МНОГОДЕТНИ МАМИ 20

• 22 088
  • 389
  •   1
Отговори
# 270

На рожденниците пожелавам им щастливо детство!

А на милите мами много                     

# 271
Аз малко в края на темата се включвам, обаче искам да похваля майстора на колажа на първа страница. Много добра идея и отлично изпълнение Hug Извинете, но за да наваксам четох по диагонал и не разбрах кой го е направил newsm78 Страхотно  chef
Стела Мария, видях, че си питала за частните детски градини. Ние записахме Матей в Чуден свят, в Драгалевци. Ще тръгне от есента. Аз по принцип много исках в Увекинд, едно заради немския и второ, заради добрите отзиви от форума. Обаче като ходихме там една от директорките ни посрещна доста безразлично и не поиска да ни спечели, за да запишем детето си там. Просто й беше все едно. Аз говорих с нея, мъжът ми слушаше отстрани и като излязохме каза: Не ми харесва, тук Мати няма да ходи. Другата ДГ, която набелязахме е Чуден свят. Тъй като нямах възможност да отида, той ходи сам. Говори с директорката и каза, че много му харесва и ще бъде хубаво за детето. Така в крайна сметка записахме Мати в Чуден свят, в българската градина, защото има и английска. Видях, че за проба си записала детето в Дойче шуле. Една моя приятелка я беше посещавала, когато ДГ беше в Младост. Впечатленията й бяха негативни: първо, не й хареса хигиената, състоянието вътре и двора (на новото място не знам как е) и това, че много често с децата се занимава персонал, който не е с педагогическо образование. Там ходят да преподават немско-говорящи, например съпруги на хора от немското посолство или на някои управители на фирми, които са временно в Бг и няма какво да правят. Освен това тези хора често се сменят, което не е добре за децата. В крайна сметка за децата е добре да ги занимават едни и същи хора. Макар да не харесваше твърде много Еспа, моята приятелка записа детето си там, само заради близостта и защото не иска детето да пътува с бусче. Той тръгва от есента също. Дано съм ти била от помощ. А да, и браво на синът ти за Американския колеж  bouquet. Засега това е и нашето желание за Пепи. С удоволствие ще чуя отзивите ти за самото обучение през годината, защото нямам впечатления от първа ръка, а само от приятели, които са чули от други хора.
Лилибон, честити ви 40 дни, макар и със закъснение newsm51 Пожелавам ви още безкрайно много пъти по 40 дни изпълнени с усмивки, радости и любов.
Честито гимназисти на Пролетната Фея и Супер Теди. Браво на децата, браво на майките, но борбата си заслужаваше, нали? Нека са здрави децата и реализират мечтите си smile3501
Браво и на Надето smile3525 Ей, такива са многодетните майки, много оправни и успешниф newsm03
Засега толкова, че децата са гладни и ще ме изядат докато пиша на компютъра Mr. Green

# 272
Гале, майстора на колажа от 1 стр. е Стоян-средният син на Габи, идеята е на  bowuu

Дил, радвам се,че си пак отново при нас! Вярвам,че ще пишеш по-често....

Иве, чакаме и от теб скорошна почерпка.....

Честит 6-ти Рожден Ден на Костадин! Да е жив и здрав, безгрижно детство и много подаръци!

За мама Мая(да се обажда по-често тук):

# 273
Галче, ако знаеш това със телефоните как ми е познато.... Последните 7-8 години, все така си караме ваканциите! Много съм му бясна! Сега е предупреден за последно! Отпуска е от 1.07. - уж спазва, ама все има по някое спешно заседание или друго нещо.... #Cussing out

# 274
Честит рожден ден на Костадин и Цветелина! Много здраве и щастливо и безгрижно детство!

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 13:07 от nadiaeuro

# 275
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОСТАДИН И ЦВЕТЕЛИНА!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНИ УСМИВКИ! smile3525 newsm51
Ани,и мен ме ужасява мисълта да карам с тримата,но просто няма наистина на кого да ги оставя.Преди малко излезе един вариант,но пак не е много сигурен.Каквото стане!Ще ги вържа с коланите само,ако се стигне до вземане с мен. Confused
Ставам,че имам да чистяяяяя Close
Ще пиша довечера как е минало!
Лек ден на всички желая!  bouquet

# 276
По ВВТ в момента се обсъжда проблема с градините и яслите,основно в София и Варна със Деница Савова.

# 277
Здравейте, мили майчета!
Трети ден, седми път се опитвам до долазя до темата ми любима- нц и нц! То проблеми с влизането във форума, то с флекс тайп-а, то деца гладни, мъж жаден  Rolling Eyes  Rolling Eyes Rolling Eyes
Пусто като не съм такваз умница като нашите умнички и любознателни майчета дето и на у-ще тръгнаха насред лято!   bouquet ,та не мога да се оправя с това технологично чудо.
Нито като успешните ни гимназисти  Hug Страхотно, дай боже и нашите деца ги споходи тази участ!
Галче, това с парите крайно неприятно. Вчера разказах(на кого ли), как моя благоверен съпруг досега е "прибрал", "скатал" и откровено загубил не кой знае колко много, но достатъчно, сигурно, за една нова кухня барабар с уредите. Преди години на морето изведнъж се оказа, че едни 2 000 долара ги няма. Лелеее, наду ми главата, че заради моите чушки дето съм си купила от пазара не съм заключила вратата на колата и някой е дръпнал чантата. Тъкмо след седмица ги прежали(че не бяха и наши) и един познат му звъни, за да му каже, че в офиса на... видял зад дивана неговата чанта. Отиде той и о чудо, и чантата и парите-непокътнати. После се наложи дълго, хранително и напоително да ми се извинява в един ресторант.
Наде, тази последната снимка дето си ни я пратила от Свищов къде по-точно е правена, душко? Нали не съм си ходила последните четири години и май има промени.
Пешеходке, моя, да не съм те обидила нещо? И що тъй с това прекрасно твое кротушанче? Дай го на мен, пък се наспи. Аз и без това почти не спя нощем... Как върви ремонта? Ще режем ли лентата скоро?
Ивата, усещам, че скоро Русе ще се сдобие с една прекрасна шофьорка. Кураж!
Супер Теди, драсни два-три реда, как ще прекарате лятото? Оправи ли се Гери?
Ей, Оливети страшно го е ударила на живот без децата и каза, че сигурно няма какво интересно да сподели, затуй не се е обаждала скоро.
Джулка  Hug
Цоци, след последната ти домашна ник-а трябва някъде около Булката в бяло или Булката-мама да го завъртиш! Страхотна си!!!  Laughing

Два реда и за мен. Оня ден подадох документи за работа. Не че на всяка цена трябва да почна, но ако стане няма да е чак толкова зле. Устройват ме условията и ниската заплата  Mr. Green
Тъй, че стискайте палци, може наесен да се влея в редиците на пролетарската интелигенция  Laughing

# 278
    Честит Рожден ден на Цветелина! newsm59                                                                                                                                          Честит Рожден ден на Костадин !bdballoon:                                                                                                На вас , скъпи рожденици, и на вашите семейства, желая много здраве, щастие и касмет !

# 279
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
четох,четох и ми се напълниха очите и сърцето от хубави деца и мами,от купони,фотошопски постижения,чудни красоти природни  Hug На всички празнували и празнуващи -    сърдечни поздравления    bouquet На всички успешно положили изпити- БРАВО   bowuu
При мене нищо ново  Hug изпитната сесия свърши- две 6 , две 5 и две 4  Embarassed Ваня си взе изпитите в Троян и е приета,сега стои там на гости и чака да идем в събота да я вземем,но вземането ще е съчетано с ходене на река,и риболов и купон и каквото доди... Mr. Green
Юле, тая неделя се върнахме от Троян през едни села ,после през вашият град-ей чудна природа по пътя-нямам думи!Нямам търпение да дойдат тия почивни дни за да идем пак на там!Ще ти звънна в събота или неделя ако можем да се видим като минаваме през Севлиево да ти дам паричките .....я ми прати на лични телефона си за по-сигурно  newsm78 май имах нещо ...ама

# 280
Дидее, много се радвам за Ваня...Пожелай и успех от всички нас! Да стане най-добрата, където тя иска!

Скъпа Диде, желая ти да се реализираш от есента в новото поприще..пък не се знае...може и заплатата да е увеличена. Специално за теб - нещо от училището посред лято!:

# 281
златоперчице  успех с работата. и пожелания за по- висока заплата  newsm10 . Ивата ще ти разкажа един виц: един инструктор учи курсиста:най-много се пази от пияните шофьори-усъмниш ли се мини в страни и чакай докато отмине.... втори по опастност са таксиметровите шофьори-не дават мигачи спират където си искат..... и накрая пази се от мотористите- те са луди млади ,които смятат, че са безсмъртни и карат с 200 км. в града. курсиста пита:ами жените шофьори?   Е щом питаш ще ти кажа-отговаря инструктора-жената шофьор е като пиян таксиметърджия на мотор. newsm62 когато го прочетохме с моята колежка решихме, че ще съдим вестника..........но и аз като една видна шофьорка просто се .. smile3515 но пък си е смешно--една жена е равна на трима мъже  newsm62  успех стримата юнаци

# 282
[виц един инструктор учи курсиста:най-много се пази от пияните шофьори-усъмниш ли се мини в страни и чакай докато отмине.... втори по опастност са таксиметровите шофьори-не дават мигачи спират където си искат..... и накрая пази се от мотористите- те са луди млади ,които смятат, че са безсмъртни и карат с 200 км. в града. курсиста пита:ами жените шофьори?   Е щом питаш ще ти кажа-отговаря инструктора-жената шофьор е като пиян таксиметърджия на мотор

hahaha hahaha hahaha

Каишке, голяма работа си! Вземи пусни една твоя снимка усмихната, че мамите, които не тепознават да разберат за какво иде реч!

# 283
един инструктор учи курсиста:най-много се пази от пияните шофьори-усъмниш ли се мини в страни и чакай докато отмине.... втори по опастност са таксиметровите шофьори-не дават мигачи спират където си искат..... и накрая пази се от мотористите- те са луди млади ,които смятат, че са безсмъртни и карат с 200 км. в града. курсиста пита:ами жените шофьори?   Е щом питаш ще ти кажа-отговаря инструктора-жената шофьор е като пиян таксиметърджия на мотор.

Може ли да го пратя в Гювеча, може да го публикуват на първа страница??????Хайде да ви почерпя от моето лично творение от хлебопекарната:

# 284
да бе , че да се изложа ,че съм на вие с .......качването на снимки.гледай Цоци-на кила и цайси го докарвам-и на усмивки също  newsm53- в смисъл, че и аз съм толкоз убава.....и скромна   smile3506     ами пробвай да го пуснеш- вица де.

Общи условия

Активация на акаунт