Птички пеят, слънчице искри, ЯНУАРЧЕ плува в мамини води!

• 15 635
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Усмивка ! ще се радвам като дойдеш в Созопол да се видим Simple Smile

Благодаря ти много .  Hug
Но да знаеш, че ще се възползвам от поканата и ще те тормозя цял ден . Naughty

# 241
  • София
Усмивка мястотокъдето сте били е много красиво,сигурно сте си починали и сте си изкарали приятно:)

# 242
Усмивка мястотокъдето сте били е много красиво,сигурно сте си починали и сте си изкарали приятно:)

Да, там е страхотно но аз не можах да си почина .
Беше много топло и задушно в стаите - нямаше клима -  а на мен много рядко ми се случва да не мога да заспя .
Малко съм разочарована заради това .
Иначе е хубаво и храната е страхотна .

Мога да ви препоръчам още едно местенце на всички, който искат да го посетят и да избягат от жегите някой уикенд
ето го и него :
http://www.hotelkatarino.com/kontakti.htm

Може да ви се стори малко скъпичко тук, но цената включва всички екстри на СПА центъра, обилна закуска  и също така страхотна вечеря .
За това си мисля, че си заслужава .

# 243
  • Карлово
Усмивка, и на мен страхотно ми харесаха местенцата, които предложи за почивка. Но с малкото чудо /на галено от чудовище Mr. Green/ избягваме да посещаваме по-луксозни места. Но пък след няколко години може да се възползваме.

За токсоплазмозата - през първата бременност ми обясниха, че тъй като съм живяла цял живот с котки, при това дворни, дори и да съм я изкарала преди време, вече отдавна имам имунитет. Затова сега няма да я правя.

За ФМ - нали в крайна сметка това е проследяване развитието на отделни органи на бебчо и не е необходимо да е 3Д ехографа newsm78 Защото моя гинеколог си ме гледа веднъж месечно и мери разни кости, нещо по гръбначния мозък, сърдечната дейност и т.н. Това ли е или нещо по-особено?

БХС - няма да правя, вие вече сте изброили причините Peace

Филипа, имаш поща Grinning

# 244
За токсоплазмозата и за мен няма смисъл, т.к. имаме котки от години. БХС (това е скан + изследване на кръв, нали?) и аз няма да правя поради ред причини, то май я имаше тази тема преди. Това са само вероятности, а амниото има риск ~1% от спонтанен аборт, но си е лично решение.

За ФМ не трябва триизмерек екограф, а добър доктор, който да разбира какво гледа Simple Smile

И на мен днес ми взеха кръв за изследвания, видях си и доктора, голям симпатяга. Сканира набързо бебо, и ми даде направление за физиотерапевт (аз си поисках че много ме боли кръста, а с каката последните два месеца чак не можех да вървя; дано помогне)

# 245
Микки: Страхотно е клипчето - и двамата с бъдещия татко го гледахме, че и той беше любопитен  Laughing Hug толкова мило ми стана  Hug Като го гледам си представям как и нашето бебешорче плува и се върти така, само дето ние го видяхме като беше по-мъничко на 10 седмици и 5 дни, но пак се въртеше по същия начин и ни махаше  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 246
Здравейте момичета!
Аз съвсем на бързо, че трябва да тръгвам за работа. само да ви кажа за токсоплазмозата. Аз също от как се помня съм живяла с котки, които излизат постоянно навън, работа с болни котки и бях 100 % убедена че имам имунитет. Да ама не. Предишния път бях негативна и ме следяха при всяко вземане на кръв, защото съм рискова група. Сега забравих да попитам доктора при първите кръвни изследвания какъв ми е резултата, но другата седмица като се видя с генеколога ще му кажа да ме проверят пак.
Спорна седмица и дано е по-прохладна, че и тук нещо почнаха жеги!

# 247
Здравейте! Утре сутрин съм на нухална и БХС - стискайте палци всичко да е ок, въпреки, че резултата излиза след 2 седмици. Ако взема снимка от ехо-то ще я кача в албумчето. Хайде лека и до утре!!!

# 248
  • Карлово
ДУ!
Днес съм втора смяна и се стягам да пообиколя магазините. Дано си харесам някоя дрешка, после ще докладвам.

Като казвате, че гледате клипчето с татковците и те се радват, я ги заведете да видят и своето си бебе. Нашият татко е на всеки ехограф с мен, още от първата бременност. ДРугите изследвания и прегледи ги пропуска, но за ехографа и отпуска е готов да си вземе. Даже като правих клипа, беше вагинален прегледа, ама и това преживя. Mr. Green

Хубав ден!

# 249
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!

Утре вечер и аз съм на преглед - естествено с таткото  Peace Той е любопитен.

Приятен ден на всички.

# 250
  • На едно ветровито място...
Здравейте и от мен!!
Миналата седмица бяхме с таткото на ехограф- той в първата ми бременност не беше идвал - и беше много вълнуващо за него особено- видяхме най- после малкото човече как си подскача и маха с ръчички.. Heart Eyes Вече не го нарича буболечката, хлебарката -на галено де, според него било голямо колкото една буболечка.. Ама вече като го видя че си е съвсем оформено бебче, си го нарича бебо или беба / мечтаем си за момиченце , нали си имаме вече един батко/..ееех ..приятни емоции.
А вчера бях на консултация - всичко е ок,нищо не съм качила на килограми, а съм гладна на два часа и така ми стърже че трудно издържам без да хапна нещо; ще трябва да ми пуснат другата седмица и иследвания за антитела..
Хайде чао от мен засега- непрекъснато ви чета, но покрай работата миналата седмица не ми оставаше време да драсна нещо и аз - по 12 часа стоим на работа и вече трудно издържам..
а и да ви питам нещо- възможно ли е от фолиевата киселина да ми се омазнява повече кожата и косата?!Направо не мога да се позная..
Желая ви хубав ден,зареден с много усмивки и приятни емоции!!

# 251
Добро утро!

Днес ходих до болницата да си поправям върнатия от РУСО болничен лист, направо нерви и крака не ми останаха от този доктор при онзи, че за картон ходи при личния си лекар, после ходи за печат чакай 1 час и вече  #Crazy

Голям кошмар. Доки ме видя за бързо и ми каза че съм отслабнала, смъмри ме за токчетата, понеже лежах в болницата и сестрите ми се радваха и ме изпратиха с пожеланието "Айде и да не се разправяме повече , дано се видим когато човекът ще излиза"

Лек ден на всички!

# 252
Усмивка ! на работа съм всеки ден но когато имам време ще пием кафе няма проблеми Simple Smile При нас сезона е 40 дена и работим максимално Simple Smile
На катарино наистина момичета е много хубаво но е доста скъпо.
Никоя няма да прави БХС взех и аз да се отказвам. Но и ФМ в Бургас незнам дали правят все ще трябва да отида и до Варна.
Лек ден на всички

# 253
  • София
Добър ден и от мен Simple Smile
Докато прочета от вчера нещата и стана пладне. Laughing
Усмивка ! и двете места са много хубави къде ги даваш. За този в Разлог ме интересува това цена на стая или на човек е 140 лв. Не че не мога да се обадя ама нали си ходила. Wink Питам защото на синът с тази астма вече само за планина е. След поредното провалено море мислим известно време да спрем посещенията там. А комплексът много ми хареса и с тези детски кътове става за деца.
Аз мисля определено да си направя БХС с тези 34г. А и четохте ли темите в другия подфорум?? Cry тъжна работа. С първата бременност ми препоръчваха ама аз неука тогава.....но сега определено мисля да си го направя. Аз съм на консултация в четвъртък и ще се интересувам. Снощи разбрах, че лекарката ми от ЖК гледала във Фемина и може първо при нея да мина, пък после (дано не се налага) може и друго мнение да търся.
Желая прохладен и успешен ден на всички. До скоро.  Hug

# 254
Здравейте! Grinning
Ние ходихме на разходка и вече се прибрахме, голяма жега е и днес тук Tired
Нощта беше кошмарна, чакам с нетърпение захлаждането в четвъртък и прегледа, броя часовете вече Crazy

Общи условия

Активация на акаунт