Птички пеят, слънчице искри, ЯНУАРЧЕ плува в мамини води!

• 15 637
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Ама и аз как се ядосах сега.. не е истина.

Моя доктор ми даде направление за INTEGRATED PRENATAL SCREEN. Звъня да си записвам час и се оказва, че в Credit Valley Hospital записва часове за август -. Добре, че момичето на репцецията ми даде още 2 тел-а, че успях да си запиша час за другата седмица. На всичкото отгоре се изказаха, че това се правило само между 11 и 13-та седмица, а моя доктор ми го подготви миналия петък- не е истина. Аз знаех, че е между 12-та и 14-та. Много се ядосах. Така,че за мамите в Canada- искайте си формите, ако още не сте го направили, че май има проблем с часовете.
И сега ме карат пак да пия вода за видеозона, и аз иm казах, че предния път само дето не се напишках и ми каза по-малко да пия... Освен това нали има и някакъв кръвен тест е него пък кога ще правя не знам. Дива съм. Как ме подреди моя доктор...
x x x

# 76
Incandescent , искам да те попитам на максимален осигурителен доход 1400 лв колко осигуровки ще плашам и после колко майчинство ще получавам? Благодаря ти много за помоща.

# 77
Здравейте на мамитата които не им се спи  Party

А знаете ли кой прави феталната морфология при Стаменов? Знам че вика някакъв лекар всеки четвъртък да му гледа бременните, само  дето не знам кой е...

Ами варненки знаят ли за пакетите за бременни в МД? някоя от вас ходи ли?

Лека нощ от мен   Hug Hug

# 78
Здравейте! Hug

Нямаше ме близо седмица, защото компа ми се спомина от един токов удар.Голям късмет Confused

Алекс, как си, нормализираха ли се нещата?

Морги, стискам палци всичко да е минало добре, пиши и ти как си!

При нас нещата са в общи линии по старому, правих си изследвания 10 дни след серклажа и показаха наличие на възпаление, вероятно от конеца SadАз нищо не усещам, но...А, и бактерии в урината, от къде се взеха гадините, идея нямам.
Та потез два "приятни" повода съм на АБ.Съответно и настроението ми е скапано, но нямам голям избор май Confused

Другият четвъртък ще ходя на преглед, може с пол да се върна Grinning

# 79
3дравейте
И аz се включвам в януарската агитка Peace Термина ми е на 3 януари. Засега си кротувам и само следя с "умиление" как талията ми се закръгля и трупам килца- засега само на гърдите и коремчето...ама да си имаме уважението..но не са ли много за три месеца да трупна 5 килца на цицките  Shocked  миналата седмица изкупих вси4ки по-големи размери рокли4ки в един магазин в центъра, нооооо не са беменлийски, а за по-засукани мадами  Blush Mr. Green Mr. Green така де! може да съм мишелинче в осанката, ама де ме барнеш съм все мадам  bowuu hahaha
А и да попитам едно глупаво въпросче  Embarassed при кой да се запиша на ЖК? аз ходя при един гинеколог всеки месец и съм доволна засега. Понеже пък си нямам личен доктор и отидох при една в МД и тя ми пусна изследвания... Та сега кой ми води ЖК-то ?  newsm78

Мелиса-бс , ето ти един линк, където можеш да видиш колко се удържат от заплатата. А иначе майчинските са 90% от брутната заплата.
http://danacite.netinfo.bg/Calc1/index.html

И да си споделя: и аз се опипвам тук и там и се пъна да установя контакт с човечето в тумбака, ама засега- нъцки  Thinking а и да си кажа правичката, вечерно време не се заглеждам много-много по тумбака, а по татето   Blush брех, тоз нагон не миряса  ooooh!

# 80
  Честито на новите майчета и леко и приятно бременеене!!!  bouquetАз съм на мнооого тъпа работа,ма направо всеки ден се чудя как да стана и да ида...Тя работата-ясно-няма как,добре че има работно време Wink;ама шефката станала една кривааа,една краставица...лелеее как ще търпя ooooh! SickСега се опитваме да си направим синдикат,по-точно да си присъединим към други  като нас,а тя се запъна...и не подава за съвсем обикновени неща.Лошото е.че си пренася личните негативи в професионален план  SadМного ми е криво...
   Иначе съм непрекъснато очакване за потвърждаване на сигнала от бебо от вчера:)Беше толкова хубаво и го пожелавам в най-скоро време на всички ни!  Flowers Four Leaf Clover
  Лека нощ!!!

# 81
  • Варна
Добро утро!
Днес пиша рано, че вчера следобед най-после ми дооправиха всичко на служебния компютър, съответно ме чака една голяяяма задача за днес..
Филипа, благодаря добре съм. Усещам втвърдяване на корема от време на време, но само когато се претоваря.Пия още магнерич, в понеделник съм на консултация и ще видим докъде е стигнало отлепянето..
За движенията - знам че е рано и не се напъвам много да усещам  Laughing Мони я усетих ехеее към 19-20 седмица..
nivear, май досега никой не е казал че ходи в МД, преди 2 години знам че проследяването беше 200 лева, сега сигурно е повече. Извини ме за любопитството  Embarassed, от кой град си?
Хайде изчезвам, да я мятам работата  Laughing
Хубав ден!

# 82
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!

Alexandra на теб приятна работа!

juleto18 много неприятно. Ужасно е служебната атмосфера да е напрегната, а шефът да е неразбран.

tedsan добре дошла при Януарките 2008  Peace

Филип@ дано възпалението отмине бързо и пребориш бактериите от раз. Стискам палци!

Incandescent , искам да те попитам на максимален осигурителен доход 1400 лв колко осигуровки ще плашам и после колко майчинство ще получавам? Благодаря ти много за помоща.

Питаш за всички дължими осигуровки на 1400 лева ли? Те са 510 лева + 237 лева данък - общо 747 лева на месец. Ще вземаш обезщетение средно 980-990 лева.

# 83
Добро утро и от мен в тази по-прохладна утрин! Дай боже повече такива Hug
Тази вечер съм най-после на ЖК, за първи път. Стискай те ми палци и довечера ще разказвам.

Междудругото мамите,които са пили Утрогестан до кой месец са го взимали. Питам за всеки случай, защото моята лекарка дето ходя на частно тая седмица е отпуска и не искам да я притеснявам по телефона, ако не е наложително. Аз довечера ще питам и АГ-то, ама и вие да ми кажете, ако може.
Целувки от мен.

# 84
Здравейте и от мен, трябва да ви кажа, че съм изключително доволна от застудяването. Продишах.
Филип@ дано се пребориш бързо с тея гадни възпаления. И аз съм в някакво подобно положение. Имам си раничка на шийката на матката колкото два квадратни сантиметра. С нарушена млечно кисела среда съм (особено сега през бременеността) и естествено ме нападат Кандиди. Голяма борба е и изключително неприятно. Слагах си една глобула и мажа с едно кремче. Дано да помогнат, че не се живее. Стискам ти палци и на теб.
Tedsan ЖК може да имаш по касата, а може и да ходиш частно. Само дето не знам как стои въпроса с болничните и майчинските после, ако си на частно?  
....леле изкипях едно мляко..........после пак ще пиша....лек ден засега

# 85
Здравейте и от мен.Добро утро на всички ви.Аз след 1 час ще се стягам за работа и ще ходя да видя и бебо как е следобяд.Приятен ден на всички ви,ако мога по-късно пак ще пиша Hug

# 86
Здравейте! Grinning

Днес определено се живее Whistling

Шушони, аз съм пила Утрогестан преди до към 12-13та седмица.То повече не е и нужно.

Ох, Incandescent, все искам да те питам някои неща, че съм се забатачила, ама все не ми се пише дълго BlushКато ми мине мързела ще пиша ЛС ,ако е удобно.

# 87
  • В полите на Пирин планина
Филип@ ще чакам включване  Grinning

# 88
Добро утро бъдещи мами  Hug
Днес времето е много прохладно - супер  Wink Малко да си поемем въздух от жегите  Laughing
lidi, tedsan: Добре дошли в отбора на януарските мами  Hug Желая ви леко бременеене и много хубави емоции  Grinning
juleto18: Наистина е много неприятно служебната обстановка да е напрегната... Опитай се доколкото е възможно да се абстрахираш...
Филип@; Bibun Дано по-бързо се оправите от тези неразположения  Hug
Vaniaaaaa, кога ще излязат резултатите? То е ясно, че си го взела, но все пак да знаем дали е
5.50 или 6.00  Joy

# 89
Благодаря ви за милите пожелания!  bouquet

От сега ме започнаха големи болки в кръста, не се трае просто, а нищо не мога да направя Tired

Сложих и аз една сем. снимка в албумчето Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 11:49 от Филип@

Общи условия

Активация на акаунт