Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с личните лекари и акушер-гинеколозите?
Кои са препоръчителните магазини за бременни в София и Пловдив?
Кои са препоръчителните лекари във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с личните лекари и акушер-гинеколозите?
-
Кои са препоръчителните магазини за бременни в София и Пловдив?
-
Кои са препоръчителните лекари във Варна?
-
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност?
-
Какви са препоръките за информиране на работодателя за бременността?

Аз нищо не усещам, но...А, и бактерии в урината, от къде се взеха гадините, идея нямам.
Термина ми е на 3 януари. Засега си кротувам и само следя с "умиление" как талията ми се закръгля и трупам килца- засега само на гърдите и коремчето...ама да си имаме уважението..но не са ли много за три месеца да трупна 5 килца на цицките

а и да си кажа правичката, вечерно време не се заглеждам много-много по тумбака, а по татето
Аз съм на мнооого тъпа работа,ма направо всеки ден се чудя как да стана и да ида...Тя работата-ясно-няма как,добре че има работно време
;ама шефката станала една кривааа,една краставица...лелеее как ще търпя
Сега се опитваме да си направим синдикат,по-точно да си присъединим към други като нас,а тя се запъна...и не подава за съвсем обикновени неща.Лошото е.че си пренася личните негативи в професионален план