МНОГОДЕТНИ МАМИ 20

• 22 133
  • 389
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Радеток, прекрасен дизайн, много е свеж и много ми хареса!

Честит празник на Борис на Кабо Алма!
   bouquet

Габи, отърва ги хубавите момчета в България, да видим габровските моми как ще им се зарадват!  Wink

# 76
  • Пловдив
Момичета, благодаря за топлите думи и подкрепата!

Цоци, аз не можах да видя каде си го сложила, но ще ти дам възможност ти да го администрираш = ще си му шеф!  newsm10
Не мога да си представя по-подходящ човек!!!!  Hug

Надявам се да имам време и да пускам една по една рубриките!
Ще трябва да обсъдим - ще купим ли самостоятелен домейн или ще го оставим като субдомейн на моя сайт!

Милички, планирам да няма самостоятелен форум , а да си използваме този, за да има по-голяма посещаемост и други хора да се вдъхновят също да имат пълни къщи, сърца и живот!  Wink

# 77
      Здравейте майчета!!!Тези дни нещо нета ми не беше на ниво,пък и аз съм във вихърът си,хванала съм десетина дини да жонглирам с тях,и не знам кога точно ще започнат с трясък да се разбиват...Но то ще се чуе!
   Браво Раде,перфектно си се справила!!!А това от долу за привличане на още смелчаци в многодетните,също ми хареса!!!
   За останалите,сега оше ви чета...

# 78
Честит празник на Борис! Много здраве, любов и успехи във всичко!  bigdance2

Ради, страхотен сайт! Трябва да измислим и как да го направим популярен! newsm74

Габи, майка ми и баба ми ще гледат децата, докато съм в Свищов! Иначе уча вечер, като заспят.
Дано няма проблеми, че днес изживях кошмар. Не им бяхме забелвали пишоците, защото искаме да ги обрежем. Обаче днес ги заведох при педиатърката, защото ми се стори, че има подуто на единия. Оказа се, че им се е събрало топченце от смегмата и имат лека фимоза. Лекарката уж само да ги види и като го напъна Ицо да му я забели - ужас, на мен ми причерня пред очите, изби ми пот, пребледнях, бях готова да се свлека долу. Юли се наложи майка ми да го държи и сестрата. Един час след това бях неадекватна. Децата цял следобед не спират да плачат, стискат се като искат да пишкат, а като го направят все пак - пищят от болка. Мен ме е страх да ги забеля - причернява ми. Дано утре е по-спокойно Praynig и успея да се справя, че не знам. При вас как беше?
Целувки и лека вечер! Hug

# 79
  • Пловдив
Кураж , мила, трябва да го  минете това, инак - цепене - още по неприятно.
Хубаво е да им я правиш тази процедура, например докато ги къпеш. Важно е за тях....
А това - обрязването- е интересна идея, но не мисля, че едното пречи на другото, а и няма ли повече да боли????

# 80
Наде, като ги накиснеш вечер да ги къпеш - забелвай! От топлата вода се отпуска кожата и не е болезнено. Много неприятни възпаления стават, особено в жегата от натрупване на секрет. Така и така вече ги е заболяло, поне докато дойде момента на обрязването - нищо не ти пречи да поддържаш хигиената им.
Как не разбирате ? Пишкусъбирач е човек който събира пишкото! Дадоха ни направление за кръв и урина, но измина един месец, а девойката все ме надхитря! Навивам часовника да стана преди нея - тя вече ми се хили доволно! Пресипвам вода - тя ме гледа с огромен интерес и хал хабер си няма да пишне поне малко. Направлението е със срок 1 месец и вече изтича, пък ми е неудобно да искам ново, щото жената досега никога не ми е казала нямам, свършиха, другия месец....и т.н. Сега има едни пликчета, които се залепват на дупето и чакаш. Да, ама нашите като по закон, все са пълни- не с желаната течност, а с едни други неща, които никой не иска! Чаках със шишенце час и половина. От въпросните пликчета днес залепих буквално 15-тото и разгеле улових 1.5 мл. от така лелеяното пишку! На второ четене - улових още толкова и гордо ги занесох в поликлиниката -най после! Не знам дали тези 2 капки ще свършат работа, но колкото можах - взех! Отказвам се повече! Такава е моята одисея, а пишку, казваше Кардам до скоро и у нас така се нарича тази течност, ударението е на у-то. Другото е ачко.... Joy Като беше малък и все чувахме - Ачо иде, ачо иде! и ... така....
Раде, справила си се прекрасно! Има ли как да сложим снимки на нашата гвардия, вместо на тези дечица?

# 81
Здравейте многодетни мами аз съм Ивелина и съм мама на 3принцеси и един принц
Моника и Цветелина са родени на 15 Септември 1994 и честно казано мразят рождения си ден защотото е първия учебен ден.
Вяря е родена 31.08.96 на рождения ден на майак ми и свекърва ми
Ивелин е роден на 10.07.04 на рождения ден на съпруга ми.

# 82
  • Не съм от тук и съм за малко
Момичета здравейте!
Ние се върнахме от морето, но ме завъртя един вихър, не мога да стигна до форума. Хубави новини за Криско, дай Боже да са все по добри. Раде, много е добре сайта, браво! Не успях да изчета всичко за което съжалявам, но всички сте ми много близки с радостите и проблемите, липсвахте ми  Hug
Честит Рожден Ден на Борис на Кабо Алма!  cheers  И за жената на рожденика   bouquet
Морето беше супер. Снимки - когато успея. Сега само една http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150094
Поздрави на всички мами!

# 83
това, което виждам от сайта, е супер, но нито един линк не ми се отваря - изобщо не са ми активни. иначе много ми харесва това, което се вижда. мога само да си представя колко готини са и другите страници. smile3501 браво! аз сега започнах всяка вечер да искам дете  rotfImao ама не ми се отваря парашута. вика ми "ето го - спи в другата стая!" newsm48

# 84
Ох,Пешеходке,съчувствам ти за мъката със събирането на пишано - и аз съм го изживяла и накрая все пълно с бактерии излиза Laughing.Дано твоето да е качествено Mr. Green
Наде,аз този ад го изживях с малкия си син.Беше му станало едно топче и като го заведохме на доктор за секунди го оправи,ама после както казваш ти - всяко пишане се разбираше.Не ви ли изписаха антибиотично мехлемче някакво?Ние се мазахме около една седмица.Повече проблеми не сме имали. Peace
Албена,големи сладури бе!Ама как сте ги подредили по височина Mr. Green - много сладки!
Аз днес скъсах едно приятелство и ми олекна жестоко - Наталката сигурно ще се сети за какво говоря Wink.Дали защото се бях ядосала много - днес карах най-хубаво от всички дни до сега Mr. GreenС инструктора ми през цялото време си говорихме  - демек не ми прави забележки(много) Laughing
Сега се чувствам много добре - защо ли чаках до сега.... newsm78
Лека вечер желая на всички!  bouquet

# 85
Забравих да кажа:
АДАШКЕ - ДОБРЕ ДОШЛА!  bouquet
Страхотни попадения си имате на дати! Laughing

# 86
Привет на всички! Неизвинени отсъствия имам ли? Ама така си е- отсъствах, прибрахме се оня ден, но чак сега успявам да се включа.
Първо да кажа, че страшно много се радвам за Криско! Най-хубавата новина от доста време насам. Ще продължаваме да се молим за него PraynigУспех, Ели!

Раде, сайта ми хареса като оформление, но по-подробно още не съм имала време да го разгледам, така че конкретни предложения май нямам.

А на тази "пешеходка" вече не мога да й хвана никовете. Спри се бе момиче! Ама то шило в торба седи ли....

Гледам и една нова мама iva. Добре си дошла, кажи нещо повече за семейството... дори не виждам от къде си. Ама ние с три деца ставаме малцинство вече. Давайте момичета да работим по въпроса. Някои вече са  запретнали ръкави, а други още се офлянкваме.

А това със забелването... не знам. Чета много неща и има доста противници на тази практика, включително и специалисти. Включително свекърва ми. Не че тя е кой знае какъв капацитет, ама все казва , че едно време не са ги забелвали и са си били наред децата. Още повече че е работила в дом за деца и там също е било така. Нека всеки сам прецени за себе си, макар че може би е по скоро индивидуално и зависи от детето.

Аз утре или вдруги ден пак забягвам, така че пак ще ме хване липсата, но не ми се сърдете. Така е лятото. И все пак: ако някой пътува към Варна и се чуди с кого да изпие по едно кафе, да свирка. Най-добре и на ЛС.

# 87
   ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА НА ЖАСМИНА!

Сузи,да расте здрава дъщеричката ти и много да те радва!

# 88
  • Пловдив
Мили мами- сайта още не е готов - за това линковете не работят.

Но ще го задвижим!
Габи, как ги намираш тези красиви картинки!!!!

# 89
Добро утро, мами! Hug
ЧРД на Жасмина - много здраве и весели игри!!! bouquet Tada
имам няколко препоръки за сайта - (засега е само страница, защото няма изградена вътрешна структура)
- не би ли могло да сложиш снимка на българчета(има чудесни снимки и колажи в темата) - нито едно от снимката не може да мине за такова
- не си личи от нищо че сайта е български и става дума за БЪЛГАРСКА Пълна Къща
- страницата се отваря със заглавие - "summer_camp1"???

(Радеток, надявам се да не го приемеш за заяждане, а желание нещата да са истински) 

Общи условия

Активация на акаунт