Птички пеят, слънчице искри, ЯНУАРЧЕ плува в мамини води!

• 15 627
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Janitsa , аз много лесно го информирах - още май месец звъннах на шефа по тел. и му казах :
" Шефе, обещах ти първи ти да научиш новината - Бременна съм , искам да ме осигуряваш поне на 600 лева от този месец . Нали нямаш нищо против ?! "

И той човека се зарадва и ми пожела да съм жива и здрава и не едно, а поне три бебета да си имаме .

И така, не е турдно според мен .
Успех !  Hug

# 31
Само да помоля мамите от Пловдив да ми напишат на ЛС къде има магазини за бременни !Мерси много !

# 32
Алех,, Александров приема в клиника Кисъови, аз там ходя. Чувала съм че работи заедно с Маркова.

На мен ми го препоръчаха девойки от форума които от София всеки месец се вдигат и ходят при него във Варна. Доволна съм за сега.

# 33
  • София
Здравейте и от мен Hug!

Голямо БРАВО на Александра за оформлението на новата темичка и на Кафявя Мечка за заглавието Simple Smile.
Добре дошли и на всички нови мамчета!

За феталната морфология, мисля че правят и в Токуда, но не съм сигурна (трябва да се пита).

В петък съм на ЖК, ще видим бебчо колко е пораснал и въпреки всичко ми е едно притесненооо Sad.
Да се похваля - сестрата на мъжа ми ще има момченце (октомври) вчера беше на фетална морфология във Фемина, при Марков, и ми разказва, показа и снимки на бебчо - много яко, направо така се развълнувах, че малко остана да ревна Simple Smile.
Та така при нас тези дни, нищо ново и интерсно, днес или утре ще кача и аз снимки в албумчето Simple Smile.

За това как казах на шефа ... ами събрах смелост (и понеже май месец на "Големия" шеф и на една колежка им се родиха бебета) и му казах че тази година май се оказва годината на щъркелите, при което той ме погледна в първия момент малко странно, после вика: "Да не си и ти?", аз отвърнах съм и така Crazy . Зарадва се човека, честити ми и пожела всичко да е наред Simple Smile.
Весело беше, сега като се сетя, ама като казвах хич не ми беше весело - една седмица събирах смелост Crazy .

За сега това е от мен.
Желая Ви спокойствие и много усмивки, и по-малко нерви.
Целувки на коремчетата Heart Eyes.

# 34
  • Карлово
Здравейте, милички!
Чета ви, но тия дни клавиатурата ми реши да стачкува и нещеше да пише. Старичка е тя и е за пенсия, ама като е със стар извод и не се намират такива преходници. Както и да е.
През уикенда бяхме на палатка, изкарахме си супер, сега качвам снимките, после ще ви пусна линк. През нощта беше много студено, наспах се сладко на хлад.
От вчера съм на работа, общо взето само се мотам вчера, днес и утре, истинската лудница ще е от 5-ти като започне приема на осмокласници. Странно ми е, колегите се учудват че съм на работа, разпитват защо и как, клюкарска работа общо взето, ама аз съм си свикнала и не се впечатлявам много.
Мартина ми е с хрема, надявам се да не се усложни ситуацията, защото искат да работя 10-дни за да ми актуализират заплатата и с болнични ще се удължи историята.

Добре дошли на новите януарки в отбора!
Честито на който за каквото със закъснение!

Чета за разни недоразмения с джипита и АГ-та. И аз първия път доста си напатих, по едно време ми писна, взех си шапката и хайде на частно. В седмия месец джипито ми притеснен ме потърси, че не ходя на ЖК. Тогава се разбрахме какви са ми правата и изискванията ми и този път е по-лесно. Така че, в правото си сте да  искате качествено обслужване по ЗК. Бременните и родилките/до 40 дни след раждане/ се следят доста от касата и може да им създадетете проблеми на джипитата само с едно оплакване.

Хайде до скоро!

ПП. Усмивка, в Пловдив има в Халите и в подлеза на Тримонциум. Както и до Торакс, но той и за детето. Аз лично нй-съм доволна като цени и качество от Блага Благоева, точно до часовника на Централна поща, посока Гладстон.

