Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 56 817
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 1 035
Аз изчезвам, глейте кво ше правите без мен....днес сичкото мъж е МОЕ, разбрахте ли...МОЕ....немами го барате, оти че ви пОтепа Twisted Evil

Баси, колкото повече остарявам, толкоз повече се разгонвам Crazyне остарявайте Joy
Изтрещех, не ме слушайте hahaha

# 1 036
ЛЕОПАРДКЕЕЕЕЕЕ,МИЛААААААА ЗДРАВЕЙ,КАК СИ ДНЕСКА ,КАК СЕ СПРАВЯТЕ С КОМПА С КОТЬО Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ЛУНЕ,ААА ДАЙ МАЛКО И НА МЕНЕ НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ АЗ СЪМ ТВОЯ АПЕТИТ Joy

# 1 037
Щом другите са вечек почерпани, всичко е за мен!!!
Ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм...
Ами сега!?!?!?!?!?!?!?!?!
 ooooh! Thinking newsm78 ooooh! Thinking newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Луна, недей всичкото да изпапваш ще ти стане лошо, не проявявай егоизъм. Mr. Green
Тебе лъжа, мене истина!!!
Всичкото искам да омета, добре че не е на бюрото сега, ама ,пусто, кат` ми се прияде, сега разсъждавам, кое най-силно искам... Thinking Thinking Thinking newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 1 038
Луно, ела ме изяж мен...има за цела година Joy

# 1 039
Аз си взимам от черпавката и хич не ми пука  Whistling

# 1 040
луна, ши надебелеиш  Mr. Green ко шъ та праим после ...
Мани, с таз черпня - вчера ударих една водка зарад бомбата и отидох да спя ... не можах да спамя Mr. Green
На сит тумбак съм по-арна! pregnant pregnant pregnant
Луно, ела ме изяж мен...има за цела година Joy
Ако си подходящо оформена, кат` тез чинии насреща ми и теб ще омахам... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 041

...
ЛУНЕ,ААА ДАЙ МАЛКО И НА МЕНЕ НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ АЗ СЪМ ТВОЯ АПЕТИТ Joy[/b][/color][/size]
На тебе може!!!
Харизвам ти всичко, ако ми поискаш... Laughing Laughing Laughing

# 1 042
Луна, ти си на принципа, ям за двама нали. Mr. Green
Хапвай щом ти се хапва, няма проблем. Hug

# 1 043
Отивам да хапвам...

# 1 044
АЙДЕ ЛУНЕ И ДА КАЖЕШ ПОСЛЕ ,НАЛИ СИ ЗНАЕШ Joy
аз пък ще ви черпувам с по едно къпане в морето ,айййдееее надявайте бенските и скачайте

# 1 045
Мама Ло с морета молим, не ни дразни Whistling

# 1 046
Аз изчезвам, глейте кво ше правите без мен....днес сичкото мъж е МОЕ, разбрахте ли...МОЕ....немами го барате, оти че ви пОтепа Twisted Evil

Баси, колкото повече остарявам, толкоз повече се разгонвам Crazyне остарявайте Joy
Изтрещех, не ме слушайте hahaha
Честит рожден ден! Heart Eyes  bouquet Нема се пуашиш викат че мерака умиргал последен ..... Heart Eyesпиши ме у ТВОЙТЕ и днеска   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 1 047
  • някъде ... тук ...
ПрочетоФ Ви Heart Eyes Hug

Честит рожден на Вейдъровия мъж  bouquet (пропуснах сутринта без да искам Embarassed)

# 1 048
АЙДЕ ЛУНЕ И ДА КАЖЕШ ПОСЛЕ ,НАЛИ СИ ЗНАЕШ Joy
аз пък ще ви черпувам с по едно къпане в морето ,айййдееее надявайте бенските и скачайте  
Аз не съм го събличала даже... Whistling Whistling Whistling

Ето ви и малко по- курортна атмосфера...

# 1 049
Ау да бе  ooooh!
Вейдърче-Честит ти Рожденник,да те радва и слуша  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт