Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 320
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 1 665
Хайде!

Всички лигави и нелигави задници - чао ви казвам за сега!  bouquet

Малко ще си надигна лигавият задник от тук, да взема да го поразмърдам , да позачистя и...така. После пак ще го пльосна- обещавам. Само да ми позасъхне седалката Wink
 Mr. Green

# 1 666
  • Bapнa
Аз хич не мърдам - даже съм още по хавлия  ooooh! Мъжо ще се прибере късно, бебо спи .... ама нещо цигарите ми свършват  Shocked

# 1 667
  • София
Аз хич не мърдам - даже съм още по хавлия  ooooh! Мъжо ще се прибере късно, бебо спи .... ама нещо цигарите ми свършват  Shocked

Да ти метна ли папироски  Hug

# 1 668
бала съм ви всички лигави и нелигави задници Twisted Evil
Стига вече, че ми писнахте....ш дода и ш ви отпера една......
шамаро ви е на врато, ей Crossing Arms

# 1 669
Ти полуде ли ма.....аз да не правим деЦка градина ooooh!
2 ми стигат.
То не че корема ми е в 6-ти постоянен, ама...то тва е друга тема.

Кейси е бременна, стига сте разпитвали.

Коремът ти изобщо не е в 6-ти месец  Naughty Ако мислих, че е в някой месец нямаше да питам, а направо щях да кажа, че ти си бременната  Peace
Добре де, 5 и половина Mr. Green
Както каза вчера мъжо, като ме питаха на колко години ставам, той отговаряше - на 17 и 500 Joy Joy Joy

# 1 670
Цомбе ,трепач тоалет newsm10 много ти ходи червено  Hug.Мино ,пак си надминала себе си ,и аз искам такъв букет пък, някой ден ... newsm03

# 1 671
# 1 672
  • София
Уйбаво, неа да питам, аз съм бременна (ама друг път) Joy Joy Joy
И па не разбраф нищо, порчетъх целата тема за липсите и нъц, руса даскалска работа ooooh!
Смазвам си аз с кот требе, не бЕрете грижа за бесната гъзяга на моля другарката Mr. Green

Пресо, фасче?

# 1 673
# 1 674
Какви подмокрени ,какви лигави задници ,нищо не вдявам ,това нов отбор юнакини ли заформяте newsm78, ами аз от кои съм ?

# 1 675
Цомбе ,трепач тоалет newsm10 много ти ходи червено  Hug.
Благодаря ти Blush Heart Eyes Hug

# 1 676
Как сте банда? Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Wink Sunglasses Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 1 677
Кой се подмокрил бе? Mr. Green

# 1 678
Ако и тоя танц ми откажеш, незнам кво ща права Crossing Arms

# 1 679

Hug Laughing Баси...малко множко сте ми Wink...нЕма ли помощници  Thinking Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт