Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 317
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 210
ех, че си ми бърза МИЛЕНЧЕЕЕЕЕЕЕ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ОООООООООООООО,КАРАМФИЛКА,мила моя вече всичко при тебе е ОК НАЛИИИИ,иначе много цунки и гунки и квото там си харесаш още.... с морски бриз придружено Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вейдърче, Heart Eyes
а къде е Луна newsm78

# 211
Чекай ся ше изровя онъз хубавата тема, та да са представя най-добре. Те едната я изтриха, ама първата я гледах некъде.
Чи ако постна Майчниството - счетоводно, ше си помислиш нек'ви хубави неща за мене, пък то не е тъй.

Ей, и първата са я изтрили. Еми ся кък да са представя. Ай няма да са представям. После ши ма видиш коя съм.

Оооо, Карамфилке, и на мен ми баш драго. Фърлям го траура. Ей ся ша са барна в цветно. Може и с пеньоарче, кат Теото. Да шашкам пицаджийчетата.

# 212
  • София
http://www.vbox7.com/play:9537f779

Оф, тва преди час и половина го бех приготвила за поздрав, ей сега чак успявам да го метна, та значи, ENJOY  bouquet

Зино, аре ма, пиле, де скиториш? И да не си забрайш ролките да турнеш, че иначе нема да ти ходи пеньоарът и нема да ти дадат пица Mr. Green

# 213
Ше ода до Метро-то да пазаря за тумороу....та да ви запитам( щот нали съм добричка Flutter).....некой нещо да сака да му купим Rolling Eyes

# 214
ааааааа, сетих се....ако некой иска( от шАфьорите) светлоотразителна жилетка(че глобата била 20 кинта), да сФирне.Ше ода и тва да тражим.баси законите, баси чудото Shocked

# 215
Чекай ся ше изровя онъз хубавата тема, та да са представя най-добре. Те едната я изтриха, ама първата я гледах некъде.
Чи ако постна Майчниството - счетоводно, ше си помислиш нек'ви хубави неща за мене, пък то не е тъй.

Ей, и първата са я изтрили. Еми ся кък да са представя. Ай няма да са представям. После ши ма видиш коя съм.

Оооо, Карамфилке, и на мен ми баш драго. Фърлям го траура. Ей ся ша са барна в цветно. Може и с пеньоарче, кат Теото. Да шашкам пицаджийчетата.
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 аааааа  аз май имам някакви спомени ,сега събудени у мен Rolling Eyes,май съм се допитвала при тебе в оная темичка за счетоводството newsm78
а мъжо ти не дава ли и той счетоводни съвети в същата тема ,май тъй беше newsm78 newsm78 newsm78
абе добре дошла,то и ние няколко бройки сме от втората партида ,а не от титулярките ,ама като ни изпращат все тука.....шъ на търпят  Joy

# 216
  • София
Бе той Филчо джелетка закупи, ама я некой чичко мелиционер да дойде да турне дизастъра у столче и да я върдже и да я закара така до Мичурин, не браво ше му кажа, ми и аз незнам ко ше му направа #Cussing out И да ме убеди някой, че на господа политиците малките деца се возят ВИНАГИ у столче, вързани, с колан отгоре, my ass #Cussing out

# 217
Ше ода до Метро-то да пазаря за тумороу....та да ви запитам( щот нали съм добричка Flutter).....некой нещо да сака да му купим Rolling Eyes

Тц...  Wink

# 218
Малиии, мъжо ми ку тъ прочете....ши скочи от терасата. Тъй да го убидиш. Мъжо йе инженерче. Само аз съм сметководителка. На една друга мама мъжлето и пише там.

# 219
Майне чавета седят спокойно на столетата.Немам грижи с тва.Даже ако дзверо не иска да седи, кака му сяда на неговото място.

# 220
Бе той Филчо джелетка закупи, ама я некой чичко мелиционер да дойде да турне дизастъра у столче и да я върдже и да я закара така до Мичурин, не браво ше му кажа, ми и аз незнам ко ше му направа #Cussing out И да ме убеди някой, че на господа политиците малките деца се возят ВИНАГИ у столче, вързани, с колан отгоре, my ass #Cussing out

Ми те дъ н съ возят у Бе Ем Ве -та, ма. Те съ возат у самолети. Там и без столче може. Ше са лашсат нежните им детски дупета 6 часа до Мичурин. У самолета и са там за час.

# 221
  • София
Бах, как го постигаш тва?  #Crazy #Crazy #Crazy Мойто с тоз вграден кактус у лапешкото гъзе не мож го накара да седне, камо ли да го върджеш ooooh! Ей, Зиновия нема да ме остай на мира с тва БееМВе, люта завист я гризе, милата Mr. Green

# 222
Бах, как го постигаш тва?  #Crazy #Crazy #Crazy Мойто с тоз вграден кактус у лапешкото гъзе не мож го накара да седне, камо ли да го върджеш ooooh! Ей, Зиновия нема да ме остай на мира с тва БееМВе, люта завист я гризе, милата Mr. Green

Сипи му една водка преди път. Кат заспи мойш и в багажника да гу туриш. Все ше си е кротко.

# 223
  • София

Ми те дъ н съ возят у Бе Ем Ве -та, ма. Те съ возат у самолети. Там и без столче може. Ше са лашсат нежните им детски дупета 6 часа до Мичурин. У самолета и са там за час.

Петоууууууу, Зиза май подаръци ти спрята  Mr. Green
Ша ти купува самолетните билети гледам  Joy Joy Joy

Малко ша пикирате над Царево, ама тежкария кво  Joy Joy Joy

# 224
Тъй, изядох един мамул и съм къпана. Сега кво ша прайм? newsm78

ЛОРО, не ме дразниш! Говори си Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт