Дъжд от Юлски бебенца вали, виж ги колко сладки те били

• 14 607
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Мими, така не дойде като бях още там... срамота! А такава хубава дружина станахме по едно време в болницата Simple Smile Стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено Simple Smile
Вики, нашия става за едно хапване към 3 и после си отспива до 8 сутринта. Да не го урочасам да си е все така кротичък.
За тапата - на мен ми беше паднала малка част седмица преди раждането. В деня на раждането падаше от сутринта  към 10 до самото раждане. Това за количеството колкото две лъжици се оказа точно мит в моя случай. Акушерката много ми се зарадва за този случай. При всеки си е строго индивидуално колко ще е като количество и колко време ще пада.

# 151
Мими,леко и безпроблемно раждане.
Стискам палци  Hug

# 152
  • София-Красна поляна
Да ви съобщя радостна новина - Рокси е родила току що видях я в болницата.

Таткото ме позна ама как му беше името? Емо ли беше. Каза и колко тежи и колко е дълго бебчето ама аз забравих. Водите й са изтекли в приемния кабинет. С тая бременност изтъпях нещо.
А тапата верно падна ама грам разкритие нямам и ме върнаха и си чакам. А нали някой питаше дали тапата е наведнъж. Еми аз сега като се прибрах имаше още малко на гащите от нея.

# 153
  • sf
Честито на РОксииииииииииииииииии! бравоооооооооооооооооооооо! да са живи и здрави!

# 154
Честито бебенце на Рокси! Да расте здрав и хубав, много щастие да носи на мама и татко!   bouquet
Ренка, твоят Илия е голямо съкровище - от малък щади мама и тати  Grinning
И моя доки каза същото - може да падне част от тапата...има време още

# 155
  • София
Туко що ми се обади Томасе. Имаме си още едно бебенце - днес Angela е родила момиченце, Михаела - 3450 гр., 50 см. Ражадането и било със секцио, пълна упойка. И мамата и беката са добре!

# 156
ЧЕСТИТ БЕБЕВАЛЕЖ ТИЯ ДВА ДНИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЦИТЕ, МАМИТЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ МНОГО БЪРЗО! [/size]
  bouquet  bouquet  
Да се похваля - и ние днес бяхме на разходка. Беба спа.Тъкмо се прибрахме и нададе вой до небето че е гладна.
Момичета, аз имам проблем - на беба вече 14 дни не и пада пъпчето. Дали не е заради тая гадна щипка?

# 157
  • в мечтите си
Честито на мама Рокси и таткото !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   bouquet  
Айде още едно бебе  Grinning Честито и на мама Angela   bouquet

# 158
  • София
На мама Рокси и мама Angela честити бебчовци! Да са им живи и здрави и много, много щастливи!

NaMeLeSz, момченце или момиченце е бебчо?

# 159
Честити бебчета на Рокси и Angela да са им живи и здрави и бързо възстановяване! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 160
  • София
Честити бебенца на Рокси и на Анджела, и на Теди и на другите нови мами, вече ги забравих, днес е плодотворен ден, а...  Crazy

# 161
Ехааа,честито на Рокси и Анжела. Да са им живи и здрави бебоците   bouquet   bouquet   bouquet
Кем , много ще е хубаво да се засечем  Grinning . Аз трябва да съм там в 6 ч. сутринта. Не знам защо толкова рано. Дано не се успя  Mr. Green. Ето ти моя тел:0878982569 - Али, дай и ти твоя ако искаш  Hug .

# 162
ЧЕСТИТО НА МАМА РОКСИ И ТАТКОТО!!! smile3525 newsm30 ПОЛУЧИХ СЪОБЩЕНИЕ ОТ РОКСИ-РОДИХ СИН,НИКОЛАЙ-3750!!!ДА ИМ Е ЗДРАВ И СИЛЕН!!!  bouquet  bouquetЧЕСТИТО ЩЕРКА НА АНЖЕЛА!!!

# 163
  • София
На мама Рокси и мама Angela честити бебчовци! Да са им живи и здрави и много, много щастливи!
  bouquet  bouquet  bouquet

Миме, аз ще ходя в петък, да не ви правя посещение а ? Mr. Green
Стискам палци всичко да е наред, а междувпрочем и аз знам че може да не падне наведнъж, Марти тапата, но не помня от лекцията ли беше в ТК или от другаде, няма правило явно  Thinking
tweetybaby не е ли  множко това за пъпчето newsm78 Защо не звъннеш на педиатъра?

# 164
ЛЕЛЕ,много се развълнувах за Рокси!Цял ден имах предчувствие за нея и през час си гледах мобилния за съобщение!Днес бях на четиризмерен екограф във Фемина-някаква промоция имаше,записаха ми и клипче с бебо.Според доки ще си избутам докрая,малкия е станал близо 3кг. и така.Дано да познае!Елпет,питах за течението и каза,че е нормално,а за тапата че може да е без жилка,но слузесто,според мен обаче винаги си следва и кървава жилка.

Общи условия

Активация на акаунт