Птички пеят, слънчице искри, ЯНУАРЧЕ плува в мамини води!

• 15 631
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Здравейте и от мен!
Аз вече съм в "обедна почивка"  Laughing и се включвам. Моят мъж идва с мен на прегледите когато може, но първия път му беше по-голяма тръпка. за раждането не смятам да идва с мен, сещам се като ме приемаха с Мони горкия беше толкова шашнат, че 100 пъти пита ама защо я приемате, ама наистина ли ще ражда  Joy Хич не го искам да е покрай мен  Mr. Green

# 271
Д. винаги идва с мен на преглед.И преди беше така, и сега.
Не само защото ходим в друг град заедно с колата, просто е такъв.
И на раждането искаше да присъства, ама нещо се разминахме.
Като ме закара в болницата се оказа, че аз от презастраховане съм хукнала с едно никакво разкритие, та той си се прибра в Русе, а аз си останах в болницата, защото имах ден до термин.
27 часа по-късно, когато ми изтекоха водите имах възможност да му звънна и да му кажа да тръгва, но аз с бременският си акъл забравих за тоз вариант и реших друго.
Бях мечтала за мига, в който ще му се обадя и ще му кажа, че Преси се е родил.Беше много вълнуващо, дори и сега ми се пълнят очите...
Този път твърдо сме решили да остане и да бъде с мен Grinning

# 272
Здравейте и от мен!  bouquet
Моят мъж досега не е присъствал и хич не ми трябва - като не може да помогне - само сеир да гледа!А и мъжете на болка не държат - ще вземе да ми стане лошо от гледките че после доктора мен ли ,него ли да спасява  Laughing
(ако сте гледали "9 месеца" с Хю Грант - картинката на мъже в родилно беше впечатляваща!!!)

# 273
Нашият бъдещ татко миналия път за първи път присъства на гинекологичен преглед и му беше много интересно, защото ме гледаха с вагинален. А като видя малкото човече на монитора много се развълнува. А после като събудихме бебешора и той се размърда и започна да ни маха с крачета и ръчички, тати беше на седмото небе от щастие. После сподели, че не е очаквал такова нещо и чака с нетърпение следващия преглед  Heart Eyes Joy
Но за раждането и дума не става за присъствие.  Той няма да понесе гледката Heart Eyes Но аз и не искам да присъства. Много ми е сладък  Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 08:08 от DesiT

# 274
linay аз се обадих в Майчин дом казаха че правят и БХС и Фетална явно просто не са такива специалисти но няма да ми кажат по телефона Simple Smile Аз за БХС почнах да се отказвам като слушам всички ви въпреки че съм на 32 г Simple Smile Имам време да помисля за феталната като не съм от Варна ще ми бъде трудно да намеря която и да е болница и специалист.

# 275
Усмивка !   Embarassed а по моето въпросче? newsm53

ООО извинявай , не съм забравила, но мисля, че писах някъде  newsm78
че цената е малко висока 130 лв. - това е цена за цялата стая т.е. за двама човек - спалня ,  но включва огромна закуска и вечеря и също така можеш да ползваш почти всички екстри от СПА комплекса - басейни, сауни ... каквото си искаш .
а също така в неделя не е нужно да освободиш стаята на обед , можеш да останеш целия ден .
за няколко дни мисля, че пряват отстъпки, за подробности мога да питам една приятелка, която ходи често .

а разликата от тук и Борова гора е че там обикновенната стая е 90 лв но не включва нито закуска, нито вечеря .

Incandescent    - Благодаря за пояснението - не се бях сетила точно за антибиотик !

# 276
  • София
Аз разгледах сайта и може да съм изпуснала написаното от теб. Благодаря ти. Hug Всъщност за всичко това не е толкова скъпо а и изглежда много хубаво.  Simple Smile

# 277
Здравейте, мами. Аз се обаждах днес в болницата на Мазнейкова и си записах час за ФМ за 13.08.2007 г. Направи ми впечатление, че имаха часове и за другата седмица, но на мен ми е рано и затова поисках на 13-ти, тогава ще съм в 18 г.с. (някой беше казал, че се чака месец  newsm78). Много се вълнувам за този преглед, защото той май е най-подробен. Иначе не мисля да си правя БХС или амнио...., освен ако моят АГ не ме прати. На преглед съм другата седмица, а и на ЖК ще се записвам, че още не съм свършила тази работа.
Моят мъж не идва на прегледите с мен. Той е много плашлив и мисля да си спестя тревогите около него. След като се роди бебче, ще има възможност да го гледа всеки ден  Simple Smile

# 278
  • София
Усмивка няма ли да покажеш снимка на роклята за която така хубаво ни говориш:)

# 279
MELISA_bs, това че повечето от нас няма да правят не означава, че трябва да се разколебаваш.
Истината е, че ако бях над 30г щях да си направя БХС.Не че е гаранция като си по-млад, че няма да ти се случи нещо лошо Praynig
Моят съвет е-върви на фетална, там ако док се усъмни в нещо ще те изпрати Peace

# 280
Здравейте!Върнах се от почивка на морето,заредих се с топлинка за зимата и отново съм на работа!
Mikki,клипчето на бебока е страхотно,дори ви слушах със звук как се смеете и разговаряте,докато фъстъкът плува:)Много хубаво се вижда на този ехограф.При кой лекар сте го заснели-в Пловдив ли идваш на прегледи?

# 281
Усмивка няма ли да покажеш снимка на роклята за която така хубаво ни говориш:)

Да, разбира се няма проблеми
това е линка  http://blaga-blagoeva.com/catalogue.php?page=dresses
мисля че третата рокля от ляво на дясно на първия ред
само че тук е в по - тъмни цветове , а моята е светла - има розово, жълтичко - свежичка е.
Забелязах, че в магазина всичките дрехи са отхубави материи .
затова съм доволна .
дано да ви харесат и на вас нещата .
микки ми каза за този магазин !
трябва да почерпя .

# 282
Здравейте моми4ета,
Стискайте ми палци днес:)) Отивам на БХС ре4ено на български, но по канадския тертип трябва да се направи до 13 седмица 6-я ден, по моята сметка съм то4но на този ден, но ако не съм оп тяхната 6те ме върнат. Единствената при4ина да искам да ми направяттози преглед е да си видя беб4ето. Ще последвам  светлия пример на Микки и вземам фотоапарата.
Колкото до раждането и таткото. Напрво не знам- нашия татко е с резерви, оба4е тук доколкото ми е известно 6те ме зарежат сами4ка да си лежа в някоя стая и просто 6те е гадно и 6те иамм нужда от янкой да ми прави компания. Нямам кой знае колко приятелки тук, които бих могла да помоля просто да бъдат до мен в такъв момент и накрая 6те го строя таткото да стои до главата ми а в пиковият момент ако иска да си ходи даже. Едва когато родих малката установих, 4е не понасям болка и ме избива на повръ6тане, не искам да ви кажа как изглеждах след раждането не искам да си спомня 4ак, за6тото пак така ме бяха зарязали в едан стая с две циганки ама мнго весело бе6е. Спирам. Та за това така съм ре6ила, ако не намеря доброволка, 6ет привикам татито да стои до мен до ре6ава6тия момент и после ако иска да отива в 4акалнята.
Целувки на вси4ки

# 283
  • В полите на Пирин планина
Момичета, ами нова тема кой ще пуска? А как ще я наречем?

# 284
От както съм на работа,не мога да сваря да ви чета.Влизам в темичката и някой идва.Чак сега намерих време да ви кажа колко ми липсвате. HugДокато си бях у дома през отпуската не ви изтървах от очи,а сега пак ви чета,но не мога да пиша много.Целувки на всички тумбита.
 Heart EyesЕто едно предложение,сега ми хрумна:
С ръчички малки се протяга бебока на Януарска мама

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 17:03 от Vania_84

Общи условия

Активация на акаунт