Дъжд от Юлски бебенца вали, виж ги колко сладки те били

• 14 591
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ааа Миме, аз викам да дойда само на преглед  Mr. Green Рано ми е още май-май за друго, ама то се не знае- я колко мами с късни термини вече родиха бебонковците  Hug

Не знам как сте, но аз за втори ден от ужасно много време насам да не кажа от поне 3 години, изпитах адско разочарование от ставането рано, но се налагаше. И сега обмислям варианта за доспиване, че нещо хич ме няма Sick

Моколоко-то нещо ми се загуби, ама вчера май имаше пост, да залагаме ли клечки   Thinking

Искре, това пък за лошата майка как го измисли NaughtyАз мисля като теб- естествено че всяка мама ще положи усилия да си кърми детето, но когатотова се окаже обективно невъзможно, да оставиш детето гладно едва ли най-удачния метод Stop Важното е да сте добре и ти и той  Hug

# 181
Като споменахте пак клечките.. може ли да заложа на себе си?  Mr. Green
Май някаква вода ми изтече, но съвсем малко и нямам контракции/болезнени/  newsm78
Следобед съм на ЖК и ако мога ще устискам до тогава да видим какво става, ако не.. ще ви обера клечките  Joy

# 182
  • USA
Беболинчо, успех! Ще чакаме новини.  fingerscrossed

# 183
  • София
Майче, ами може и да ги обереш, ама да питам и за тапата, ако не съм видяла, дали е паднала? newsm78 Ти си с термин на моя любима дата, ама дет се вика стискай още малко, ама ако е дошъл момента и аз стискам палци за теб!!! Praynig Hug

Winx а при теб как са нещата? Peace

# 184
  bouquet  bouquet  bouquetЧестит малък голям мъж на Рокси.Да им е жив и здрав и да носи само радост на мама и тати.  bouquet  bouquet  bouquet

А на всички бъдещи мами леко раждане и скоро да гушкате най-прекрасните  юлски бебенца.  Hug Hug Hug

# 185
  • USA
При мен засега има 2см разкритие и болки като менструални. Предложиха ми да стимулират раждането в края на седмицата, че бебето върви едричко, но аз реших да изчакам. Все пак имам още 11 дена до термина, ама знае ли човек.  Rolling Eyes

# 186
Ели май често се пропуска момента с тапата. Особено ако си имаш някакво течение по принцип.
При мен се поуспокоиха нещата и даже пуснах мъжо да ходи да работи. Ще видим следобед на ЖК какво ще кажат.
Обаче да си призная, хем много ми се гушка бебе вече, хем като усетих че става нещо ми се напълниха очите и ме хвана малко шубе   Shocked

# 187
  • в мечтите си
Добро утро...тази нощ мнооого беше топло  Sad ..и мойто мъжле е болно,и подсмърча..и се вайка ,а на лекар неще да ходи  #Cussing out
Само ме нерви,а аз не съм си и без това спокойна.И трябва да ви кажа ,че не усещам нищо   newsm78 ...и доста се притеснявам че раждането няма да е от най-леките  Cry ,нямам разкритие..нямам контракции...нямам нищо,само едно многоо ритащо бебенце в корема...и сигурно ще се налага предизвивне на раждането  #Crazy

# 188
  • BG
Честито на Рокси, Анжела и Теди! Желая им бързо възстановяване и здрави, послушни и добри бебковци!  newsm67
Mixilena, не се притеснявай - след като бебко ритка значи всичко е наред. Не винаги ни изчисляват термина правилно ....  Wink

# 189
  • София
Мами искам да ви питам нещо: Понеже в понеделник ходих на консултация и за плацентата ми казаха 0 към 1  и се чудя за тези седмици в които съм нормално ли е това и не би ли трябвало да е повече Embarassed newsm78 нямам си на идеа а знам че вече сте минали от тук и за това се допитвам до вас!
Лек ден на всички!  Hug  bouquet

# 190
 Честито бебче Николай на мама Рокси  bouquet Честита бебка на мама Анжела  bouquet
Winx, значи и аз може да имам резкритие newsm78- утре съм на ЖК- ще разбера.
Днес имам изпит по английски и приключвам засега с изучаването му. Освен после, ако не чета в парка с количката Joy
Лек и приятен ден желая на всички майчета Grinning

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 10:24 от borianna

# 191
  • София
Димияни аз си мисля че ти е ок. На мен чак миналата ми казаха 2, ама знам ли, и другите да кажат newsm78
Уинксче стискам ти палци и на Беболинчето!  Hug

# 192
Честита госпожица на Анжелка!   bouquet Да расте много здрава и щастлива!
Микси, щом бебето се движи активно (повече от 10 движения дневно), значи не страда и още си му е добре в теб! А и тези термини наистина невинаги са точни, защото в повечето случаи се брои от датата на последната менструация, а не от датата на зачеването...
беболинчо, стискам палци всичко да мине много леко и бебчо бързо да се появи  Grinning
Уинкс  Hug
Айде утре на "9 месеца", че много много не остана

# 193
Честити бебета на Рокси и Анжела, да са живи и здрави!!   bouquet  bouquet

Аз отивам на зъбар  Mr. Green  Praynig Praynig ПОвече ме е шубе от зъболекаря, отколкото от раждането  Confused Confused

# 194
  • София
Да то ти не си много напред от мен! Значи може да си е нормално! Simple Smile
Сигурно и доста бързо се променя тя...... за 2 седмици може да стане и 2  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт