Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 325
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 1 830
Ареее, спирайте се, че ми бъркате в задника вече с ваще караници, сръдни, и нам кви още...Еееййй! Да отваря някой една водка, да плясне една салата и баница и да си опичате акъла!

# 1 831
  • СОФИЯ
Цитат
Шуши, дарлинг, имах навпредвид, че си пич от клАса, поне така ми се стори, т.е. готЕна кака, мацка, лелка, кват искаш
Цитат

Това "ПОНЕ" не ми се нрави  #2gunfire  Joy Joy

Шуши, вече съм ти казвала, че безумно ме кефят цитатите ти. Как го постигаш бе, не е истина, направо ми обираш точките. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ЕЕЕЕ МИ НЕЗНАМ щракам там нещо с мишката  Embarassed Joy Joy

# 1 832
  • София
Вейдър, тва само ти го показвам, да точиш лиги, не го давам Twisted Evil
Коньо, никой на никого не се сърди, яд ли те е сега? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А някой да има столче за кола? Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 833
Ареееее, купоооооооон! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Коткооооооо, ми точно щот знам, че не разбираш, ти викам да си сФиркаш. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

# 1 834
  • СОФИЯ
Шуши, даже ти разгледах албума в подписа, само че не се уплаших, къде е страшното там? Ти с късата коса ли си? newsm10

Бианка, знам, бре, базикам се само Hug

Да с къса тези са от миналото лято ОБАЧЕ Сега за няколко месеца качих 3 кила / пия лекарства за стомаха явно от тях / и съм бясна  smile3514

# 1 835

Ареее, спирайте се, че ми бъркате в задника вече с ваще караници, сръдни, и нам кви още...Еееййй! Да отваря някой една водка, да плясне една салата и баница и да си опичате акъла!
Ето бе душа! Hug
В пластмастки, че да не трОшим много Peace

# 1 836
ПЕТИ, горното преди последното от репликите ти го разбрах. Ама долното след него-не!  Mr. Green Мен да ме е яд? Кви ги говориш smile3534 Ти сега разбра ли кво искам да ти кажа? Или нещо те човръка?

# 1 837
# 1 838
  • София
А лед, а мезе, а мъже? А? А?

# 1 839
Да отваря някой една водка, да плясне една салата и баница и да си опичате акъла!
От мене водката:

и салатка

и баничка

# 1 840
Ама, Вейдъре, кво е тва в пластмаските? Сокчета? Ей, ша натръшкаш тайфата с тея химии!  Mr. Green

# 1 841
Аре и салатка

# 1 842
Пети, заради столчето ще те глобявам!

# 1 843
  • София
ПЕТИ, горното преди последното от репликите ти го разбрах. Ама долното след него-не!  Mr. Green Мен да ме е яд? Кви ги говориш smile3534 Ти сега разбра ли кво искам да ти кажа? Или нещо те човръка?

Квооооооооо? Нищо не разбрах, хептен се обърках вече newsm78 newsm78 newsm78 Нищо не ме човръка, бе, лигаво ми е и пиша глупости днес Embarassed Heart Eyes Hug

# 1 844
Въй, Въй......Я аз кат отворя дума как се сервира, ааа! Я да трясна пак у масата! #Cussing out Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт