Дъжд от Юлски бебенца вали, виж ги колко сладки те били

• 14 595
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Елпет,питах за течението и каза,че е нормално,а за тапата че може да е без жилка,но слузесто,според мен обаче винаги си следва и кървава жилка.
Мерси Янче, и аз това знаех, но не пречи да се потвърди!  Hug

# 166
  • София
Честити бебчовци на мама Рокси и на мама Анжела! smile3525 stork-boy stork-girl Ма те като менекени бе! 
х. кирова, нали това е един от принципите щом памперса е пълен, значи ядете. А между другото сега се сещам, че за увеличаване на кърмата ми бяха казали да пия сок от моркови и имаше ефект.

# 167
Честито на Рокси и нейното бебе. Явно качването до 14 етаж е помогнало, ще взема и аз да се пробвам в нашия блок, ако утре не ме оставят в болницата, защото имам час за тонове и ултразон на бебо.

# 168
Честито на Рокси и Angela   бебоци да са най послушните бебнаца .
tweetybaby не вярвам да е от щипката нашето пъпче падна тази вечер а и ние бях ме със такава щипка.Попитай педиатъра си но при някой деца пада по късно ако кара по силна жълтеница мисля че това също оказва влияние.

# 169
  • sf
Честито и на Анджела! да са живи и здрави!

tweetybaby, не е от щипката. някои падат по-късно. даже днес четох в майската тема,че на едно бебе вече 25ти ден не му пада пъпа. чувала съм, че понякога се налага хирург да го маха. най-добре говори с педито.
към майките с големи деца- има ли ревност от тяхна страна и как се чувстате вие?
на мен хем ми е жал за каката, хем ме нервира- обръщам й внимание, ходи насам натам с баба си, все на готини места, а все ме гледа с един поглед на пребито куче, все едно сме я зарязали сама някъде- много ми е тегаво. скоро ще хукнем с малкия на разходки и се надявам да се оправим

# 170
Честити бебчета на Рокси и Анжела! Да са им живи и здрави!  bouquet

# 171
  • София
donsyy, и аз това щях да ви питам има ли ревност при каките и батковците и какво правите, за да се справите с нея. Между другото бебе Виктор страшно прилича на кака си Laughing.

# 172
  • Sofia
гърдата която отказва е мека ... мляко от нея почти не тече.
другата пуска.
днес говорих с доки и тя каза че е възможно да има мляко само в едната гърда.
днес реших да слагам малкия по 20 мин на ядене да сучи и да дохранвам с АМ. не мисля, че това ме прави лоша майка - по-добре бебето ми да е сито и да расте и да има сили и за тези 20 мин на гърда.

# 173
  • sf
arksi_ , спокойно, това въобще не те прави лоша майка.
аз също дохранвах Вероника след първия месец. хич не се мисля за лоша майка- по-важното за мен беше да й давам цялото си друго внимание.
ако и сега стане така- здраве да е!

# 174
От името на r0ksi искам да споделя нашето щастие от раждането на малкия Николай - 3750 гр. и 52 сантиметра, роден естествено и с 1-2 шева!! Мама Христина е добре, а малкият мъж е много красив и гласовит!

Благодаря на всички за сърдечните поздрави!
Желая ви много щастие и малки слънчица, които много да обичате!!!

# 175
  • София
Честити бебчета, Рокси и Анжела! smile3522 smile3522 smile3522 newsm51 Two Hearts newsm76 txtloves

Още сутринта с Ели си мислехме за Рокси и очакванията ни се потвърдиха Hug
Да са живи и здрави малките душички и да радват всички около тях Heart Eyes

# 176
  • София
Честити бебоци да са живи и здрави!  bouquetНА тези които им предстои обебване им пожелавам леко! Praynig Hug
Ianamama Simple Smile  Днес се чудих на лекцията на 9 месеца ти ли си не си ли Simple Smile а бяхме почти една до друга Simple Smile но ми беше неудобно да те питам Simple SmileСега като видях снимката се сетих че не съм се объркала Simple Smile

# 177
  • USA
Честито на Рокси, Анжела и Теди! Да са много здрави бебетата и да им носят много радост!    bigdance2

Много се радвам на бебешкия дъжд! Аз имам същите менструални болки като Моколоко и Бориана и се оказа, че съм с 2 см разкритие. Така, че явно е нормално.

# 178
Честито на щастливите родители!  Hug Желая им много радости с малките човечета  Heart Eyes

# 179
  • София-Красна поляна
Ели добре си дошла в петък. Колкото повече толкова по-интересно.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт