа, припомних си дните преди една година, когато четях и пишех в този форум нелегално от офиса, защото не бях казала че съм бременна.
Дадохте ли вече глутен? Да ви кажа, аз й купих едни бебешки бисквитки Плазмон и й давам по една от няколко дни. А днес видях че са с глутен - какво гледах досега не знам. Ама няма проблем, тъй че не се притеснявам особено.
Днес майка ми се похвали, че успяла да изпишка бебето в гърне.
Честито зъбче на Стефан на мама шуши. Ние нямаме таквиз екстри. Другата седмица ще дам отчет колко сме порастнали.

# 171
Ели, добре дошла в отбора на работещите   bouquet
  Ставаме все повече с всеки изминал ден...

# 172
Ники, Пепи ще го схрускам  Hug А Венетка просто е супер  Crazy Нашият хемоглобин също е 109, но и аз гледах таблицата на Бети и не смятам да се притеснявам  Crossing Arms
Честито зъбче на Стефи  Hug

# 173
  • Бургас
Днес съм много активна Simple Smile Разбирам вие да спамите темата, ама аз сама  Laughing
Сега четох, че елдата садържала много желязо и един вид била заместител на месото. Та ще  почвам елда реших.
А педи каза, че хемоглобина ни е добре, но и да почвам месце. Тя това за месцето и на консултацията го каза, ама аз мисля да изчакам да станем на 7 и тогава, а сега май ще купува мама елда.

възхищавам се на работещите мами, една силна прегръдка от мен.  Hug И мен напоследъх като ходя в службата /а за една седмица това се случи три пъти/ все ме подпитват кога мисля да се връщам, а аз все отговарям, че времето и Пепи ще покажат.   Mr. Green Макар, че преди малко майка ми по телефона каза, че с най-голямо удоволствие ще го гледа......само, че аз искаааам сама да си го глеедам

# 174
Сега четох, че елдата садържала много желязо и един вид била заместител на месото. Та ще  почвам елда реших.
И аз така реших - даже съм си харесала елда с плодове на Хип Mr. Green , но все не намирам време да отида  да я купя  Embarassed

# 175
Благодаря ви за похвалите към моята Венета! Hug
Радвам се, че съм била полезна с линка за хемоглобина! От същото място и аз се успокоих, че нашият е в норма, въпреки че педито също така каза.
За месцето - и аз ще го почвам след няколко дни. Чакам да стане на 7 месеца.  Ще включа постепенно и пюретата, в които има масло и сметана, то и без това на тях пише след 4 месеца.  Глутенът също скоро ще е на дневен ред, въпреки че понякога й давам трохички хляб или кекс - като ни гледа така жално и преглъща докато ядем и не мога да не й подам.
За работата - аз реших засега да не бързам. На мен това ми е второто дете, и доколкото зависи от мен, последното.  Така че смятам да му се наслаждавам по-дълго време. Баткото го оставих на годинка на баба ми, сега ще видим. Пък и все още се кърмим през 3 часа, не сме заместили нито едно хранене още.
Честито зъбче на Стефан! А малкият Петър с неговото "мамамамама" е направо страхотен! С баткото си спомням, че каза всякакви неща - бабаба, татата, само мама отложи за накрая.
Еси, шшшшшшт! Важна е фасадата!  bouquet Не излагай Инес!
И, Ники, някой беше предложил само веднъж месечно да правиш нова темичка, а после само да я копираш и пействаш до края на същия месец. Мисля, че никой не би възразил! Че просто нямаме спиране! Laughing

# 176
  • Vaudreuil Canada
А педи каза, че хемоглобина ни е добре, но и да почвам месце. Тя това за месцето и на консултацията го каза, ама аз мисля да изчакам да станем на 7 и тогава, а сега май ще купува мама елда.
Ники по моята книжка за бебетата пише, че е хубаво поне един вид месо да се представи преди навършване на 7 месеца - аз още умувам какво месо да вкарам. Само за информация - тя е за късно захранване.

# 177
Шемет, хубаво че сподели! Аз имам още 5 дни да се класирам, докато станем на 7 месеца! Може още утре да я пробвам с месце! Имаме пуешко с картофи на Нестле!

# 178
  • София
хайде и ние да се отчетем с мерки и теглилки - 7400 - 66 сантиметра Mr. Green
хемоглобин - 126. даже забодоха на ния още една ваксинка - 3 хепатитна.  doctor горката днес я бодоха 2 пъти, ама тя нали е патенце и не се връзва много - много.
педи каза да почвам месата smile3508 и плодови пюренца. вече се заредих с разни пюренца и от утре ги почваме. ама за кашите - било рано. а на мен така ми се ядеше бананова каша eat
днес голям студ беше. поне за мен де. текна ми носа Blush
честито зъбче на стефан на мама шуши. tooth
вратът ми сега се пораздвижи, но как ще избутаме нощта не знам. взех си тилкотил. и аулинчета. дали мога да спя права newsm78 първо ще сеи сваля кожата с вряла вода - може да помогне Praynig
петърчо голяма скица hahaha еси, не го злепоставяй детето - плешиво било отзад?!?!?!?!?. тя и ния е така, ама отпред връзва окото newsm03
до утре на всички  bouquet

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 19:49 от алексче

# 179
  • Бургас
Нашето педи каза да почна или с пилешко или с заешко, като най-подходящи.
Шемет мерси може и аз да вкарам месце тия дни щото вече сме на 6 и половина. Пък и вечемесец ядем зеленчуци. Ще разгледам сега асортимента да харесам нещичко, щото ние не сме опитали кой знае какви неща.
Говорих с една приятелка днес и тя горещо ми препоръча елдата за желязо, а освен това белено просо и кафяв ориз - той не запича и е богат на витамини от групата В.
Пак само за инфо го давам.

Общи условия

Активация на акаунт