Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 56 704
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 1 365
  • някъде ... тук ...
Я да ви поразсея малко, да ви покажа няколко от картините на най-добрата ми приятела. Първа изложба и е и е хем горда, хем притеснена.
1, 2, 3, 4 Sunglasses Последната е снимана накриво, защото има стъкло отпред и от отблясъците от прозореца нищо нямаше да се види Blush

# 1 366
Интересни са, харесват ми!  Peace

# 1 367
еЛИ То, ами да така е в пощата са ,а къде да ги пратя че да ви ги покажа newsm78

# 1 368
  • някъде ... тук ...
Трябва да ги качиш някъде, Лори

# 1 369
Момичета и момчета, как сте????
Аз работя в несвяст и не мога да се включа `ич!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 370
  • Bapнa
И мен ме боли зъб ... Cry Ич не ми е добре ...  #Cussing out

# 1 371
Аз работя в несвяст и не мога да се включа `ич!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Кво работиш ма,Лунееееей?Що си не гледаш тумбака на хладно вкъщи?

# 1 372
Ако не кърмиш и  не си бременна, можеш да удариш един аулин или /другото го забравих в момента..../, да те успокои докато отидеш на зъболекар... Heart Eyes

# 1 373
Вземай "Солпадеин" и бягай при зъбен доктор.

Румен какво прави? Wink

# 1 374

Кво работиш ма,Лунееееей?Що си не гледаш тумбака на хладно вкъщи?
Хич не ти трябва да знаеш, какиното!!!!
Много мви е неприятно в момента.
Даже почвам да побеснявам.... Шъ бия някого. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 1 375
Боли ме мъдрец! Расте ми в бузата  Tired Надрусах се с течен аналгин, на гладно и чакам да стане 12, за да ида на зъбобол  Cry
Пийте нещо за болката и на зъбар.
Ей,много е гадно да те боли зъб. Confused

# 1 376
# 1 377
  • Bapнa
Пих течен аналгин, ама не мога да отида на зъбар - мойта нямала часове, а и съм сама с бебето.
Румен си оправя колата някъде си из Варната ...

# 1 378
Егаааа ти и музика не мога да слушам....
И съм ядосана...
И кого да утепам сега!?!?!?

# 1 379

Общи условия

Активация на акаунт