Отговори
# 210
tedi_eneva защо се възмущаваш, аз бях свидетел как една жена с течащи води я накараха да чака в чакалнята в толкова прехвалената б-ца Токуда, защото лекарят и не беше на смяна, а на д-р Лазарова не и се занимаваше с ИСТЕРИчКИ КАКТО Тя самата се изказа. А жената и беше 1-во раждане и се дереше от рев и от нерви. ooooh!И първо накараха мъжа на въпросната жена да иде да си плати на регистратурата пък после да я приемат.
Ти да не мислиш, че само в Разград стават такива неща.
Аз като го видях това нещо и сънувах 2 вечери кошмари. Само си помислете ако някоя от нас попадне в подобна ситуация и лекаря на смяна откаже да те прегледа само защото си пациент на друг лекар, как ще се чувствате. няма ли и вие да изпаднете в истерия, колкото и спокойни натури да сте??????????????????????????????????????????????????????????????????????/ #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Crazy newsm78

УЖАС!!! ВъЗмотително!!! #Cussing out

Честито на сгодената сестра елисее   bouquet
Добре дошла на новата мама   bouquet

# 211
Eliseee честита новина   bouquet

За двойно увитата пъпна връв...момченцето на сестра ми беше така и тя напъва, то се покаже малко и се връща вътре...накрая вече не помня какво беше станало...притесниха се за тоновете ли какво беше след няколко часа и направиха секцио. Оказа се двойно увита пъпна връв, заради която не е можело да излезе нормално. Ама как го обясних  ooooh!

Ами и аз питам за Елхичка от известно време я няма...
Теди не се ядосвай това безхаберие го има и във Варна Rolling Eyes Ако ще си по-спокойна защо наистина не дойдеш при родителите си и да родиш тук  Thinking

Добре дошли на новите мами  Heart Eyes

# 212
Здравейте момичета!Аз отдавна не съм писала,но правихме ремонт и ходихме до Казанлък мъжа ми е от там ,да си починем малко.Вчера бях на видеозон и док.ми каза ,че пола е под въпрос ,а трима доктори ми казаха момиче.Така било при седалищните бебета,защото тяхните гениталии се криели под нашата кост.Аз си купих 2 розови комплекчета за изписване,но важното да се роди живо и здраво.Само дано да се обърне ,че не ми се ражда секцио.   Laughing

# 213
tedi_eneva защо се възмущаваш, аз бях свидетел как една жена с течащи води я накараха да чака в чакалнята в толкова прехвалената б-ца Токуда, защото лекарят и не беше на смяна, а на д-р Лазарова не и се занимаваше с ИСТЕРИчКИ КАКТО Тя самата се изказа. А жената и беше 1-во раждане и се дереше от рев и от нерви. ooooh!И първо накараха мъжа на въпросната жена да иде да си плати на регистратурата пък после да я приемат.
Ти да не мислиш, че само в Разград стават такива неща.
Аз като го видях това нещо и сънувах 2 вечери кошмари. Само си помислете ако някоя от нас попадне в подобна ситуация и лекаря на смяна откаже да те прегледа само защото си пациент на друг лекар, как ще се чувствате. няма ли и вие да изпаднете в истерия, колкото и спокойни натури да сте??????????????????????????????????????????????????????????????????????/ #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Crazy newsm78
Тези лекари какво си мислят , че болницата в която работят е на баща им #2gunfire та те са длъжни щом са на смяна да си вършат работата. Те знаят , че няма къде да отдем и искаме не искаме трябва да си плашаме. Всичко това е много жалко , но в нашата държава всичко е бизнес . А между другото днес за първи път май получих първата си болезнена контракция - коремчето ми се втвърди и усетих лека болка ниско долу

# 214
Добре дошли на новите мами  Hug
Ама и отбор сме вече  Grinning
Аз да се похваля ,сутринта бях на док и сичко е наред ,само дето продължават да ни водят с 2 седмици назад и това означава ,че май ще вляза в септември ,ама си казах че щом беб е добре когато тогава .Хемоглобина е вече 100 ,поне малко отдъхнах .Моят беб продължава да е мъж и вече си имаме снимка на топките Joy Joy Joy
Беличка -честито дипломиране   bouquet
Нека и аз да споделя за секса -моят нали се беше панирал ,та му изнесох една лекция за женската анатомия и че влагалище и матка не са едно и също нещо и че и аз имам нужди все пак и елате го вижте сега -всяка вечер ми се умилква котето  Laughing
Мариетка -радвам се че добре сте прекарали и посъбрали тен Party
Мамите от Бургас -аз май ще идвам и на лекцията и в болницата  Peace

# 215
  • В светлината на слънцето
Момичета, аз ще си тръгвам вече. Ако не родя междувременно, то в понеделник или вторник ще се включа. Тогава трябва вече да ми е готов най-сетне болничния и да го донеса в работата. Вкъщи, за радост или съжаление нямам нет.
Утре ще ходя на лекцията на 9 месеца, та с който дойде може да се видим.
А ако случайно родя тия дни, бързо ще научите. Ама стискайте палци да задържа още поне 2 седмици.  Praynig

# 216
Момичета, аз ще си тръгвам вече. Ако не родя междувременно, то в понеделник или вторник ще се включа. Тогава трябва вече да ми е готов най-сетне болничния и да го донеса в работата. Вкъщи, за радост или съжаление нямам нет.
Утре ще ходя на лекцията на 9 месеца, та с който дойде може да се видим.
А ако случайно родя тия дни, бързо ще научите. Ама стискайте палци да задържа още поне 2 седмици.  Praynig

а не , не давам  Mr. Green ша стискаш кълки още малко  Laughing

# 217
  • вкъщи
моми4ета ще отка4а!!!!!!!бях на лекар,бебто ми се е обърнало в най неизгодната позиция ,напре4но,не може да се измери нищо като хората и засега не мога да родя нормално.има още време ,може и се завърти пак с главата надолу,но шанса е малък.сега трябва да ходя постоянно да ме следят,да не раждам преждевременно,да се уговоря с лекар,а бе много....да не.а зтолкова държах на нормалното раждане,.през целия път съм ревала,неадекватна съм.и при зъболекаря не ми вървя,като шурна една кръв,не може да ми го направи докато не зарастне венеца,сложи ми някакво лекарство хлоро....нещо си,дето можело пове4е време да стои.а сега ме боли.......
дне сне ми е ден,сега ще си записвам 4ас за георгиев,най големия специалист в бургас уж,да видим той какво ще каже,а за парите които ще трябват не ми се мисли.

# 218
Направо сам потресеба от тези лекари всички в Разград са корумпирани. ...  Та влиза родилка в болницата , но жената не е платила на никои.....
думи нямам!  #Cussing out обаче искам да ви посъветвам да мислите колкото се може по-положително за предстоящото събитие - така шансът то да е леко и по-безболезнено се увеличава пропорционално - и затова да си пускате покрай ушите такива истории! ужасно е, че се случва и то у нас, на жени като нас, но вярвам, че при нас нещата ще се стекат по много по-положителен начин. Нагласата е страшно важна!!! сигурно чувате това не за пръв път, де   Wink

пуф, аз ходих за дрешки за изписването, а се върнах с ... чорапки!!!  Crazy разходих се до скъпарските магазини в Мола София и бях потресена от цените (естествено) и от непрактичността на дрешките за новородени - ми те почти всички се обличат през главата!!! няма пък да се мъча така и то на такава цена!!!  Mr. Green Сега разчитам да намеря свястно облекло за момата в Пакостник или в Комсед (когато успея да доплувам дотам без дребния, че иначе е ужас)! Обаче чорапите, дето купих от Мадъркеър са страхотни, срам ме е, че дадох 26 лв. за 5 чифта, но нали ми е юнак първият - всички чорапи са в синьо и мъжко, та си рекох - сега ми е паднало да купувам за момата!!!  Grinning

а м/у другото, в Мадъркеър ще правят намаления след седмица някъде (30%), а към края на юли, началото на август - 50%. Това сигурно ще е добре за мамите, с термин към края на август, защото имат комплекти пижамки, бодита и т.н. от по повече броя на сносна цена, ако са намалени наполовина например, а са супер сладурски и прекрасни материи. Peace

Марианамама, не се отчайвай, можеш да помогнеш на бебето да се обърне подходящо. виж този сайт www.spinningbabies.com (дано не бъркам нещо), но най-лесно е, като усетиш, че бебе не спи, да застанеш на 4 крака и да отпуснеш максимално корема, така има най-много място за бебето да се завърти, ако то пожелае!!! стискам палци и успех! има време да се нагласи за нормално!!!

# 219
Беличка, честито! Предполагам, че вчера си била във вихрено настроение. Дано целият юли те държи така от успокояващи емоции!А през август ще се отдадем на другите сладки мисли
Лулумба, искрено много ти стискам палци. Знам, че ти пътят за болницата и рано и късно го знаеш и знаеш, че за бебето вече не е опасо. Дано дочакате тате!
Марианамама, не се тревожи! Аз така плаках миналата седмица, защото нашето детенце се обърна напречно. Но явно има някакъв смисъл и в това. Сега не знаем кое защо се случва. Мен лично сега много свободно ме рита и ме боли. Но здрав да е
Ребека, не унивай! Няма да ти вдъхвам позитивизъм, а се надявам да се видиш с някого, който ти действа добре:)
Аз или си направих цистит, или са ми болезнени контракциите. Вчера едва седях от резки, разпъващи болки ниско около коста и от там нагоре до пъпа. Дано да не е нещо страшно SadНяма как да знам
Успех на консултациите утре! Ние сме в петък. Ще се включвам по-рядко, защото явно някои от вас се дразнят, че пиша дълго

# 220
  • Пловдив
Здравейте.Добре дошла на новата мама Сис.И аз съм от Пловдив,но в Христо Смирненски.
Бели4ка-честито дипломиране.
Теди Енева-това с болниците наистина е възмутително.Аз не смятам да им плащам на тъпите лекари,защото това им е работата.Преди години нямах здравни осигуровки и работих за да си ги изплатя с мисълта,един ден като забременея да родя без притеснения,а то какво се оказва,че като не си платиш,няма кой да ти обърне внимание.То като е за плащане по-добре да ги дам парите(ако ги имам)в частната болница,където ще съм като на хотел-отколкото в държавната,да лежа с циганките.

# 221
  • Златна Добруджа
Здравейте тумбаци  Hug

Преди малко се прибрахме с дечко, че много жега стана  Crazy като нищо ще родя на улицата - излезли сме от 9.30  hahaha

Успех на консултациите утре! Ние сме в петък. Ще се включвам по-рядко, защото явно някои от вас се дразнят, че пиша дълго

Тиги, пак си изпаднала в кофти настроение  Thinking Никъде в темите досега не прочетох, че дразниш някоя от нас с писаниците си  newsm78 Дай малко по-ведро и не си прави погрешни изводи. Не виждаш ли, че като не пишеш няколко дни и почваме да се тревожим   bouquet

Марианамама,  спокойно, всичко ще е наред  spoko

# 222
  • вкъщи
тиги мигъл как така няма да пишеш,я стига глупости.на теб какво ти каза доктора за напречното прилежание.има ли шанс да се обърне бебо,аз ще говоря с моя  доктор 4ак в понеделник,дотогава ще отка4а.

# 223
  • Златна Добруджа
Ех, че съм заплес  doh - добре дошли на новите мами МиаМиа и Сис  Hug

# 224
тиги мигъл как така няма да пишеш,я стига глупости.на теб какво ти каза доктора за напречното прилежание.има ли шанс да се обърне бебо,аз ще говоря с моя  доктор 4ак в понеделник,дотогава ще отка4а.
на мен ми каза да лежа на лявата страна възможно най-много време, за да натежи или дупето, или главичкото и да се обърне. също да не се кексим, че можело да се спука мехура от тласъците  Embarassed не се втелясвай, важното е, че бебето е добре.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт