Птички пеят, слънчице искри, ЯНУАРЧЕ плува в мамини води!

• 15 644
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
DesiT ,
и аз се чудя при кого да ходя за ФМ , май при Марков ?! но не съм ориентирана много и аз ?  newsm78
Сега записвали вече за август месец ?!

# 226
DesiT , аз мисля да ходя при Мазнейкова към 18 г.с.

# 227
Здравейте момичета,
Валя- отказах се да фалшифицирам датата на формуляра, защото и аз така прецених, че може резултата да е неточен и да ме наплашат и тн страхотии. Колкото до чертата и аз вчера се сетих за нея, но странно за сега още нямам черта.
Микки- моята коса пък се изсуши и сега е ОК, обаче какви пъпки имам по лицето и по врата- не е истина. Не мога да се оправя с тях.( Mikki kyde e klip4eto?)
Ама започва да става весело- вече си имаме едно момченце:))
Аз имам едно неприятно усещане- когато се закашлям,смея или повръщам се изпускам. Направо не знам как ще се оправя. С предишната бременност това ми се slu4vаше в 9-я месец, а сега..
Колкото до килограмите- преди да забременея бях 53, 2 месеца по късно 59, другата седмица съм на консултация и не ми се мисли колко съм, не за друо ами трябва да се свалят после.
В събота ходихме на Торонто Zоо- нямам думи, беше много готино, голяма красота и толкова много животни, че малката като ме питаше някои как се казват се чудех какво да и кажа та и четях надписите на английски. Изкарахме си страхотно.
Весела седмица на всички

# 228
# 229
Здравейте, дами  Hug
Започна и новата работна седмица и хич не знам как ще я изкарам. Имаме недостиг на колежки и на всяка от работещите ще й се наложи да дава 2 смени поне 2 пъти в седмицата, а проблемът е, че така ми се спииии. Една смяна не е трудно, ама цял ден...но няма как...трябва да си помагаме.
За токсоплазмозата- накарах моя приятелка да си направи, че имаха 2 котки до скоро. Та знам, че се прави за млада и стара котка- т.е. си плащаш 2 изследвания, ако искаш- някъде към 40-50 лв. беше за двете.
Аз другата седмица планувам да ходя на лекар и да се запиша на ЖК, че все не остава време, а искам и мъжо да е с мен...Нямам търпение да видя, че всичко е наред, защото не съм ходила от 12 юни  Sad
Работният ден трябва да приключва за повечето, така че лека и приятна вечер на всички   bouquet
Микки, бебчо е супер. Така мило ми стана, че вече 3-4 пъти го гледах  Hug

# 230
Аууу Микки- страшна си- много готина идея. Браво на тебе. Утре и аз вземам апарата с мене. А бебчето е такова сладичко..., но добре скача:))) 

# 231
Момичета, а БХС ще си правите ли?

# 232
Момичета, а БХС ще си правите ли?

Аз още не знам какво е това ?  newsm78
може ли да те помоля да ми обесниш или да ми пуснеш линк да си прочета ...
мерси .

лека вечер от мен, след малко приключвам работа и отивам да се разкрасявам на фризьор .
Прегръщам ви !

# 233
БХС е биохимочен скрининг, дава информация за наличието на генетични заболявания при бебето като синдром на Даун и спина бифида.

# 234
Аз съм решила да не правя БХС, защото четох в една книжка, че има 1-2% риск. За ФМ си мислех да направя, но докато реша къде може да изпусна свободните часове  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 235
Здравейте мами! Мен ме нямаше малко време. Бях се изнесла при леля ми. Тя живее пак тук в Балчик, но в  тяхната къща е малко по-прохладно. Даже и улицата си е такава защото има много големи липи, които правят много хубава сянка. А и е по-близичко до моренцето. Мога пеш да си ходя. Вече се намокрих 4 пъти. Много се притеснявам да не стане нещо от водата или от слънцето.Макар че ходя към 16 часа. Дали е вредно някой знае ли? А толкова обичам да плувам. След малко май ще паля колата и ще се пренеса пак в лелчето, че тук не се живее.
И да се похваля вече не ми се гади само дето продължава всичко да ми мирише много силно. И гърдите почти не ме болят. Хапвам си доста предимно плодове и зеленчуци и айрян. Теглих се на кантар и съм свалила 4 кг. Може би отсега нататък ще започвам да качвам което много ме притеснява защото аз съм си доста едричка даже май съм дебеличка Embarassed Но ще внимавам а и беби да ми е дубре  preggo
Чао на всички и умната  Wink

# 236
Усмивка ! ще се радвам като дойдеш в Созопол да се видим Simple Smile
Мами от Варна помагайте решила съм да правя БХС в Майчин дом после и фетална пак там към кой лекар да се ориентирам засега си мисля за Яков. Защо мислите че има риск за БХС като се взема кръв венозно и се праща в софия за изследване или има нещо което не съм разбрала. Ще бъда благодарна ако някой е по наясно и обесни как се прави точно БХС.
Ние също не сме казали на почти никой знаят само моите родители и една приятелка още си траем незнам до кога то скоро и няма как да се скри е де Simple Smile
Лека вечер на всички.

# 237
MELISA_bs, и аз, от това което съм чела тук в нета ,съм останала с впечатление, че БХС дава резултати, които не винаги отговарят на истината.Т.е дава ти голям риск за синдром на Даун, а като ти направят амниоцентезата се оказва, че всичко е ок.И все пак всеки си решава.

# 238
БХС е биохимочен скрининг, дава информация за наличието на генетични заболявания при бебето като синдром на Даун и спина бифида.

Филипа, Благодаря ти за обяснението .
Чела съм и аз някой неща за биохимичния скрининг, но не се сетих от съкращението БХС -
аз лично не смятам да го правя .
Бих се притеснявала от резултата, а определено съм против амниото след това ....
така че ако не ми се налага за сега бих си кротувала .
На Фетална имам жлание да отида, дано само се ориентирам към специалист докато има свободни часове .

Лека вечер на всички .
и до утре .

# 239
  • Варна
Най-сетне здрасти и от мен!
Чак сега успях да седна пред компа..Първо да се отчета от прегледа - бебето отговаря на седмиците, даже малко по-напред върви, между краката нищо не се видя  Laughing Беше малка лудница, защото докторката ми е в нов кабинет и още не е свикнала с компютъра, а нямаше сестра в момента. После чаках още половин час за болничния, но накрая оправихме нещата..За размери не питах, само видях запаметено не ехографа бедро 3см. Изследванията са ми ОК. Някой питаше за кръвното - моето в най-добрия случай е 90/60  Tired Ще чакам края на месеца, когато ще отида на ФМ, да видим по-подробно и добре бебенцето.
Сега по другите въпроси от деня  Laughing
Деси, много мила реакция на майка ти Heart Eyes При нас с първото имаше сълзи, но от баща ми  Laughing Понеже освен него си нямаме други родители, той се чувстваше милия много особено..
Morgy, чудесно решение! Аз също искам като изляза в майчинство този път да се взема в ръце и да върша нещо полезно, а и мъжът ми ме натиска за това. Майчиният ми език е унгарски, но поради редица обстоятелства нищо не си спомням от него, а може би е дошло време да го припомня и да помисля за нова реализация чрез него, незнам..
Филипа, намери някой истински да те убеди че няма нищо опасно за теб от тази реакция на ваксината
Аз БХС няма да правя. Болки в кръста нямам, за сметка на предишния път когато умирах от болки, не можех да стана от леглото понякога...
Много дълго стана този път  ooooh!
Лека и приятна на всички!

Общи условия

Активация на акаунт