Дъжд от Юлски бебенца вали, виж ги колко сладки те били

• 14 597
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Димяни може и да бъркам нещо, но май е добре плацентата да е по-ниска степен. Това значи че още храни бебчо пълноценно. Не виждам за какво се притесняваш  Hug
Благодаря на всички за пожеланията и за стиснатите палци  Heart Eyes За сега нямам никакви други симптоми и май ще ми се размине днес.

# 196
  • София
Да знам беболинчо! Rolling Eyes Но нали казват че когато зрее и стане 3 настъпва и раждане  newsm78 и се чудих за 1 месец може ли да стане такава newsm78  Ще питам аз и лекаря в вторник като съм на консултация де....

# 197
  • sf
Добро утро! как е днес бебевалежа? чакаме попълнения  Flutter

моя поспаланко спи повече от кака си тогава, ама лошо го научих- поне две от дневните му спанета са в мене, опънати на  дивана. не че ми пречи засега, защото нямам никаква работа из вкъщи, ама после  newsm78

Рени, кога ще излизате за разходка? ама не на терасата, а на истинска

# 198
  • София
Да знам беболинчо! Rolling Eyes Но нали казват че когато зрее и стане 3 настъпва и раждане  newsm78 и се чудих за 1 месец може ли да стане такава newsm78  Ще питам аз и лекаря в вторник като съм на консултация де....
Така е, да. Означава че раждането предстои. Беболинчо, ако такава стпен е по-рано тогава не е добре, не когато си в края на бремността Peace

Марти каква е лекцията утре и къде? и от колко?

# 199
Добро утро на коремките и на все по-нарастващия отбор от мами с бебоци  Heart Eyes
 Честито на всички майчета, който вече гушкат сладки бебчета.
Ето ни и нас с Ади, изписаха ни в понеделник, голяма лудница беше, баби дядовци, едвам ги изтърпях  #Cussing out , но нали е първо внуче и правнуче ... А вчера нещо е разработих и сега ме боли малко операцията, та днес съм на болничен режим и само Адинка ще си гледкам. Кърмим се, но вчера тя беше много неспокойна и точно идва и педиатърката и ми казва че сигурно не и стига кърмата и да си купя добавка да и давам, а пък тя си суче много добре, чудя се дали може кърмата ми да не достатъчно питателна  newsm78
Иначе си се адаптираме една към друга  Heart Eyes
Пожелавам на всички, които още не са родили скоро и те да загушкат бебоците си  Hug  Hug  Hug  baby_neutral baby_neutral

# 200
  • Стара Загора
Привет! Леле че бебвалеж!

Честито на всички нови мами! Много здрави и много щастливи да са бебчовците им.

За Плацентата - моята преди две седмици беше 0, а във вторник ве4е беше станала 3. Значи бързо си озрява. Аз както бях се настройла на преносвам това 3 много ме изненада и като ме хвана шубето  Sad.
Докторката не ми каза кога да ходя пак беше сигурна 4е до другата седмица ще родя и сама ще се обадя.
 Стискам палци на всички който още са две в едно - леко раждане.

# 201
  • Sofia
Татьяна, аз моя младеж си го дохранвам. Слагам го да суче и като постои 20-30 мин му давам да похапне и АМ. Няма да го държа по 1 час, а и го усещам, че в даден момент само си стои и се забавлява да е с гърда в устата (на мама цицомана Simple Smile ). От АМ-то изяжда 30 мл и после спира да папа.

За разходката - Александър спи на терасата от вчера - хем на чист въздух, хем на хладинка Simple Smile.
пък и аз да си посвърша малко работа вкъщи.
родилите мами - как сте с килограмите - аз сега се меря всеки ден и установявам, че свалям по около 1 кг на ден ... явно организмът се чисти ...

# 202
  • sf
аз преди малко се премерих за първи път- от 95 сега съм 86.  Embarassed ще следя редовно. ама гледам да похапвам, макар 4е нямам апетит - за кърмата уж.

# 203
  • София-Красна поляна
Здравейте,
няма ли още бебчета да ни зарадват?  Hug
Току що се прибирам от ЖК. Изчака ми се чакането пред кабинета, то сутрин голяма лудница. Добре че утре съм следобед.
Тъкмо лягам на кушетката и Доки вика: "Я каква хубава контракция!"
А пък аз почнах да се кокоря: "А? Къде? Ама що не ме боли нищо?"
И доки ми се смее.
Бебка я гледаха днес на видеозона и е много добре и плацентата ми е узряла и съм готова за раждане. Вчера нали и тапата падна та чакам всеки момент да излиза. Нямам търпение вече.

Мами забравих да питам доки един деликатен въпрос. Сега като нямам тапа може ли с таткото да правим "кекс"?Какво мислите и сте чували за това?  Embarassed

# 204
 Искре, а имате ли си режим на хранене?
Иначе е аз днес мисля да я изведа на терасата, макар че на лекциите ни казаха след 10 ден.

# 205
  • Бургас
Честити бебчета на Рокси и Анжела, много да ги слушкат   bouquet

Аз тъкмо се връщам от изследвания, нашия бебчо е още много малък само 2700 но пък плацентата не е почнала да зрее Sad Доки иска да ми бият инжекции за развиване на дробчетата че да няма изненади. Насрочи ми секциото за 17 юли. Естествено времето на кървене е пак в горната граница от 3 минути и като му покажа резултата ще се хване за главата, пак ще почнат да се дърпат   Tired И стресница ми излезе на всичкото отгоре  #Cussing out

# 206
  • sf
а как сте със спането? сами ли заспиват и будувате ли?
моя лиглио ми спи в ръцете. не го люлея, просто си седим заедно. сега пробвах в количката- не ще . спи в мене в момента  Crazy

а , и бкак са пъповете? неговия засъхва вече, ама не ми харесва как стърчи от едната страна  newsm78

# 207
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА МАМА РОСКИ И МАМА АНЖЕЛА! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ГИ СЛУШАТ И РАДВАТ!

# 208
  • Sofia
абе режим сам си изгради - на 3-4 часа (по-скоро клоним към 4 часа). на нас педиатъра каза, че може да си го извеждаме още от първия ден!

за пъпа - ами нашия уж съхне - ама и ние му капем 90% спирт отгоре, ама иначе ни е малко трудно да го почистваме ...

# 209
  • София
аз преди малко се премерих за първи път- от 95 сега съм 86.  Embarassed ще следя редовно. ама гледам да похапвам, макар 4е нямам апетит - за кърмата уж.
Донси и аз с Цвети качих 95, а след раждането бях 85 кг. Обаче сравнение с теб изглеждах като слоница. На снимката си супер Grinning
NaMeLeSz, айде бе Grinning. На този бебок май хич не му се излиза. Откога съм заложила на теб Grinning За кекса и тапата не знам, но не мисля, че е проблем. Най-много да ускорите нещата.
arksi_, ако някой път си без компания за разходка, свирни по комшийски. Тъкмо да видя юнака.

Общи условия

Активация на акаунт