Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 57 056
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ДОбрЮтро!
Пети, ,много ме усмихна с тази песничка, благодаря!
Жозефке
, браво на теб! Весесло ще си изкараш на моренцето!
Тути за IPL ли става дума? Според мен ти най-добре си познаваш редовните клиенти-дали имат нужда, дали ще ги убедиш за процедури. Сумата е голяма, за да разчиташ на случайни посетители. Според мен поне. Аз съм ходила на IPL след химически пилинг (бяха ме изгорили и трябваше да си оправят золумите) и съм доволна, но пък и цената не  е малка...Ако имаш клиенти над 30-35 год (повечко) със сигурност ще има интрес. Но ако са много млади, незнам....
Дружки , стискайте малко палчета пак днес, плийз..след 13.30..

# 106
  • София
Емка, радвам се, стискам палци и показалци отсега, въпреки че не знам за какво иде реч, ти си знаеш, това е важното  bouquet Много весела, усмихната и слънчева седмица за всички lovekiss lovekiss lovekiss

# 107
  • Варна
Ха добрутру. Кога ги врътнахте тези 6 страници, че аз като ученичка не съм чела толкоз... ooooh!

newsm44 ЧЕСТИТО ПРЕДСТОЯЩА ПОЧИВКА НА ЖОЗЕФА!  newsm44 Само дето се нерви толкоз! Wink

# 108
Добро утро! Heart Eyes Hug

Емче, стискам палци и ти желая успех мила! Heart Eyes Hug

Пети, много готина песничка. Grinning Hug

Весел и успешен ден на всички! Hug

# 109
  • София
Пети, абе мъжът ти дали се казва Илиян?

# 110
  • София
Фил - дебил - карамфил:) Филип Узунов, digital lead atrist Joy Долу в подписа са ни снимките Hug Обикновено ме поздравява с това за ЧРД: http://www.data.bg/f.php?fid=68467, мил, учтив, любезен, как да не го обичам?  smile3511

# 111
  • София
Фил - дебил - карамфил:) Филип Узунов, digital lead atrist Joy Що? Долу в подписа са ни снимките Hug

Да бееее, вярно, че Филип беше Mr. Green Mr. Green
Съученици сме-само, че аз бях "А" клас, а той беше във "В"-с брат ми- Стефан Василев. Във 2-ро у-ще. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Малък е светът, а квартала още по-малък  Mr. Green
Предай му поздрави Simple Smile

# 112
  • София
Хихихи, непременно ще му предам Peace
А това е specially for TEO:  http://www.data.bg/f.php?fid=964290

# 113
Добро утро мацки!!!!!

Емка, стискам всички видове палци палченца и палциченца  Hug

Тео, много си ранобудна бре  Shocked

аз наминавам набързо да ви поздравя и отлитам по задачки

# 114
Здравейте милички  Grinning,хайманата се завърна, минавам само за малко ,защото в къщи бомби са падали ,пералното е задръстено и имам гости. Имам да разказвам много, и то подплатено със снимков матриал ,но  Naughty по- късно, сега ще  clean clean : wash hang 1ironing newsm28 newsm79 .

# 115
Добро утро на сичкото спамър! Hug
На всички ,дето трябва да им се стискат палци днес - стис и успех. fingerscrossed
Днес трябва да разбера дали ще мога да дойда в събота на купона - стискам си палци и на мене си,щото много ми се идва. Laughing

# 116
Подред-
Вики, БТК май е по- добре, а за апарата-...де да знам?    33uu

Свракич, радвам се за теб!!! Hug

Еми, почвам от сега за по- сигурно...  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Пети, албума в подписа ти не ми се отваря... Confused

Алекс, чакаме подробности!!! Wink

На всички останали- приятен ден и хубава нова седмица желая  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 117
Оооооо, добро утрооооо Heart Eyes Hug

# 118
Хихихи, непременно ще му предам Peace
А това е specially for TEO:  http://www.data.bg/f.php?fid=964290

Благодаря ти!  Heart Eyes Hug  bouquet

Алексче! Heart Eyes Hug

Копривке, фнимавай в картинката! Wink  Mr. Green  Heart Eyes Hug  Joy

Бианкеееееее, стискам палци да можеш да дойдеш, искам да си говориииииим!  Mr. Green  Heart Eyes  Hug

Страшно много задачки имам днес, затова изчезвам! Приятно спамене!  Wink

# 119
  • някъде ... тук ...
Добро утро Hug
Ние благополучно се върнахме снощи късно от другия край на България. Много яко беше.
На всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт