Мила моя мамо, понякога за мен си зло голямо!

• 85 521
  • 586
  •   1
Отговори
# 450
Снощи   му  прищипах  гушката  със  ципа  на якето  ,то  мило  то  като  ревна  и  аз  със  него.

# 451
  • София
Резил, та резил -детето ходи поне от седмица с вече малки за нея обувки. Почна да пада по 100 пъти и чак тогава се усетих.  Embarassed
Вече има новички.  Mr. Green

# 452
Пресен случей.Сложих го да спи в 21часа и той заспа.Но се събуди в 23часа с рев.Успокоих го и пак го сложих,ама той се разсъни и не иска да спи.Дадох му водичка и го сложих пак,и така 4-5 пъти .накрая се ядосах и го взех в моето легло,ама така некадърно го сложих че му ударих главата в таблата на леглото ooooh!Невнимателна съм си и такава май ще си остана Tired

# 453
Снощи   му  прищипах  гушката  със  ципа  на якето...
Това май се случва на всяка майка,при нас таткото имаше ''честта'' Mr. Green.Много пищя миличкото тогава  Tired,а таткото и аз много започнахме да внимаваме след случката.

# 454
Това май се случва на всяка майка,при нас таткото имаше ''честта'' Mr. Green.Много пищя миличкото тогава  Tired,а таткото и аз много започнахме да внимаваме след случката.

На мен това не ми се е случвало.Много внимавам от както когато бях малка майка ми ме прищипа мен. Mr. Green

# 455

На мен това не ми се е случвало.Много внимавам от както когато бях малка майка ми ме прищипа мен. Mr. Green

И аз внимавам с ципчето, но след прочетените случки тук. Обаче малката джуджана сама се прищипа веднъж и голям рев рева, даже белег има още.  Rolling Eyes

# 456
Ами тя темата е за майките,ама аз ще кажа нашия тати какво направи  Laughing
Бяхме на почивка уикенда на една вила и си седим в механата аз,татито и беба-на 1,2 г между нас.Аз я храня с някакъв ориз с пиле,обаче понеже отзад пейката нямаше облегалка и с едната ръка аз и баща и  я държим отзад.Обаче по едно време тя почва да се лигави и да се извива назад и в този момент баща и усеща,че вече не я крепи отзад,а си хапва спокойно и с периферното си рение забелязва как тя е силно наведена назад (обаче аз я държа де) и с голям замах се опитва да я хване да не падне обаче не я нацели,а заби 12 грамовия си пръстен в челото и  newsm09 Съответно тя вече наистина падна назад цялата в рев и той докато я вдигне от пода и трясна главата в пейката на която седяхме  #Shocked
  Ейй,какъв рев беше после,а ние двамата  smile3538  smile3538

Тази случка е като от филм Rolling Eyes То не е за смях, ама ще ме прощавате...смях се с глас Embarassed

За прищипването и на мен ми се е случвало. Малкият въобще не обича да стои в количката. Лятото беше, излизаме на разходка. Мъча се да го вкарам в количката и бързам, че той се пъне. И като вкарвам закопчалките ...съм  скрипнала и коремчето на бебо Rolling Eyes Shocked Лятото е той по потниче..като писна и се светнах каква съм я свършила. Плакахме много двамата, а аз се намразих. Embarassed Banghead На коремчето му стана синка и подуто от прищипнатото Sad След това много внимавам .

# 457
  • Русе
Аз пък аз мили дами, не съм зло голямо, ами направо майка-идиотка.
Такаааааааааа, голямата ми дъщеря беше на 5 г., когато падна до един строеж и си направи на коляното голяма рана, пълна със строителни отпадъци. Промих я с кислородна вода, много внимателно изкъпах детето и преди да го сложа да спи, с помощта на таткото сложих на раната марля, за да диша и я захванах с левкопласт. Сутринта ставам ииииииии направооооооооо ми прилоша. През нощта марлята се изплъзнала и левкопласта се залепил ВЪРХУ гадната рана.
Айде да не ви разправям как го разлепвах...
А пък малкото беше на един месец като му закопчах копчето на бодито върху гушката. Нали разбирате копченце-гушка-копченце...
Абе майка-идиотка, казах ви.

# 458
Случи се тия дни, малката тича към мен да я гушна и ръчичките и се заплитат в косата ми, оскубва ме и аз си извъртам рязко главата като я одирам по бузката с обицата си. То милото беше по- скоро учудено и заплака жално. Направо се намразих, идеше ми да си изхвърля веднага обиците на пътя.

# 459
Ох, пак много се посмях Joy Ние скоро не сме имали инциденти, но при първият такъв ще отбележа Mr. Green

Иначе номера с ципчето - татито го прави често!

# 460
Да си призная и аз колко съм невнимателна на моменти ,мъжът ми се шегува понякога"милото дете ,не е слу4ило на майка".Слу4ки много ;когато беше на два месеца и ударих главата във вратата на банята ,;на  4етири я оставих да лежи на дивана в хола а аз отивам до кухнята ,не бях и влязла още в кухнята и 4увам бам ,малката паднала не ме питайте как я извадих беше влязла под масата ,като я извадих аз пла4а а тя милата ме гледа странно ,добре 4е имаше килим;а колко пъти щях да я измия със студена или гореща вода.;слагала съм неправилно памперса и милата цяла нощ спала мокра.Имам две големи издънки ,но тях ме е срам да ги кажа smile3538

# 461
Аз снощи давам сокче вечерта ,но не съм затворила шишето както трябва.Малкия като го надигна да пие,целия сок се изля върху муцуната му.Беше толкова втрещен,че не знаеше дали да заплаче.Стана ми много гадно,но после доста се смях сама на себе си Blush

# 462
Вчера се бяхме загледали в тв-то с мъжа ми и за секунди малкият успя да изскубне контакта от стената. Как го направи този номер не знам, явно контактът е бил разхлабен. С все жици го извади, мъжът ми изкрещя и го грабна. Слава Богу, не стана белята! Как можах да допусна такава небрежност?

За секунда не бива да ги изпускаме от поглед, толкова са опасни.

# 463
Прясна случка...
Снощи изкъпах малката, оставих я да си поиграе 10-тина минути при татко си в дневната докато и аз си взема душ, и я сложих да си легне. Ей, цяла нощ се въртя това дете, през половин час се будеше...Направо останах без нерви. Tired
Тази сутрин, аз почти не спала, както и детето де, започвам да сменям памперса...и из под бодито падат три амулета от "Шрек", две гайки от детски конструктор, чаена лъжичка Shocked и крак от Барби...

Аз:- Какво е това, маме? Защо там ги сложи?
Тя:- Там, джобата. Naughty

Как няма да се върти детето...Ама аз откъде да се сетя?! Embarassed

# 464
  • София
♥ мис арк ♥  Joy Joy Joy Joy Joy

Вчера малката е докопала бутилка от кока кола - изля си я цялата в яката в опит да пие  Crazy а аз - така се зарадвах, че не беше на килима............

Общи условия

Активация на акаунт