Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 57 059
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 3 630
Вчера си самонаправих любовна смучка. Баси колко бързо стана. Обичам се, не за друго.  Mr. Green

Аз за това не се поглеждам в огледалото....щот винаги като се видя си посягам Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

# 3 631
Къде, къде- на видно място. Аз инак не обичам, ма сама се обичам Mr. Green Баси простотията ръся Mr. Green
То е повсеместно. Не бой се! От опит знам. Whistling Whistling Whistling Whistling
Като изляза и ме оставя таз лудост... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 3 632
Ц, никъде не ме оставя. Всичко си мъкна под мишница Mr. Green Laughing

# 3 633
Вчера си самонаправих любовна смучка. Баси колко бързо стана. Обичам се, не за друго.  Mr. Green

Аз за това не се поглеждам в огледалото....щот винаги като се видя си посягам Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy
ооооооох, ще получа контракции от хилеж.
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 3 634
Луне, недей сега контрахира, молим ти са!

# 3 635
Пу- пу- да те посерат кокошките дано!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 3 636

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Абе,аз казах ли ти ,че много ти отива таз роклА.... Crazy  bouquet
...от онАз снимка - скритата... Wink

# 3 637
Айдее, дойде камионът за боклуците- сега мятат контейнерите и е страшен шум. Бъркат ми в ушите! И в носа, ако мина покрай тях. Ама поне ги обират, не седят в жегата да се смарангясват.

# 3 638
Ама колко мило от твоя страна!!!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 3 639
О, Светлий ден!
Кога ще дойдеш
ти за мен?
Всички да ядем
храна природна,
та да няма смрад отровна?

# 3 640

Ти пък що плюйш,бре?
Ша водиш ли чичко си да се татуиросва..? Whistling Mr. Green

# 3 641

Абе,аз казах ли ти ,че много ти отива таз роклА.... Crazy  bouquet
...от онАз снимка - скритата... Wink
И ти ли я виде???  ooooh! ooooh! ooooh!
Пък аз се утрепах да бързам да я крия...
ми то, с тез цитати!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пък още колко по-убава ще ставам, идея си нямаш!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 3 642
Никви тату- чичковци! СТОРМ, сядай си на гъзо! Опичай си акъла!

# 3 643
О, Светлий ден!
Кога ще дойдеш
ти за мен?
Всички да ядем
храна природна,
та да няма смрад отровна?
След малко като отминат камионите с боклук..... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 3 644
Искам па и аз да видя снимкаааааааа....Луноооооооооооуууууууууу Whistling Whistling Whistling

Хора, трябва ми конска доза шкембе.Изпила съм 3 литра вода до сега.....ейййй, тоя пожар не угасва бе ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт