Мила моя мамо, понякога за мен си зло голямо!

• 85 524
  • 586
  •   1
Отговори
# 330

не съм сигурна, че е свързано с колата. Но ще видим - и аз пия доста кола. Но и с предишната  бременност пиех.

маргарете, а ти защо оставяш бебката на възглавница, а не директно върху спалнята?
ами... май съм яла малко орехи като малка  Wink Joy
Вече няма  Laughing

# 331
  • Mediterraneo
Гледам, споделяте тук свои дивотии като малки. И аз не съм гърбава  Crossing Arms

На сбор сме на село. Аз на 6, сестра ми на 4 г. Разнасяме празни лимонадени шишета, стъклени, пълним с вода, празним. По едно време сестра ми метна в краката ми една торба да прибера поредната пратка шишета  Rolling Eyes Аз се омотах, спънах се и се прострях. Под мен се строшиха 3 лимонаденки...
Преди това баба ми настойчиво повтаряше, че ако се порежем със стъклата, ще ни маже с ракия да щипе. Е, нарязах се аз, текат кървища от ръката ми, от стомаха и единия ми крак. Но сигурно 5 минути никоя от нас не смее да "сподели" с баба, понеже... ракията много щипе  Rolling Eyes Постепенно обаче взе да ми прималява, да ми чернее, а и дядо мина, та ни видя. Баба щеше да откачи като видя локвата кръв. Майка ми припадна, татко беше пил, нямаме кола, нито има болница в село.
Както и да е. Финалът- километрични белези по тялото ми, майка ми още не може да пипне стъкло без да настръхне, а татко само ме разнася по повод случката  Grinning

Дългичко ще стане, но ще разкажа още нещо, вече като ученичка. И то дърто магаре, 9 клас.
Стоим на катедрата с една съученичка през междучасието и си клатим краката. Бюрото е на подиум, разбира се. В един момент се залюляхме някак по- синхронизирано и тежката катедра започна да се изплъзва из под нас. Другото момиче скочи, аз също, но почти- по очи на земята, а огромното бюро върху левия ми прасец  #Crazy Докато вдигнат масата от крака ми, вече беше силно отекъл и посинял. После се оказа, че има скъсани мускулни влакна( добре нямаше счупване), лежах един месец вкъщи с гипс... Простотия.

# 332
Аз скорошни сериозни изцепки с детето май нямам,но да разкажа една моя лична.Бях в 9-ти клас,малко преди рождения ми ден.Една тайфа сме се събрали в парка и се чудим как да изпростеем максимално.Решаваме аз и една приятелка да играем на сол и пипер-нали я помните онази детска игра,в която двама души се хващат гръб с гръб и се повдигат от земята.Почнахме ние,но аз в един момент решавам да я прехвърля през главата си,както неведнъж бяхме правили.Само да отбележа,тогава тя беше чувствително по-дребничка от мен,и на ръст,и на тегло.Дотук добре,но не я бях предупредила,че ще я премятам,за да се оттласне с крака и да ми помогне.Така в един момент цялата й тежест остана на гърба ми и аз-на колене със забито в асфалта чело. Embarassed Като шурна една кръв,не е истина,почна чак да ми се вие свят...Промивахме раната с водка,а момчетата бурно протестираха да не похабим всичкото пиене.Като се прибрах вечерта вкъщи майка ми писна като ме видя.Казах,че съм се спънала и съм се праснала в една пейка.Тя ми повярва,защото аз от малка съм си спъната,че и досега.  Laughing Та така-направих си невероятен подарък за рождения ден.

# 333
Само не мога да разбера какво са ви виновни майките при тези случки?...  Crossing Arms
 Wink

# 334
Само не мога да разбера какво са ви виновни майките при тези случки?...  Crossing Arms
 Wink
[/quote]
Не е виновна,писна,защото се уплаши от кървавата рана на главата ми.А аз спестих истината,за да не ми мърмори,че голямо момиче като мен не бива да се държи като хлапачка и бла-бла-бла....Между другото тя още не знае как се претрепах. Laughing

# 335
  • София
steli76, мисля че не си разбрала за какво точно е темата; прочетИ отново заглавието!
Тук пишем какви грешки сме правили като майки спрямо децата си или какви грешки са правили нашите родители спрямо нас!

# 336
офф:Може някоя да направи такава тема,за лудориите като малки,ако няма вече такава.

# 337
# 338
  • Някъде на път....
О, тази тема е върха!  Peace

# 339
  • Варна
Здравейте и от мен, дойде и моя ред да споделя  Embarassed . Един ден правех нещо в кухнята и малката много мрънкаше. Сложих я в количката до хладилника да гледа какво правя. Отварям хладилника да взема нещо и ....... вратата не иска да се завтвори  Shocked натискам и се чудя какво става с тази врата, отварям да погледна и ....  #Crazy Малката посегнала с ръчичка милата да пипне (нали пипа навсякъде), ама и звук не издава. Е после ни чуха и съседите де ама ......  ooooh! . За щастие всичко се размина без последствия.

Е как съм я пропуснала тази тема, позравявам авторката и  smile3501 smile3532

# 340
Поздравления за темата! За 2 дни изчетох всичко, нахилих се, взех си бележки и вече мога да ходя да раждам.. Аз съм с две леви ръце (и крака) и доста често съм ударена, одраскана...и малко се притеснявам за бебчето си, но се надявам да се предпазим от сериозни бели.

Имам един сериозен гаф с малкия ми племенник (на 1,5 г.) Преди около месец ми бяха на гости. Той ходи напред-назад и вижда моя снимка. Давам му я, а детето моного щастливо хваща снимката, ухилен, подскача и казва "йейя"-леля. В следващия момент тръгва да я показва на майка си, обаче трябва да мине покрай мен. Аз напервам големия си корем (в 8-ми месец) и с ръце подпряни на кръста си  изнасям единия крак почти 30 см напред и го спънах. А той милия, заби чело в плочките, потече му кръв от устничката. Като се сетя какво му причиних защото не си знам габаритите  smile3511.
Като си тръгнаха, намерих снимката си на 2 метра изхвърчала и умрях от срам Embarassed. Каква болка, заради 1 снимка и 1 среща с леля. Цицинката и раничката му минаха, но на мен още ми е криво като се сетя.

# 341
steli76, мисля че не си разбрала за какво точно е темата; прочетИ отново заглавието!
Тук пишем какви грешки сме правили като майки спрямо децата си или какви грешки са правили нашите родители спрямо нас!

Прочети няколко постинга по-нагоре и ще видиш лекото отклонение в темата.Затова се включих с тази история.Иначе заглавието ми е ясно и аз също съм писала за моите грешки спрямо детето ми.

# 342
  • София

Прочети няколко постинга по-нагоре и ще видиш лекото отклонение в темата.Затова се включих с тази история.Иначе заглавието ми е ясно и аз също съм писала за моите грешки спрямо детето ми.

Embarassed Извинявай! Надявам се, че не си се обидила (не съм го искала или целяла) !
  bouquet  bouquet  bouquet

# 343

Embarassed Извинявай! Надявам се, че не си се обидила (не съм го искала или целяла) !
  bouquet  bouquet  bouquet
Няма нищо,не си ме обидила. Hug  Peace

# 344
Такаа аз мога да се включа с три неща, все пак бебето ми е на 2 месеца Simple Smile
Първи гаф в болницата след раждането - носят ми бебето и акушерката ми казва да не го завивам до горе, само, че студено и аз като грижовна млада майка бам до гушата с одеялото...отивам до тоалетната 5 мин след това и чувам от стаята някво мрънкане, а тогава бях сама не ми бяха докарали никой и си викам сега какво иска...отивам и гледам горкото бебе цялото покрито с одеяло и се боди да излезне, леле хем се смях хем зле ми стана, ами ако не бях отишла да видя кво става...повтори се още два пъти...
Втори гаф: къпя го аз самичка в новото му коритце и го гледам че му е забавно и бях сложила вода в канчето и си викам са ще го полея да му е забавно, взимам канчето и от 50см му пускам вода на коремчето и гърдите, при което бебето като запищя...а то водата била охладняла а тази в коритото топла.... #2gunfire побеляха ми косите...
третия гаф, то не е точно гаф, но се чувствам ужасно заради това, което правя- понякога малкия страшно реве за залъгалката и като му я дам я суче много бързо и тя фръква и след секунди пак ставам да му я давам, докато един ден не сложих плюшената му играчка пред устата а залъгалката вътре, мълча сигурно 30 мин и заспа Simple Smile миличкия, а аз се чувствах ужасно, но и аз имам нужда от малко тишина... такива работи

Общи условия

Активация на акаунт