# 35
  • Троян
Здравейте на всички!Следвам ви плътно в новата темичка и благодаря за топлото посрещане!  love001

# 36
# 37
Привет, момичета!    Hug
Поздравления за новата тема - много е фръц...   bouquet
за пореден път се убеждавам че всяка бременност е различно - така ми се гади, че просто не е истина (едвам се прикривам да не разберат колегите... - още не съм им казала), иначе се регистрирах в ЖК - много съм доволна - лекарката е принудена да работи на две места, на другото има много циганки и беше вузмутена как използват всичко което могат да изврънкат от държавата, та ми обеща съдействие за всичко,което поискам... - ще видим нататък...

# 38
Хей сладуранки, и аз като Усмивчица да попитам дали знаете къде има магазини за бременни в София  Blush Че панталоните вече ми утесняха и засега си купувам по-голям размер, но като ми порасне коремчето...  Laughing Благодаря ви предврително  Hug

# 39
DesiT,   на мен МИККИ ми прати това линкче
http://blaga-blagoeva.com/catalogue.php?page=sets
но като разглеждах колекцията имат магазин и в София , говорих по тел. с тях и казаха, че всички модели, който си хареса клиента се преправят на място за бременни .
Примерно - панталон - слага му се ластик както   жената иска и става идеален .
Дано да си харесаш нещо от тук . Аз вече си харесах някой неща

че  като обикалях вчера не си харесах нищичко по другите магазини , всичките дрехи ми изглеждат пенсионерски , абе направо ужасни .

# 40
Ооооо, знам го магазина на Блага Благоева в София и има много интерни нещица, но не знаех, че преправят за бременни - супер  Laughing Много ти благодаря Усмивчице  Hug

# 41
Здравейте, може и мен да ме запишете към Януарските мами  Simple Smile Според лекаря терминът ми е на 14.04.2008 С голямо нетърпение чакам малкото човече да се появи. Това ми е първа бременност и с всеки ден имам повечи въпроси, но с ваша помощ ще намеря отговорите.

# 42
Привет и от мен.Аз утре пак съм на изпит SadГолям тормоз,но утре е последно теорията и завършвам-надявам се Whistling
Добре дошли на новите ни бременлинки.Аз днес трябваше да ида на ЖК,но с този изпит го отложих за четвъртък или петък.Та тогава ще докладвам.Иначе на някой случвало ли ми се е да има нещо засъхнало бяло по зърната???Не е ли малко рано да е коластра?Вчера след изпита като се прибрах го забелязох,съвсем малко,а гърдите ми са много наядрели. BlushИзвинете ме за въпроса,но като го видях малко се сепнах Blush

# 43
Здравейте момичета!
Супер красива ни е новата тема, а и мамите се увеличаваме!
Аз днес бях в поликлиниката да се запиша за ЖК. Малко ме попретупа докторът, та не съм много доволна, но поне ме видя на ехограф - 3 см и 6 мм с ръчички и краченца. Ура! Странното е, че по размери е една седмица по-голямо от колкото изчислявам аз...

Иначе на някой случвало ли ми се е да има нещо засъхнало бяло по зърната???Не е ли малко рано да е коластра?Вчера след изпита като се прибрах го забелязох,съвсем малко,а гърдите ми са много наядрели. BlushИзвинете ме за въпроса,но като го видях малко се сепнах Blush

Vania_84, нормално е, не се притеснявай. Може да почистваш бялото с преварена вода. На една приятелка още по време на бременност й течеше доста коластра от гърдите, дори й беше неудобно през лятото, щото си личеше.  Laughing

# 44
Добре дошла на robbi, сигурно имаш в предвид 14.01.2008  Grinning
леко бременеене!
Ваня, на мен ми се случи преди седмица, бях с черен сутиен и видях леко бяло-жълтеникаво петънце, беше само от едната гърда. Доки каза, че е нормално.
Относно "любимата ми"  нова колежка, ще я сменят Wink  rotfImbo  newsm44
Ей колко весело ми стана!!!
Зимна приказка, радвам се! Трябва да си по-настоятелна при прегледите и да измъкнеш колкото се може повече от него, защото ако не си питаш /както направих аз на първия преглед/ няма кой да седне да ти разказва всичко с подробностите. Те си мислят, че като си знаят всичко и на нас трябва да ни е ясно!

Общи условия

Активация на акаунт