"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!"

• 14 401
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
алексче ,ами тези загряващите мазила от сорта на "Фастум гел"??? newsm78 и те са за сецване. на мен ми помага и добър масаж. newsm78
бързо оправяне!  bouquet

# 151
Момичета и тук открих доста рецепти за домашни пюрета    chef

http://www.pakostnik.com/bg/recipe.php

А сетих се и още нещо ще има нова игра на памперс пак с мечетата от октомври май така че събирайте.по -късно ще дам линк.......

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 12:46 от ketka

# 152
Бърз запис,че ме тормози синузита и носа и челото ме болят и ми е гадно.

На мен ми помага разтриване с обезболяващ спирт.

# 153
Алексче, ако не кърмиш, Тилкотил, Волтарен, има и за мазане и за пиене. Иначе знаеш, витамини от В групата. Peace Ако кърмиш с мас го разтривай много леко, докато се раздвижи.

Моята дребна не ми харесва домашните пюрета. Crossing Arms Пък аз с такъв ентусиазъм и ги правя....
И тук в Бургас задуха много силно и направо сякаш духа пясък от морето...много е прашно и се прибрахме.  Sad

# 154
Момичета, детската кухня, дето е дала dideto, менюто е доста като за големи хора - домати, леща..., огретен (сигурно включва яюца, мляко, масло и др. на млечна основа), грис..., дали не е рано за тези храни!?  newsm78

Аз както и не ям много от предложените в менюто - например мляко с ориз не обичам, нито грис, нито кюфтета с бял сос..., как ще я уча нея да ги яде, горкото...?  newsm78

Нещо Vergnity ми се губи?

# 155
Здравейте и от мен.Току що видях темата и номинацията на Калина за най-нетърпеливо бебе Grinning-абсолютно вярно, и до днес си е така-зъбите и никнат по 2 наведнъж, откакто я слагам да сяда иска все права и се опитва да прави крачки докато я държа...и т.н.Вече живеем в Пазарджик от около месец и много ни харесва.Поздрави на всички и много усмивки !!!  bouquet

# 156
Nikki, можеш да накисваш зеленчуците за около час преди да ги приготвиш. Четох че това  е начин да намалим нитратите. А иначе за сученето, от няколко дни Кари ме хапе страшно силно. Аз буквално крещя. Отделям я от себе си , скарвам и се, но без ефект. Като и е нервно и явно като я болят зъбките реагира така. Чудя се какво да правя??? Confused

# 157
алексче пробвай с тилкотил - доста помага при други сецвания може и за врат да помогне.

Пробвай с Понтес - тя е специалиста по сецването... Може и да му е хванала вече цаката - отдавна не ни е радвала с креватни изпълнения. Joy

# 158
Pepadg ,докато четях поста ти ,веднага ми хрумна за силиконовите зърна.никога не съм пробвала,но съм виждала и ми се струва,че ще предпазват.може би,мами,които ги използват ще преценят по-добре.

# 159
Здрасти и от нас Hug Ние вчера се прибрахме от морето,минахме през село да вземем бебешорчето и днес сутринта се прибрахме в София.До сега разчиствах и разопаковах всички багажи,пуснах вече сто перални.Даже сготвих и сега си почивам..Като видях колко сте изписали  #Crazy се зачудих дали да ви чета Embarassed,по-късно може и да я свърша тая работа.

Какъв е тоя чат канал тук(мернах някакви коментари)?

# 160
  • Бургас
алексче врата ти е схванат или те сецна плексит? Ако е плексита горещ душ само на мястото върши чудеса, ама май и при схванат врат може да свърши добра работа  Peace

Успешно и лесно взехме пиш тая сутрин, махнах му на Песо памперса и айде в тоалетната пиш, пиш, пиш, аз държа Пепи, тати събира, минахме без колектор Laughing съответно бяхме на изследвания: хемоглобина ни е 109 /незнам дали е добре newsm78/, еритроцити занижени, левкоцити завишени, всъщност май нямаме нищо в норма и незнам дали да се притеснявам  Thinking

Ето няколко клипчета да ни видите /Моля не обръщайте внимание на: корема на татко, вечно ръкопляскащия дядо, коментиращата баба и разбира се на лигавата мама Simple Smile/
Пепи на конче
Пепи танцува - за съжаление това сладко движение вече го забрави
Пепи яде първото си пюре - голяма гадост
Пепи казва мама - така може и цял ден
Опити за лазене - разбира се съвсем жалки в сравнение с тези на Венетка Simple Smile, но все пак опити Simple Smile

качеството май нещо не съм го докарала, ама като дойде таткото ще го оправим, ако е възможно

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 15:21 от Nikki_Ivanova

# 161
Здравейте!   Peace

В4ера сутринта бяхме на изследването за кръв, а днес сутринта за урина (щото в4ера не успяхме да се изпиша в шишенцето). Към обяд взех резултатите и ги занесох на докторката и тя каза,4е изследванията са много добри, слава богу  newsm17 .
Порастнали сме: 7,260 кг. и 67 см.  newsm03 Май пак се плюн4им. След поникването на 2-те зъб4ета, ще никнат и други, може би   smile3506 Дано не го боли милото, ама е малко нервен   Weary
Nikki  големи сладур е Пепи, пее, танцува, смее се  newsm62 

# 162
  • Vaudreuil Canada
Ники страшни сте - а това МАМАМАМАМА е върха. Абе много са готини бебоците.
За хемоглобина - за момче е нисичък сякаш, но все пак слушай педито какво ще каже.

# 163
  • Бургас
според линка, който Бети пусна за хемоглобина, направо сме си ОК е верно на долната граница сме, но все още не сме под нея:
Деца:
Хемоглобин: g/L
< 1 седмица 154 - 240
1 седмица - 1 месец 127 - 187
1 - 3 месеца 92 - 150
3 - 6 месеца 101 - 129
6 - 12 месеца 107 - 131 - тук попадаме ние, нашия е 109
1 - 3 години 108 - 128
3 - 6 години 111 - 143
6 - 14 години 118 - 150
> 14 години
момчета: 140 - 180
момичета: 120 - 169

нооооо все пак ще питам педи
Бети благодаря за линка, сега ще проверя и другите показатели

# 164
Нашият хемоглобин е 131 и казаха, 4е е много добре.  newsm03

момчета: 140 - 180

нооооо все пак ще питам педи
Бети благодаря за линка, сега ще проверя и другите показатели

Мисля, 4е е:

момчета: 130 - 180

Поне така го видях днес там в мед. център. Ама все пак питай и ти, да си сигурна.  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт