Дъжд от Юлски бебенца вали, виж ги колко сладки те били

• 14 613
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честито на Теди и на Ани. Да са им живи и здрави бебенцата и много да ги радват!

Аз се пооправих след вчерашното фиаско, но все още не задържам много течности. Сигурно заради това за първи път от 4 - 5 месеца краката ми са без оттоци. Обаче ми става смешно като си спомня как долетяхме в болницата барабар с всичкия багаж и всички разбраха, че ще раждам и имам контракции. А после безславно напуснахме под учудените погледи на чакащите и част от персонала.... За малко обаче щяхме да извадим бебо и вчера - док. предложи, аз се съгласих, но после една леля каза, че щом няма причина и има план-график, си остава за 10-ти.
Обаче персоналът наистина беше много мил. За нула време получих пълно обслужване - преглед за разкритие, УЗ и запис на тонове...

# 106
  • София
Arksi,сигурна ли си,че няма  нищо в гърдата?Усещаш ли я напрегната?Да не би да са запушени каналите,а да мислиш,че няма мляко?
Аз имах подобен проблем,а пък и бебето имаше предпочитания към дясната.А то се оказа,че лявата не е била отпушена и затова не е имало стимул да суче оттам.
Пак препоръчвам на неродилите мами(особено за които ще е първо раждане)да съберат повече инфо за кърменето.Сега може този въпрос да им изглежда незначителен,но е много важен.

# 107
И при мен има проблем с едната гърда Сашко не я харесва и почти не иска да суче от нея и само на цедене и се притеснявам че ще спре да произвежда .

# 108
  • в мечтите си
Здравейте,аз да си кажа бах на консултация..бебо е екстра, но нямам грам разкритие...което значи че чак в петък си сбирам багажа и отпрашвам...нищо чудно да се засечем с някоя мама  newsm78
А самия преглед за разкритие не ми беше неприятен...но в ТК когато ме гледаха беше ужасно  #Crazy
Айде аз сядам да почивам ако успея де,щото комшията яко върти с борашината  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 109
  • sf
em4eto,   h.kirova , а цедите ли се след всяко кърмене и влязохте ли в някакъв график?

# 110
  • София-Красна поляна
Ели  ами прегледа е доки ме натисна малко по корема и с другата ръка си я вкара цялата и опипваше бебето май отвътре и каза че няма никакво разкритие и няма днес да раждам. Търпи се ама не е приятно. Ама не ти ли е много рано още за такъв преглед?
Миксилена както е тръгнало и мен ще ме вземат в отделението в петък ако бебка не излезе дотогава. Ако и ти отиваш там звънни пък може да се видим. ГСМ: 0883 322348
Их каква съм забравана! Честито на новите мами и добре дошли на завърналите се!    bouquet
Айде аз отивам до ТК да видят как е бебка.  Hug

# 111
Момичета, да си кажа и аз за кърменето. Моя иска и от двете гърди, та ако може едновременно. Та след като поизсуче доста, иска и допълнително от изцеденото... Simple Smile А за пъпчето - вчера педиатърката каза да си го къпя вече в коритото, нищо че има раничка още. Важното е да я подсушавам добре и да слагам спирт. Първия път се излъгах и сложих еозин, та като набоядисах всичко в червено, та тоя пъп като не го виждам в какво състояние е... просто гадост. Обаче снощи си го минах със спиртче и като гледам до седмица съвсем ще се оправи.
А за прегледа за разкритие - само на мен ли не ми пречи??? Нито ме боля, нито ми беше неприятно...  newsm78

# 112
  • sf
мен нещо пак ме полазват калинките- яко ми е жега и тия лохии ме побъркват. течат колкото да ми е некомфортно. ама шевовете уж малки, па ми става некомфортно тия дни. дали е от това, че зарастват? Ренка , при тебе как е?

# 113
Вчера 02.07.2007г. юлските бебета се увеличиха с още едно... Laughing Yanchetoo стана майка на малкия Павел - 4.700 кг., 59 см., секцио. Да са живи и здрави и да се радват един на друг   bouquet

# 114
Честито на Янчето Simple Smile Тя си е направо майка-героиня с този юнак Simple Smile Да й е жив и здрав и все така да расте голям Simple Smile
Вики, понаболяват ме конците, ама мойте са си и много. Акушерките казаха, че в такива моменти ако болката е много силна може да пием солпадеин. Не влияело на кърмата Simple Smile

# 115
  • sf
мерси, Ренка!  Hug как сте през нощта?  по колко пъти яде?

Честито на Янчето! да са живи и здрави!

# 116
  • София
Честито на Янчето! да й е жив и здрав юнакът!

А къде изчезнахте всички бременни newsm78. Само младите майчета са се разписали днес. Явно бебоците са кротки и добрички Grinning

# 117
На 28.06 в 9:53 ч мама Lileti e родила бебе Мартин, 3630гр, 51см, секцио. Да й носи много радост и да е здрав и весел!

Честито на Теди и на Янчето! Много любов и нежност да има в сърцата им за мъниците!

Това бях аз - Томасе  Embarassed Не видях с кой ник съм влязла

# 118
  • София
Честито на новите мамчета с новите бебоци!   bouquet
Мен нещо ме мързи и днес, а се налага да излезна. Хубава привечер на всички, после ще погледна дали някое бебонче още не се е родило- например Рокси (няма я днеска нещо) newsm78 Heart Eyes

# 119
Момичета здравейте намерих малко време и аз да се включа.
1. Честито на новите мами да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват.
2. Аз имам проблем с това кърмене. Не можахме да се захраним от болницата, то аз нали с температура и не мога да направя достатъчно кармъ а бебето лакомо. Ние нещо нямаме режим ядем когато и колокото искаме все пак гледам да има поне 2 часа между хренене с АМ. А иначе се цедя ама по 3-4 пъти на ден, пия чай на хип обаче не стига. детето свикна с биберон и не ще вече от гърда. За шевовете и мен още ме наболяват. Като се прибрах в къщи се бяха пооправили обаче пусто реших да слагам колан гащи за прибрина ена корема то какво ли ми остана да прибирам ама. Та усетих че се спарвам и почнаха пак едни болки. Обадих се на акушерката дето ме изражда и тя ми каза сварена тетра /смрадлика/ в един леген и сядаш в него и седиш около 10 минути поне 2 пъти на ден и хубаво да се подсушава мястото и отделно пръскаш с бивацин. Е да ви кажа това с легена и тетрата направо си върши чудеса така облекчава. Пробвайте и вие.
Днес бяхме на първа разходка в морската градина бебка спа през цялото време и качих малко снимков материал.
Лек ден от нас. пак ще се включвам по бебешките въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт