Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 326
  • 3 940
  •   2
Отговори
# 1 740
аз пък искам да се оплача ---пребих се зверски по стълбите в блока и цялата съм насинена newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Бързо да ти минава. spoko

# 1 741
И мойте целите крака са в синини, но не се оплаквам Mr. Green

Кво мисля...един кон мислил, мислил и умрял Mr. Green Аз няма още, нали тряа дразня някого. Много неща мисля, чудя се... даже незнам какво от всичко това зависи от мен, защото аз моя принос го давам, ма както и да е... Слушам музика. Това е. Сега просто ще се опитам даже и да не мисля за нищо.

# 1 742
Биаче, как е мило...свали ли температурата?

# 1 743
подхлъзнах се и се соринах 10 стъпала -спрях се пред асансьора--кръста ми е целия син
ама днес съм малко по-добре Peace

# 1 744
така като чета--некои са болни,други със зъбите закъсаха,некои сме със синки---ще дадем фира май ooooh! newsm78

# 1 745
Биаче, как е мило...свали ли температурата?
Качва се, пада,абе ще мине. Peace Heart Eyes
Отивам да изкъпя чавето и като се върна че ви разправям какво сътвори температурния ми мозък. Crazy

# 1 746
Пере, честито!!!! Hug Heart Eyes Hug

Мунке, кво бе!!! Shocked

Ма кво верно става тая седмица!!! ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 747
... Слушам музика. Това е. Сега просто ще се опитам даже и да не мисля за нищо.
Ей това е лекарството!

Мънкитооо, ко направи, че тъй се посини? Оправяй се бързо! Praynig

# 1 748
Маймун, внимавай бе човек  Shocked Митили бяха стълбите?
Душата  Hug
Аз пък ходих до банката да внасям пари. Обаче установих, че не ги нося. Ни пари, ни документи  ooooh! И на излизане се хванах за въртящата врата. И си прещипах пръста. И ме боли малко. Ще ми мине де. Повече ме е яд, че не свърших работа. Дали жегите не ни се отразяват на мозъчетата  newsm78

# 1 749
Ма кво верно става тая седмица!!! ooooh! ooooh! ooooh!
Някой май е проклел спамърската дружина....въъъъъхххх baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 1 750
... Слушам музика. Това е. Сега просто ще се опитам даже и да не мисля за нищо.
Ей това е лекарството!

Peace Peace Peace Peace Peace

# 1 751
от жегите ще да е Peace Peace Peace

# 1 752
Аз пък ходих да оправям на малката паспорта и вместо нейните, моите снимки съм взела. Нищо не свърших.

# 1 753
Маймун, внимавай бе човек  Shocked Митили бяха стълбите?
Душата  Hug
Аз пък ходих до банката да внасям пари. Обаче установих, че не ги нося. Ни пари, ни документи  ooooh! И на излизане се хванах за въртящата врата. И си прещипах пръста. И ме боли малко. Ще ми мине де. Повече ме е яд, че не свърших работа. Дали жегите не ни се отразяват на мозъчетата  newsm78

Аз за това паричките си ги внасям в магазина...да не ме Апят вратите... Mr. Green Joy Joy Joy

# 1 754
хитра тактика Сторми Laughing

Общи условия

Активация на акаунт