Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 317
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 495
защо бре? как няма кажеш Sad ще ми разбиеш сърцето ли Sad ей така ще го фърлиш на кучеата м Simple Smile
Ееее ти пък...как можа да го кажеш...Новак си още е рано да ти разбивам сърцето Mr. Green
Що се излагаш ма оуууууууууууу, глей той навитак човеко, малко дрът, ама нема му простим! Mr. Green
Аааа, не много дърто ма...тамън за нас Twisted Evil hahaha

Аре ма, писна ми от тебе, оди да го пробваш, ако става сфиркай. Остай ми тоя от аватара да си погукаме. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green

# 496
кои е дърт беееееееее на 27 съм бе ей момиченца вие да не ми излезете какички Simple Smile
newsm65

# 497
кои е дърт беееееееее на 27 съм бе ей момиченца вие да не ми излезете какички Simple Smile

Памперса земал ли си си? Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy

# 498
тц тц тц ши ме изядете бееееее Simple Smile

# 499
Тео какъв памперс бе Simple Smile

# 500

Нема бе, падаме си по лоши момченца, затуй те пробваме, дъл ша издеяниш! Mr. Green Hug

# 501
защо бре? как няма кажеш Sad ще ми разбиеш сърцето ли Sad ей така ще го фърлиш на кучеата м Simple Smile
Ееее ти пък...как можа да го кажеш...Новак си още е рано да ти разбивам сърцето Mr. Green
Що се излагаш ма оуууууууууууу, глей той навитак човеко, малко дрът, ама нема му простим! Mr. Green

Аре ма, писна ми от тебе, оди да го пробваш, ако става сфиркай. Остай ми тоя от аватара да си погукаме. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green
Аааа, ни мога да правя таквиз работи Mr. Green Ти кат по-голяма, ти го отсъпвам първо ти да го пробваш..Ся-няма да се прецакам, нал ме разбираш smile3534 Mr. Green

# 502
Тео какъв памперс бе Simple Smile

Мълча кат съсел! smile3505

# 503
ми ше те изядем ми-попаднал си на точното място Joy Joy
Нещо против имаш ли? Mr. Green

# 504
Който го е страх от мечки,не ходи в гората. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Върнах се.

# 505

Аааа, ни мога да правя таквиз работи Mr. Green Ти кат по-голяма, ти го отсъпвам първо ти да го пробваш..Ся-няма да се прецакам, нал ме разбираш smile3534 Mr. Green

Ай глей си раб'тата, мноу си фажна, ся ша викна Вълчо, да ти секне ентусиазма! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 506
Руске сутринта съм викам,от 10 до 16ч.
Айде лека от мене  Heart Eyes

# 507
В Русия съм...в Русия Whistling Whistling Whistling

# 508
# 509
аз пък си харесах Медовинка Simple Smile другите шипригласяте ли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт