Дъжд от Юлски бебенца вали, виж ги колко сладки те били

• 14 614
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • На края на вселената!
Здравейте!
Силве, честита ти награда за най-добър художник от 9 месеца. Тя е в мен. Кажи кога ще се видим да ти я дам- подаръците са на Avon.

# 91
Е вече е изплакала девойката на мама Tedka /Tedi_ Nikolova/ и татко Митко . Но все още незнам нищо повече.  ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДА ГИ РАДВА! Hug

# 92
ЧЕСТИТА КРАСАВИЦА НА МАМА ТЕДИ Simple Smile МНОГО КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ НА ЦЯЛОТО ИМ СЕМЕЙСТВО   bouquet
Ако съм пропуснала някоя мама - то честито на всички родили до момента.
Не знам коя от вас ще е следващата, но Рокси я сънувах, та... Ама то на нея си й е вече време Simple Smile

# 93
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ МАМИ!
Извинявайте, че ви пропуснах! Да си ви живо и здрави чедетата!  bouquet

# 94
  • sf
Честита бебка на Теди и Митко! Да расте красива, щастлива и много да ги радва!
моя беб заспа, ама на мен не ми се спи. жалко, че не мога да изключвам по поръчка и да спя когато си поискам.
персонала в ТК е и така, и така. зависи си и от човека. някои хора не са за тази работа просто!

# 95
  • София
Здравейте и от мен!
Е,честита девойка на Теди!Радвам се,че всичко е минало добре!Да и е жива и здрава!
Оф,най-накрая и аз да се наканя да кача снимки и форумът ми прави номера.Даже гледам,че ми се дублират част от постове  Thinking.Вчера единият не беше излязъл,как става така  newsm78
Помагайте,че нещо не се справям  Praynig
Рени,добре дошла,наистина липсва твоето присъствие  Hug
А Бима,Ками и Искра къде се изгубиха  newsm78

# 96
  • sf
Ем4е, като ви падна пъпа, за колко време зарастна хубаво? много ме нерви тоя пъп. и с каката нях така. сега е на път да пада а отдолу е един слузест и гаден  Sick

# 97
  • София
Е,добре че си спестих разправиите покрай пъпчето.Нали ние стояхме 10-ина дни и там му падна и зарастна.Като се прибрахме имаше само едно засъхнало парченце,което си падна само на другия ден.Така че не съм слагала нито спирт,пудри и каквото и там да се слага.
Сега единствения ми ангажимент покрай пъпчето е къде да го хвърлим  Laughing

# 98
Честита беболинка на мама Теди и татко Митко  Hug  Много да ги радва малката  Blush

А пък днес ми се обадиха от работа да питат как съм и кога ще е събитието и казвам аз че всеки момент и шефа вика: ами добре ама хайде да свършиш нещо тука, че....
На всичко отгоре вчера поръчал на мъжо /ние работихме заедно/ да ми каже да не раждам тази седмица, че били на зор и той им трябвал в офиса.
Ако взема да родя тези дни първо на шефа ще се обадя да се похваля  Crossing Arms

# 99
  • София
Честита бебка на Теди!  bouquet  bouquet  bouquet

Вие  сте пописали, малко, аз вече се отчаях че саминка си стоя тука и всички раждат  Laughing
Мими, браво за тоновете, а друго освен да се чака до петък казаха ли ти? И какво ти правят на прегледа? Гледам че и Алибали беше писала че е гаден. На мен може би в петък ще ми правят, не че се натискам ама....
Аганка, разбирам те, но да ти кажа честно ако татко не беше се засилил да ни купува креватчето щехме да вземем ползвано- ами то е като ново, какво може да "причини" бебока, като даже не се и върти Simple Smile Мисълта ми е че можехм да инвестираме тези средства в нещо друг, но вече го имаме та ще си го ползваме. Дано скоро се уредите и вие! Hug А за праха, аз взех Тео бебе защото не намерих Сано, когато прах дрешоците и другите неща и да ти кажа съм много доволна. Продавачите тогава ми го похвалиха даже повече от Сано-то (при все че цената им е драстично различа и в крайна сметка те имат повече полза да си купя по-скъпия), като казаха че нашите прахове вече са с много добро качество, а Сано-то е израелско и е правено извън ЕС та не отговаря на контролираните от ЕС стоки. Абе пробвай си и ще видиш според мен. За бебешки сапун съм взела препоръчан ми от 2 места на фирма Релина (розово-синя опаковка). Имат сайт: www.relina.com. Мога да ти напиша какъв е състава ако те итнересува, произведени са в Сливница. Цена 30-40 стотинки. Peace
Много пзодрави на всички от Ивето, сега преди малко се чухме, надява се тази седмица да ги изпишат Peace

# 100
  • BABYLAND
Момичета, дайте някакво инфо за Теди Николова, че и ние цяла дружинка тръпнем в очакване. МЕРСИ!

# 101
  • Sofia
аз съм тук
хвърлям по един поглед, ама не пиша, че много ме мъчи това кърмене. в едната гърда почти няма кърма ...

# 102
  • Бургас
Честито и на Теди   bouquet Най-послушната девойка да е   bouquet Чакаме повече инфо.

Беболинчо и ние така с нашия тати Wink и очаквам включване от офиса по някое време, ама за сега се държат и не ме тормозят.

# 103
  • На един клон

Теди е добре, изкарали са я от операционната.
 Бебето е :
 3,200 кг
 49 см

Митко е видял малката
 снимал я е.
Засега толкова дочух.
Успех на всички ви!

# 104
Благодаря на Кукумявката за повечкото инфо, знаех си, че Митко е инструктиран да се обади за повече инфо на някоя от ва, защото когато го чух още не бяха изкарали Теди и бебка небеше мерена:), но много исках да го споделя с някого, а мисля, че вие тук най-добре ще разберете вълнението ми. Хайде пък мисля скоро и аз да стана пълноправна част от този емоции 'очакването на бебче'.

Общи условия

Активация на акаунт