Птички пеят, слънчице искри, ЯНУАРЧЕ плува в мамини води!

• 15 631
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Здравейте и от мили мами  Grinning
Често ви чета , но нямам много време да пиша , затова на кратко...
Melisa bs , ФМ в Майчин дом не правят -във Варна има двама специалисти , като аз ти препоръчвам Балев ,пусни търсачката и ще му намериш данните .
Някоя мама на скоро пита за цените на ЖК в Майчин дом , на мен ми искаха  420 лв. ,но незнам дали не е за по интензивно наблюдение т.к. съм с един миссед.Ако се ходи по здравна каса се плаща около 150 лв. ,  но пада голямо чакане пред кабинетите на лекарите които работят  със ЗК Confused
Чао за сега и от мен

# 256
  • София
микки и аз тези дни бях по магазините за нови дрешки:)взех си няколко потничета и страшно харесах един панталон за бременни таи него отнесох.Нямам търпение да се намъкна вече в него,той става и за по-малки коремчета:)
Затова пък все още не съм си извадила дрехите от миналата бременност,да ги поизпера и да ги приготвя за носене.

# 257
  • София
Здравейте и от мен  Hug.

Честито на тези, които вече са разбрали пол   bouquet!
Микки, страхотно клипче, много мило и сладко  Heart Eyes.
Усмивка!, прекрасни места.

Виждам обсъждате БХС - аз лично не мисля да правя. В петък като бях на ЖК ми казаха ако искам да ходя в 16-та седмица да я направя, но след всичко което прочетох, оставам с впечатлението, че май повечето пъти дава фалшиво тревожен резултат, та мисля да си я спестя.
За феталната - аз за ранната ФМ (т.е. за нухалната) изпуснах влака, че тя нали се прави до 13 седмица, та направо ще ходя към 20 и някоя седмица (зълва ми ходи миналата седмица - в 25 г.с.).
Мисля следващата седмица да ходим с таткото на преглед (отново), за да види и той най-после нашето творение  Heart Eyes. До сега все в такива часове ходех, че той милия не може да идва с мен, а как се вълнува (сигурно повече от мен  Heart Eyes) и само пита за нови снимки на бебчо  Grinning.
За пазаруването - още нищо не съм си купувала, а и бременските дрехи които гледах изглеждаха ужасно  Sick. Все още моите дрехи ми стават, а и получих едни дънки наследство от зълва ми (че на нея вече не и били удобни, защото много подпирали тумбака  Grinning).
Това е за сега от мен.
Желая Ви успешна и по-прохладна седмица  Hug!
Целувки на коремчетата и до скоро   bouquet!

# 258
Привет, мамички!
Как сте в тези жеги? Оцелявате ли? Ето ви нещо разхлаждащо и витаминозно!

Филипа
, как си ти? Още ли си на АБ?

ani4kata86, радвам се, че си по-добре! Щом и токове си сложила!  Hug Hug И аз ти пожелавам - чааак януари в болница, за да гушнеш малкия човек! 

Микки, айде приятен пазар и после да се похвалиш!

А да ви питам, ако никога не си живял с котка и нямаш допир с такава - трябва ли да правиш изследване за токсоплазма?  newsm78

А моят мъж нещо се дърпа и не иска да влиза с мен при Док. Аз до сега не съм го и карала де - ходя си сама. Но утре ми се искаше да влезе с мен. Аз знам, че него го е страх да се зарадва още, заради предишното разочарование, но пък на мен ми се ще вече да се отпусне и да споделяме заедно радостните мигове. Дано утре се реши все пак. Големи страхливци са понякога т.нар. силен пол!  Crossing Arms

# 259
Морги, мерси за напитката, доста ще се измъчим в тези жеги Tired

Вчера ми беше последният прием на АБ, едва го изтърпях.

А ти се пази и си почивай повечко и заради мен Hug

# 260
Здравейте и от мен!
Аз днес най-сетне се престраших и казах на шефовете за бебо. Не че единия от тях не ме подозираше още от миналата седмица и направо не си ме попита, но аз се направих на разсеяна и не му отговорих. Сега вече ми е по-леко, че не трябва да пазя такава тайна.
Иначе ми излезнаха резултатите от изследванията и ще трябва да се пият хапчета, но какви и колко ще разбера утре и вдругиден. Ниски са ми хемоглобина, кръвната захар и ТСХ (хормон на щитовидната жлеза), но за моя радост нямам никакви гадинки в урината и във влагалищния секрет.
Днес май ще бъде голяма жега  Sad
Желая на всички лек ден!

# 261
  • София
Morgy мъжете са си такива. С първата бременност мъж ми видя детето 5 мин. след раждането му за първи път. Идваше понякога с мен но си стоеше все пред кабинета. Предполагам, че и сега ще е така. не се измъчвай за това, те просто са си такива.  Rolling Eyes А коктейла си е супер..само дето аз се наливам с вода де. Laughing Ти....захвана ли се с ....  smile3529??
Филип@ радвам се, че си приключила с АБ. А как си? Добре ли си вече? И моят нос нещо се поотпуши но вечер като си легна.....едвам дишам. Дано да нямаш повече проблеми. Ние вечер с тези игри до 10 ч. сутрин едвам ставам.
Днес си купих едно кафенце, че иначе права заспивам. Tired
Хайде...до скоро. newsm51

# 262
А моят мъж нещо се дърпа и не иска да влиза с мен при Док. Аз до сега не съм го и карала де - ходя си сама. Но утре ми се искаше да влезе с мен. Аз знам, че него го е страх да се зарадва още, заради предишното разочарование, но пък на мен ми се ще вече да се отпусне и да споделяме заедно радостните мигове. Дано утре се реши все пак. Големи страхливци са понякога т.нар. силен пол!  Crossing Arms

Има мъже и мъже. За жалост доста от моите приятели се притесняват да ходят с бъдещите майки на преглед, да не говорим за раждане.
Моят мъж пък присъства на раждането на дъщеря ни и каза, че за нищо на света не би пропуснал този момент. Надявам се и сега да може да присъства, защото в българските болници не навсякъде е възможно. Аз от своя страна искам той да е с мен и бих направила всичко за да раждаме отново заедно Simple Smile.

# 263
  • София
и на мен ми се иска нашия татко да присъства на раждането,но той самия сипризнава че не би издържал на гледката,още повече че става въпрос за операця....

# 264
Здравейте мами,
как сте днес е голяма жега ?!
Филипа, какво е АБ ?! Бях чела нещо но не се сещам в момента  newsm78
Момичета не се притеснявайте дали татковците ще са с вас ?!
Моя мъж си присъства на всичко с мен, но пък на някой мъже им трябва време да свикнат с мисълта за бебе - поне аз така мисля .
А за раждането на мен лично не ми  се иска да присъства , защото не ми харесва идеята да ме гледа как се мъча / ако е нормално / той не може да помогне .
а ако е секцио - каква гледка ще е ?!
Аз лично мисля да му спестя това . Живот и здраве всичко да е наред нека да ни види усмихнати !
Прегръщам ви и ви пращам много усмивки на всички !

# 265

Днес съм втора смяна и се стягам да пообиколя магазините. Дано си харесам някоя дрешка, после ще докладвам.

Микки, снощи ходих до магазина на Блага Благоева и си купих страхотна рокля .
Материята  е хубава и удобна . Цената си заслужава .
Вече съм качила 3 кг. / за мен не са малко / и сега съм доволна, че вече не изглеждам чак толкова слабичка и мога да си я нося с кеф .

# 266
   Здравейте Сладурки Grinning
И моята любов иска да присъства на раждането на бебето и съм много щастлива. Няма да ми е приятно ако всичко което ми правят лекарите се вижда, но доколкото съм запозната когато присъства таткото се слага нещо като параван от гърдите и нищо не се вижда докато не покажат беби.

# 267
  • София
Усмивка !   Embarassed а по моето въпросче? newsm53

# 268
  • В полите на Пирин планина
За присъствието на прегледи - няма проблем - моят мъж е съпричастен и винаги, когато може ме придружава.

За раждането вече е по-друга тема. Веднъж, че в провинцията това е трудно - предродилна зала е една, а родилна - пак една. Няма ВИП зали. Няма ВИП стаи. Всички са под един знаменател, но е весело. От друга страна подкрепата по време на самото раждане и присъствието на близък човек според мен би действало положително, освен ако и той не се шашане и да трябва да го успокояваш Mr. Green. Иначе като си спомня, аз докато лежах в предродилна акушерките си пиеха кафе и бистреха политика.
При секциото / аз така родих / е друга тема. Има доста кръв, разни инструменти, изобщо едва ли е гледка за несвикнали очи. Като си спомня моят мъж как ме гледаше след операцията, като дойде в Интензивно, едва ли ще издържи предходните гледки. Той беше един такъв стреснат, бял-побелял ...

Усмивка ! АБ е съкращение на антибиотик.

# 269
  Сетих се нещо интересно да ви споделя Wink

Братовчедка ми има една приятелка, която чрез сметки казва какъв пол е бебето. Този метод е на базата точните години с месеци и дни на родителите до датата на предполагаемия ден на зачеване. Оттова се разбира коя кръв на родителите е по-силна и оттам и пола. На всички на които е казала какво ще имат е било вярно. На мен ми изчисли, че е момиченце. Дано и на мен така ми се иска. Е, ако момченце също ще се радвам много Grinning
  Това е Божа работа

Общи условия

Активация на акаунт