Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 317
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 2 670
Айде мамини златни
Керъмфилайн штива да нуни  Hug Hug Hug
Лека Heart Eyes Hug
Песничка искаш ли да ти изпея Wink

# 2 671
Розке, а на мен ша звъннеш ли Whistling
Ми що не бе  Бомбе... Mr. Green Дай си номерчето и ша ти звънна.... Hug  Вече с  бая народ  от форума ша се виждам...а съм само за ден и половина в София... hahaha Ами май ша е най-гот да се видим всичките...заедно...а, newsm78 Иначе ша откача  цал ден от кафе на кафе да седя докато  се видя с всичките вас подред... Joy:

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 01:05 от roza66

# 2 672
Айде мамини златни
Керъмфилайн штива да нуни  Hug Hug Hug

Лека и от мен!!  Hug И аз скоро май  ша са птправям на там... 1countingsheep.

# 2 673
Ко стана бе, докъде стигнахте? Mr. Green

Аз малко се разсеях, с туй, онуй! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 2 674

Ами до ....леглото... Joy Някои си полягат вече , други са на път... bowuu

# 2 675
Това  се оказа много бойна тема...не знаех че такъв смях пада тука при вас.... Joy JoyКупоннжийки такива... Mr. Green[/b]

Охххххххх божееееееее, ма ти за кво мислиш, че вися тука, направо съм под стола от смях! Купона е на 6, майтап отвсякъде. Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 2 676

Ами до ....леглото... Joy Някои си полягат вече , други са на път... bowuu

Е натам вървят нещата, към леглото! Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 2 677
Лека от мен!! Hug  Утре ставам рано,ще ходя на плаж,че съм бяла като лебед... Joy

То досега нямахме лято тук ... само дъждове и ветрове.... ooooh! Та искам да хвана  малко тенче преди да си дойда у БГ на жегите... Mr. Green

До утре мацки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 2 678
Това  се оказа много бойна тема...не знаех че такъв смях пада тука при вас.... Joy JoyКупоннжийки такива... Mr. Green[/b]

Охххххххх божееееееее, ма ти за кво мислиш, че вися тука, направо съм под стола от смях! Купона е на 6, майтап отвсякъде. Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Оххх,.... teo как не съм знаела по-ранооооо, та и аз да се вмъкна между вас туак.. Mr. Green Е ся сЪ записах и аз... Peace От утре съм "редовен"потребител тука... в темата..Joy Купон трябва да има...нон-стоп.. JoyЛека!!  Hug  bouquet

# 2 679
  • някъде ... тук ...
И кво сега, няма никой Thinking

А добро утро Hug
Пак сте били на "чалга" и чалга снощи Crazy

# 2 680
Добро утро!Много спите бе!
Успешен ден на всички! Hug

# 2 681
  • СОФИЯ
Добро утро!Много спите бе!
Успешен ден на всички! Hug

СПАТ СПАТ УМОРЕНИ СА ОТ ВЧЕРАШНИЯ КУПОН - Много тежък беше  Mr. Green Joy Ха добро утро и от мен и успешен ден  Peace

# 2 682
Добро утро!!! Отивам си слагам кафе и хуквам по задачи, че....днес не знам как ще успея. ooooh! Ще требе май пак да мъкна Станислав със себе си насам-натам, докато му писне и почне да мрънка за "искам пи бабииии, ай на при баби". Mr. Green
Розе-кои дати си в София? Че мене до 15 вкл. ме няма.

# 2 683
Добро утро. Heart Eyes
Кафеееее:

# 2 684
Добро утро поспаливки  Grinning,/без Кралската Кобра  Naughty/.Отдавна не съм сервирала кафенце, моля ,заповядайте  Hug.Знаточе ,пийни си и от моето кафе и тогава тичай по задачки  Hug.     Е ,докато сервирам и Бианка ме изпреварила  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт