Птички пеят, слънчице искри, ЯНУАРЧЕ плува в мамини води!

• 15 631
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
 Здравейте на всички и от мен в новата темичка. HugСупер е ,че прехвърляме темичките с такава лекота.
 Не знам момичета за вас,но аз чак от есента ще пазарувам нещо от бременните магазини,че  не понасям дълбоки панталони.При мене,таза си остава тесен ,а корема огромен.Утре съм на преглед стискайте ми палци всичко да е ОК,не съм била на преглед от месец.Така ми бяха казали да отида в началото на този месец,а започнах 12-та седмица.
Мами с дечица около 2 годинки,как се справяте?Ние с моето дяволче на ден изминаваме над 10 км в разходки.Това дете не спира за секунда и все иска да го гоня.Единственото ми спокойствие е когато спинка.Нямам помощ от баби за съжаление,макар че бабите обещаха да се активират щом родя бебето да видим.Вечер направо съм труп,уж имам тренинг обаче тези хормони ме съсипват.
Стига съм се оплаквала.пожелавам много усмивки на всички. Peace

# 61
  • Карлово
Клои, разбирам те напълно. Мартина също си иска своето-игри, сръдни Mr. Green и на финала на деня мама също е много изморена.

# 62
  • В полите на Пирин планина
Напълно ви съчувствам. Моето момче е по-голямо и добре, че ходи на градина през деня, иначе не знам  Crazy Но вашите са по-мънички и искат повече внимание.

Аз все още си нося обикновени, небременни дрехи  Grinning Имам един панталон за коремче от предишната бременност, който пак ще влезе в употреба. За сега си купих една по-свободна рокля само.

# 63
  • Троян
Здравейте мамчета!И аз карам все още със старите дрешки,но не знам какво ще правя като се захлади,защото съм сигурна ,че няма да има какво да обуя.С нетърпение очаквам август,че да отидем за 4-5 дена на море,че догодина ще го гледам само на снимка с бебчо slingЛек и усмихнат ден ви желая!

# 64
  • Варна
Здравейте на всички!
Аз също не съм взела специални дрехи за бременни, имам един панталон само за зимата, а сега ходя с поли с ниска талия, туники, и обикновени потничета..Корема още никакъв го няма, тъй че засега няма проблем  Laughing
Добре че Мони ходи на ясла, то и аз на работа де  Laughing А събота и неделя излизаме тримата заедно по разходките и общо взето е търпимо  Laughing

# 65
     [img]Здравейте мили мами, и аз да се присъединя към вас. По мои изчисление и по калкулатора съм терминът ми е 26 януари. Много много съм щастлива, направо не мога да го опиша, но на вас чувството ви е ясно, така че няма да се мъча :: . Става ми лошо, но до сега не съм повръщала, вие ми се свят, разни такива неща. Това ми е първата бременност. На 17 юли съм пак на преглед за 3-ти път ми е, на 25 юни бях на УЗИ и бебенцето  ми беше 2.6 сам, но вече трябва да е станало 3 знам ли Simple Smile)) Приятен ден на всички и хиляди усмивки Simple Smile)))))))))

# 66
Здравейте и от мен,
kloie ти поне чак вечерта се изморяваш ами аз още на закуска съм готова да си легна пак,
и тези жеги страшно ме морят.
Иначе вчера ходих на частен доктор и видях бебету...мале колко енергично...върти се напред назад маха с ръчички и краченца ...направо не спира.
Мога да кажа с абсолютна сигурност, че го усещам от време на време. Все пак съм с второ и знам какво е.
Лек ден !

# 67
Bibun супер е, че вече дори го усещаш и аз понякога се опитвам дали ще усетя нещо, но още не..уви. Кога да очакваме и ние да помръдне нещо  в коремчето?

# 68
Момичета - според мен е много рано за усещане на бебето - движението на червата напомня на ранни такива, така че може да стане объркване  Mr. Green

# 69
Всяка жена го усеща по различно време според мен. Но по принцип бебето се усеща чак към 4 - 5 месец. Но аз съм убедена, че някой път вечер като си легна това усещане за пеперуди в корема, леко потрепване (не са черва, мога да направя разликата) го долових вече. Ако щете вярвайте:)))))) Wink

# 70
няма да споря  Stop

# 71
  • София
Хайде бъдещи и...настоящи майки Simple Smile Време е да почна активно да се включвам и аз. Видях се в списъка. Той станал много дълъг вече - БРАВО! Ние ходихме на море и ни нямаше. Не съм седнала да чета предишните теми но рано или късно и през тях ще мина. Мога само да ви се оплача обаче от морето. Беше адска жега. Върнахме се и тримата болни. Аз с моя синузит направо не знам как ще се оправям. Едвам дишам понякога. А Алекс пак направи пристъп. Cry Сега е вече по-добре но.... не знам кога всичко това ще отмине. Аз си пръскам някакъв спрей в носа ама и той много не ми помага. Другата седмица съм за 2-ри път на преглед. И да ви кажа - на мен вече си ми личи. Не съм качила нищо но за сметка на това корема си ми се увеличава сякаш постоянно. Нищо не ми става в талията от дрехите ми вече. В къщи си ги нося...разкопчани.  Laughing А как ми се спиииии  ooooh! Следобед спя повече от детето а вечер...първа си лягам. Confused От силните миризми ми става много лошо и в корема с тая постоянна борба вътре  #Cussing out едвам издържам. Другата седмица се връщам на работа и направо не знам как ще карам. Алекс има още малко да ходи на градина и после ще си оставаме в къщи а до тогава....  Rolling Eyes Ами това е за сега от мен.  Grinning Записах се сериозно в темата и от днес ставам активен член на групата. Peace
Приятен ден на всички и скоро пак.

Я кажете какви допълнителни изследвания да ходя да си правя, че вече с напредването на годинките съм станала по...плашлива. Чета, чета ама нещо не мога много да синтезирам нещата та затова да си питам направо.
Благодаря ви.  Hug

# 72
Здравей, dama . Жалко, че сте болни - дано бързо отшуми. За синузит знам един бабешки лек - в носа се слага малко топче захаросан пчелен мед, ляга се и се чака да се разтопи от топлината на тялото. Пробвала съм при предсинузитно състояние на моя милост и отпушва и облекчава много.
За спането - и аз съм в подобно състояние - през деня издържям, но вечер съм - гроги.

Колко са ти "напреднали годинките", ако не е тайна, че не помня дали си писала и не ми се рови по старите теми ...

# 73
4estito na nowite mami:))
Niakyde 4etoh, 4e pri wtoro dete zapo4wa da se use6ta sled 15 sedmitza. I az sym na6trek i vse mi se struwa, ama ..
Vesel den

# 74
Привет и от мен!
За дрехите-аз само един-два панталона за бременни мисля да си купя, и то за есента-зимата. Сега мисля да се снабдя с няколко по-широки потника, панталоните все още ми стават. Друга идея-една приятелка носеше дънките на мъжа си, аз не мога да се възползвам за съжалене, доста по-огромен е от мен Grinning

И аз така Wink
/ако не се получи ....извинявайте, за първи път пускам цитат! /
Ако стане.....само дето напрано съм се извинила  Embarassed
Нищо весело да става!

Общи условия

Активация на акаунт