Отговори
# 105
aunt Ogg , честит ти оржденник   bouquet
elissee , аз ги мажа стресниците с това http://www.oriflame.bg/prod/catalog/SkuDetailCategoryCheck.jhtml … &search=false

# 106
Останах с впечатление за памперси за майките, но простете ако не съм разбрала. А иначе мерси за инфото за мокрите кърпи. Те не миришат ли, в смисъл нещо не пречи на бебето?

# 107
# 108
pivanov , лютите чушки не са ми страст. не знам как могат да навредят на бебето, може би само на стомаха ти  newsm78

До преди бременността ми с Йоан люто не помирисвах!Дори и леко лют червен пипер в манджа веднага го усещах(майка ми има този навик леко да подлютява манджите...).Но...по времена бременността ми проядох люто за учудване на всичкии дори имаше период,в който ядях люти чушки повече от мъж ми...Сега си ми остана тази страст,вярно в намалено количество вече, но с удоволствие си похапвам леко подлютено. Казват,че в лютите чушки имало ензим,които помагал по-добре да работи мозъка.....Дали е така - незнам!

Да се отчета и аз....Изтормозих максимално мъж днес,но изпрахме килимите в къщи!По едно време се опита да ме направи Мис Мокра фланелка, ама... му изпарих мераците!Виж...ако има добро поведение и довечера може и нещо да го огрее, то и душа в банята прави фланелките мокри......

Честито на рожденника!

# 109
Честит Рожден ден на баткото! И да завали ще е кратко,топло и благословено!Е, то пък тая обменна карта е една смешка голяма. Един глупав лист! И без него ще ни вземат в болницата. Ама още да стискаме, нали? Още ни една от нас не давам.
Аз ще оставя главоблъскането с дрешките за изписване на бабите. Честно казано на самото изписване на бебетата аз само тях гледам и никога дрешките им. Ако е комплектче с късо ръкавче и мини трикотажна жилетчица??? Взех ръкавички само за родилния и едни малки бели чорапки за ръчичките, ако се драска. Ама те ръкавичките така смешно им се вадят, че ми изглеждат опасни Laughing
Да се похваля - мама ще ми ушие чаршафите от разни разноцветни меки платчета. Така е добре, защото някои щампи ме ужасяват!После аз ще си купя, като дойде беб.
Клара, ти каза, че, ако ти изтичат водите преди раждане, ти трябват много превръзки. Толкова ли е обилно? Лаишки въпрос, но нали аз все си мисля, че може да не ги забележа пусти води. Нали когато родим няма да ми се смеете!
Марсиди, права си  - вчера някой каза, че има паперси за мами, ама били много неприятни. Аз самата си купих лигнин превръзки и едно като чаршафче - памперс да си постела под мен(от аптеката). Моята приятелка си внуши, че бебето и не обича вкуса на кърпичките за гърди.  newsm78Не разбрахме дали е истина.
Имам да доработвам нещо у нас още от работата и е тъпо Wink
Ребус, не се ядосвай. Накрая ще кажат, че си ядосана от бремнността, а н е от техните идиотщини.

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 16:33 от Тиги-Мигъл

# 110
malejna стискам палци  Praynig При нас е почти същото, но ние въобще не подадохме документи за ясла  Mr. Green Сега откриват една нова и съм в леко колебание дали да не я запиша там, ако въобще не мога да се оправям поне да имам някакъв вариант  Rolling Eyes От много мислене може и да няма места вече, но каквото такова  Embarassed
Бобченка незнам за размера на корема...колкото жени, толкова кореми и вариации...аз в края на бременността спирам да наддавам на тегло и дори отслабвам...може и корема да си остане толкова. Предния път като почнах да отслабвам бебето продължи да си расте според ехографа, просто аз си смъквах от моите тлъстинки, които бях натрупала...Наопаки на всички качвам много в началото и след 6-тия до края или нищо или съвсем малко. А за колата каквото и да кажа няма смисъл  Tired
Ребус просто като ти издадат болничния си излез в болничен и ще видиш как бързичко ще се оправят! Ще видиш и колко бързо и заместник ще се появи и ако не им вдигаш телефона всичко ще е наред, а ти ще си гледаш бебето, спокойствието и най-вече здравето...Но доколкото малко те познавам...ще си стоиш там, ще ги нареждаш и после ще почнеш да работиш отвкъщи с бебето на ръце. Просто си работохоличка...В някои страни за това се назначава лечение...Пробвай по-споко, защото от прочетеното просто не заслужават  Peace
За сутиените аз си бях Б, като забременях минах на С, като родих на D. Сега вече съм на D и тайно се надявам да не ми трябва друг.
Лансинох е другото кремче за гърди, което е без измиване и аз харесвам в пъти повече от Гармастана.
После ще ви дочитам  Heart Eyes

ПС: Честито рожденик да е жив и здрав и да бъде послушен батко! Някой беше писал, че те приемат а таткото отива да вземе карта откъдето е необходимо Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 16:33 от Ivy

# 111
  • Ланкър, планините Овнерог
Тумбаци, може ли един въпрос? И да не може, ще питам. Според вас как трябва да изглежда перфектния on-line детски магазин? Т.е. подредба на сайта, стоки......всичко, за което се сетите? Идеи всякакви приемаме. Ето нещо пак от мойто мъж:

http://video.neogen.bg/user/georgistefanov/c6f00ybc41127e7codtwpzjh9hfxqgr3/

Явно вече и него го тресе предродилна треска.....

# 112
Aunt Oqq-честит рожден ден на твоето момченце! Да е здрав и много да те радва!   bouquet

# 113
Беличка, как мина изпита????

# 114
ами, че  стоките да са разделени в категории е ясно  Wink да има възможно най-много варианти за селекция - например колички - комбинирани, летни, двойни. да може да се селектира определена марка от даден тип артикул - например - шишета - Чико. да можеш да подреждаш продуктите от даден тип по марка и цена .
на мен лично куриерските услуги ми идват малко скъпи, въпреки че съм в зона А. затова бих поръчвала он-лайн само неща, които ми е трудно да намеря тук. но като гледам, цените навсякъде са сходни, явно няма много варианти в това отношение. в тази връзка - не е лошо да се показва теглото на избраните стоки или - още по-удобно - направо да се калкулира цената с доставката за съответната зона. също да може да се задават въпроси за продуктите. май това се сещам засега

# 115
  • София
Има ново албумче в снимка.бг Simple Smile от лекцията днес няколко снимки на нарисуваните ни тумбаци Mr. Green който иска да ги разгледа Simple Smile ще качим и други ама като си вземем диск от фотаджията Peace
За изписването имам няколко варианта и още не знам кой ще е Simple Smile Имам и комплекти 2 за изписване а имам и отделно може да съчетая нещо Simple Smile

# 116
Aunt Oqq-честит рожден ден на твоето момченце
за изписването на бебето трябва да е с дълго ръкавче и крачол, иначе после като стане на седмица две може и по потник, а ако е по хладно отдолу боди, да не мислите че ще е все така жега, аз залагам на дъждове през август
Тиги-Мигъл водите в началото може да не са обилни но си пълнят превръзките, при мен ги пукнаха в болницата но имам приятелки които си бяха свършили превръзките още преди да почнат да раждат, защото отишли с изтекли води и си ползвали превръзките
виждам че обсъждате яслите, аз ще дам нур, записана е на 15октомври, просто няма кой да ми помага и няма да мога да се справям и с двете деца, мъжа ми се прибира между 22.30 и 24ч, и ако цял ден тичам по нур и бебето реве ще откача, поне едното да го поемат в яслата,

# 117
Ами да ти кажа разумно ми звучи, защото аз вече 5-6 ден съм абсолютно сама от сутрин до вечер и само с нея и махането на памперса ми се кръстоса погледа, а като дойде бебето мога да сложа надпис на вратата "Местната лудница"  hahaha

# 118
Хайде и аз да се запиша при августките:)
Моя термин е на 8ми август:)

# 119
  • София
Теди, потърси и второ мнение, но щом лекаря ти не е обърнал специално внимание значи не е нещо сериозно. Относно шума на сърцето около 60 % от бебетата се раждат с шум и до 6-я месец израстват "проблема".
Пиванов, щом ти се хапва люто, хапвай спокойно, на бебо нищо не може да му стане Peace.
elissee, като родих Дани ми излезе херпес и когато го кърмих, гушках, преобличах и т.н. си слагах маска.
aunt Ogg , честит ти рожденник!Да ти е жив и здрав!
Клара, Иви, благородно ви завиждам, че имате възможност да дадете каките на ясла. Аз до септември другата година ще съм (ако съм жива и не съм в лудницата) с два броя бебета ooooh!.
Иви, и ние сме на вълна "махане на памперс", но досега само сутрин успяваме да го изловим и той се изпишква.През другото време на деня не става работата Crossing Arms.
Сутиени, още не съм си взела, но ще са с един номер по-големи отколкото сега, че се надявам отново да съм дойна крава Laughing.
Дрехите за изписването, идея си нямам не само за изписването, ами и за след това, как ще го обличам newsm78. Хем не трябва да е с много дрехи, заради претоплянето, хем в началото новородените не могат да си регулират телесната температура и могат да настинат. С Дани беше лесно, ама сега Thinking...
Добре дошла на мама MiaMIa  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт