Дъжд от Юлски бебенца вали, виж ги колко сладки те били

• 14 609
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Честито на новите мамчета, най-послушните бебоци им пожелавам   bouquet

Андромеда ми то с тоя зъб как няма да ти се измести термина, и аз да съм на твоето място ще родя преждевременно  ooooh!

# 136
 Томасе ми съобщи новини от Теди - малката госпожица се казва Вяра, мерките са и както бяха написани по-горе   bouquet  Grinning
Ей сега звъннах на доки - той каза, че може да "падне част от тапата" и ако не ми текат води или нямам болки, да си седя спокойно  Grinning

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 17:45 от marisasav

# 137
6u6on4eto, то да беше само зъба....Аз не съм спирала да бачкам въобще  Mr. Green  Embarassed (е, уж на по-бавни обороти, ма то човек като го изнервят 2 пъти на ден и е достатъчно)

# 138
  • София-Красна поляна
Здравейте,
върнах се от ЖК и всичко е ок чакам само бебка да излиза най-после. Корема ми бил твърд каза доки (каквото и да значи това).
Чух се с Ника (Веси). Завърнала се е у дома и са добре с малкия. Очакваме включване Веси когато намериш време.  newsm51

# 139
 Честито на новите мами за техните рожби  да са им най послушните деца.
Аз си изцеждам половин един час преди хранене защото младежа няма търпение след като се насуче да чака да се цедя и да дам със шише а без да съм дала със шише не иска да заспи.Мен ми паднаха вече външните конци останаха само вътрешните и ми се опъва още и ми е трудно да сядам но си правя бани със смрадлика.
Притеснявам се дали му давам достатъчно количество защото не знам колко изсуква ,но си мисля че щом пълним памперсите почти на всяко хранене  а и видимо са надути всеки път като го сменям значи е добре.
Вие по колко милилитра давате за да дохраните.

# 140
  • в мечтите си
NaMeLeSz и мен днес на прегледа това ми каза че корема ми е твърд...  newsm78
Дано се засечем в петък в ТК...записах ти номера само име незнам ко да пиша  Embarassed
Ето  и моя 0885 031459 Милена ..дано издържим до тогава

# 141
  • София-Красна поляна
miksi Mimi se kazvam
toku 6to padna tapata
doki kaza da hodq na vtoriq etaj stiskajte palci

# 142
Успех Мими  Praynig

# 143
  • в мечтите си
Тогава много успех Миме !!!!!!!!!!!  Praynig
Бързо,лесно и безшевово раждане ти желая

# 144
  • София
Да ви се оплача, нощес между 10 и 2, моето ангелче такова гърло отвори, отде толкова малко бебе има сила да реве непрестанно 4 часа, направо се побърках. Мисля, че при нас започнаха коликите, другия вариант е съвсем да не я храня, но през деня спи.
Ох и аз постоянно се тормозя, дали изяжда достатъчно. Много е трудно за мен кърменето, не си го представях така, но доколкото разбирам и при вас не върви гладко.
Почивайте си не родили още майчета, че после няма сън  Grinning

Леко раждане Мими  Hug

# 145
Успех Мими!  Grinning  Hug
съвсем забравих че съм с общия юзър Grinning

# 146
  • sf
аз много искам да кърмя колкото се може повече, ама е много неприятно като не се знае коко изяжда. ееееех, да имаха скала за отчитане  на коремчетата си  Joy

преди малко говорих с Татяна и ми се оплака, че според тяханата педка не й стигала кърмата, защото бебката много ревяла и трябвало да купи адапте  #2gunfire
ее, тва как да ме убеди, че в БГ педиатрите за квалифицирани и стимулират кърменето  Twisted Evil

# 147
  • На един клон
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203908.new#new
Това е темата на Теди,който иска.
Бебата се казвала Вяра,и май е малко по-голяма отколкото си мислехме,хаха.Ако ви е известно вече,пардон.
  bouquet

# 148
Здравейте, мами!
Вече имам Интернет, но с времето съм зле. Всички помощници си заминаха още миналата седмица и сега се справяме сами. Оправям се, но до компютъра трудно стигам.
Първо да честитя на всички нови мами, а те никак не са малко от както не съм се включвала. Нека да гушкате най-спокойните деца.
Ние вече имаме колики, въпреки че сме само на кърма. Давам Инфакол и бебка се успокоява и спинка спокойно, но се напъва доста преди да ака.
Аз се въстанових сравнително бързо като се има в предвид многото шевове. Но май ще лекувам гъбички. Лекарката която ме изражда ме посъветва да ида на гинеколог след 2-3 месеца. Хем да видят как са зараснали шевовете, хем да ми пуснат и изследвания.
Тук е мястото да благодаря на целия екип, който помогна Вили да се появи на бял свят и най-вече на д-р Яница Янкова. Макар и стажантка беше изключително любезна и ми обясни какво да правя през следващите седмици и това е една от причините за бързото ми възстановяване след многото разкъсвания.

# 149
честито на всички нови мами smile3525 да са им живи и здрави беб4етата и много да ги слушкат. alibabali току що видях че си секцио в ТК на 11. Аз също съм насрочена за тогава и ако беба не реши да се появи по-рано може да се видим тогава Hug. Ти имаш ли ве4е уговорен час?

Общи условия

Активация на акаунт