МНОГОДЕТНИ МАМИ 20

• 22 091
  • 389
  •   1
Отговори
# 210
От една страна много е трудно да гледаш деца сам,но се свиква,но от друга колко ми е хубаво,никой не се бърка във възпитанието ,никой не казва че съм лоша майка или че не се грижа достатъчно, та извода е следния:винаги нещата са двустранни.И на мен ми се иска някой път да имам помощ.
За столчетата вече разбрах,благодаря на всички.
Дива благодаря ти още един път,но се отказах от триколката,ще сме на ясла скоро и аз на работа,няма да има време за такива глезотии.

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 00:22 от natalia_viktorovna

# 211
Оооо, Неви, тези прекрасни рисунки на малката кукла ли са! Забележително!...
Ели, няма да цитирам, но ми хареса онзи момент , в който споделяш за падналото притеснение от хорските погледи и недоумение от превръзките. Така вчера ми гледаха милата Демира с нейния атопичен дерматит- като заразна и прокажена. С глухите си уши така улових думите им, така ги изгледах( и бях готова да изям заедно с префърцунения им външен вид), че те след малко пратиха малкото си детенце "да играе с доброто момиченце". И ние водихме на 40-я  ден Демира на църква- има нещо в тези неща! Разбрах, че едното ми дете-некръстено и непрегърнато ще е добре там горе, а другото, въпреки всичко ще стане човек. Товар ми падна от плещите- всичко е в ръцете на Бог. Ние сме проводници на неговите желания... А  не съм религиозна, ама никак...
Мила ми Пешеходке, дали не е време да смениш ник-а си с нещо по- сдтроителско и ремонтно. Аз тръгвам на море и оставям мъж да се труди над семейното огнище  Mr. Green
Цоцоланче, знаех си, че от Свищов само умни глави излизат! Ти(там си завършила, нали), Надя по твоите стъпки, моя милост(надявам се паветата и тротоарите още помнят намаханата ми стъпка)
Новото Иве, мерси, мила, че смени картинката си! Сега при бърз преглед много лесно се ориентирам кой се е отчел!
Каишке, усмивко и настроение невероятно- кога ли пътя ми ще пресече пловдивските булеварди?! Няма да ти се размине малко дворче и ракийка?  Crazy
Ивата, нашите приятелки изпитват леееко неудобство ,но знаят, че винаги могат да разчитат на нас- многодетните  Hug
Габи, Наслуки, Ани, Шапчице,Наталче   bouquet  Hug   bouquet

Ще заспя на клавиатурата! Утре ще споделя(и оплача)

Лека и любовна на всички ви нощ!

# 212
  • Варна
Мамо Ц  Hug

винаги намираш думи!

# 213
Здравейте  искам да ви почерпя за рождения ден на мой те двама мъже.

# 214
Ива да са ти живи и здрави рожденниците   newsm51  и много радост да ти носят..  а тортата е супер- ще "крадъ моделът"/хи хи хи/  Златна перчице аз обещанията като наследство си ги търся да знаеш--вече нямаш измъкване   smile3508  ГОСТИ,ГОСТИИИ   newsm53. айди  лека работа на работещите а пишещите да внимават колко пишат, че все пак като се върнем ще трябва и да четеееееееем  Joy    newsm08

# 215
       Здравейте мами!!!Нов ден нов късмет!!!Аз съм си в къщи,и от днес нататък нещата ще се случват единственно и само по моите правила Hug!!!То вярно че ще трябва да ходя до банката на красно село с бебо,но пък никой няма да ме звъни през петнайсет минути,и така ще мога след това да изпия с някой едно кафе...Желаещи от вас?!Спирам да се оплаквам,така че смятам да съм добра компания.А до банката-кандидатствах за кредит,стискайте палци,ако се уреди,ще се подновим с едно Рено Еспейс,та да има място за всички,че и отгоре.Остава само книжка да изкарам,и прословутите столчета да купим,и...Ще ви разхождам нагоре надолу,софиянски мами Peace!!!
       Честит рожден ден на рожденниците на Ива!!!Много много щастие и успехи им желая,и най-вече много здраве!!!

# 216
  bouquet Честит рожден ден на рождениците, да са живи и здрави, весели и палави, но не прекалено, само колкото да развеселят и теб.  Wink

Лилибон, скоро ли заминавате? Успех и на теб!!! Да е жив и здрав Криси. Как се чувстват другите ти дечица?

Цоцоланке, и мъжът ми е завършил в Стопанската Академия в Свищов, да не се окажете състуденти сега?  Wink

Относно бабите, напълно ви разбирам, Каишке и Шапчице, аз още с първото дете се отказах веднъж завинаги от тяхната помощ. Ако е от време на време сякаш им е приятно и дори искат да им ги оставиш. Но ако наистина ти трябват и ти ги помолиш да дадат едно рамо, почват едни физиономии, измислени болежки, сякаш недостатъчно цениш помощта им и гледат още повече да изтъкнат колко са ти нужни. Може пък да остаряват и да се изморяват, знам ли...

Косето е за втори ден на лятното училище на Дойче Шуле, но първият ден не е минал много добре, поне според мен. Писала съм подробности в друга тема. Търсенето на хубава градина за наесен продължава.

# 217
Добро утро ! newsm59Ива,честито на рождениците!!!  bigdance2Да са живи и здрави,и много много весели!!!Червена Шапчице,и при нас е така.Първо неможеше да бута количката,после бебето не беше свикнало с нея(то как и да свикне)после,много топло,много студено.Не можел да върви,бързо,после пък много бягал..Стискам палци за кредита!! newsm10.Хубаво,че поне  майка ми се връща за по 10 дни в годината и ми помага. newsm64

# 218
Добро утро мамчета,
днес съм изпълнена с енергия и е така,когато започна със задачите от ставането,а не да ги отлагам за по-късно,беше ме налегнал един мързел,викаме му умора  Wink,но си отиде.
Честит Рожден Ден ,мого е вкусна тортата,благодаря
Червена Шапчица защо само за софианки? Crossing Arms
Искам и аз  Laughing
Лек ден на всички и успех   bouquet

# 219
Честити да са първите 40 дена на Криско!Лилибон,прегръщам ви силно! Най-голямото щастие на Земята ви желая!
Честита първа годинка на Жорко на Сузи!Да расте  здрав,послушен и обичан от всички в къщи!

Честит празник и на рождениците на Ива!Много подаръци и незабравимо настроение!

Ели,Сузи,Ива,за вас 

Цоцоланче,благодаря за песничката...една от любимите ми!
  bouquet

Поздрав и от мен Сутрин рано,вечер късно

Обичам ви! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 09:30 от gaby_s

# 220
Наталия когато си в София няма проблем,но...Абе ако ми потръгне във бизнеса,ще шетам навсякъде,и при теб ще стигна Grinning Grinning Grinning!!!

# 221
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДРЕБОСЪЦИТЕ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!!! ДА сте живи и здрави!!!МНОГО КЪСМЕТ!!!  bouquet

ЗлатоПерка, моя Данаил е също с АД. Пробвахме при доста добри дерматолози и алерголози, но...след спиране на мазането с кортикостероидни кремчета нещата се връщат с пълна сила.- ВЕЧЕ СЕ ЛЕКУВАМЕ С ХОМЕОПАТИЯ- мисля, че ще имаме скоро успех. Става бавно и енужно ТЪРПЕНИЕ. По-късно ще пиша тук или на лични...

Хубав ден на всички!!

# 222
Наталия когато си в София няма проблем,но...Абе ако ми потръгне във бизнеса,ще шетам навсякъде,и при теб ще стигна Grinning Grinning Grinning!!!
Ще си добре дошла и всички мами също  Hug

# 223
здравейте мами
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ

моя малкия става все по бесен и ми е много трудно да го задържа в столче за кола.Сега като се замисля ,той никога не е стоял повече от 15 мин на едно място.Нито в количка нито в мотор нито в столче,абе никъде.До шестия му месец не можех да излизам с него сама ,защото той не искаше в количката,после започна да пълзи и искаше да излиза от количката да си пълзи/обувах му наколенки и го пусках/После проходи и край-няма спирка.Моя мъж вчера подхвърли,че трябва да му бием всеки път морфин ,когато го качваме в кола,за да стои мирен.А като ни спре полицай, Crazy

червена шапчице
.Разбирам колко ти е трудно,но пък без да имаш на кого да разчиташ е още по трудно.Моите родители починаха преди няколко години и честно да ти кажа по добре  беше  дори когато се карахме, отколкото сега когато ги няма.Нали знаеш"ЗАПОЧВАШ ДА ЦЕНИШ ТОВА КОЕТО ИМАШ ЕДВА КОГОТО ГО ЗАГУБИШ"

# 224
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЦИТЕ И МНОГО РАДОСТ НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!ЗДРАВЕ И УСПЕХИ ИМ ЖЕЛАЯ!  bouquet  bouquet  bouquet
Карил,тук,тук да пишеш,че и ние сме с АД и въпреки ,че за сега кремчетата,с които мажа имат ефект - нови идеи не отказвам.
За гледането...аз също не разчитам на никого и това си е изцяло мое решение!Аз коля - аз беся!Вярно,че на моменти ти се иска да имаш помощ,ама добре че бързо преминават гези моменти. Mr. GreenНие ходим всяка събота в свекърва ми,обаче ми прави впечатление напоследък,че жената вече няма нерви да търпи децата.След едно опънато ухо,вече не ми се ходи там и предпочитам да разредим посещенията.Много ми стана гадно като разбрах,че е дръпнала ухото на едно от децата ми - аз съм достатъчно строга майка и не позволявам друг(освен баща им) да им се кара,да не говорим за дърпане на уши.Аз не съм дърпала уши от години - тя ще му дърпа ухото!Едно наказание върши работа винаги,особедно когато детето е във възраст когато можеш да общуваш с него и да те разбере съвсем правилно!Айде няма да пиша повече,че се ядосах...Уж нали има една приказка,че внуците били по-мили,пък нещо все повече истории слушам като опровержение Wink
Живи и здрави да сме да си отгледаме дечицата!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт