Птички пеят, слънчице искри, ЯНУАРЧЕ плува в мамини води!

• 15 885
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!  bouquet

Мен кръст ме боли вече всеки ден, май свикнах Confused

nevenska, не съм запозната с вашият случай, но предполагам как се чувстваш Sad
Дано детето бързо се оправи, а за теб да няма последствия.

Нещо ми е счупено днес, тук в Русе педиатрите са под всякаква критика.
Преди 2 седмици водих детето да му поставят ваксина против рубеола, морбили и паротит.
Знам, че може да се появи обрив след това и разпитвах дали за мен ще е опасно, защото не знам дали аз самата съм карала рубеола.
През уикенда вдигна Т и се обрина, 100%-ва реакция от тая тъпа, уж умъртвена ваксина.
Днес го водих при 2 педиатърки, които не са чували, че след точно тази ваксина може да има такива последствия Shocked
Звънях и на моят гинеколог, каза ми че уж за мен не би трябвало да има кофти последствия, ама не ми прозвуча много убедително.Та така Rolling Eyes

# 211
Какво мога да пия за това ужасно главоболие. Случва ми се доста често на последък......стискам зъбки но то не се трае, очите не мога да си отворя от болки. Кръвното ми е нормално / за мен поне/ 110/70.

# 212
  • В полите на Пирин планина
Филип@ много кофти работа. Като чуя за някаква шарка направо ми се изправя косата, че аз почти нищо не съм карала, освен варицела на стари години и то бременна.  ooooh!

DesiT сестра ми е в 26 г.с. - води в материала  Grinning

# 213
  • В полите на Пирин планина
Какво мога да пия за това ужасно главоболие. Случва ми се доста често на последък......стискам зъбки но то не се трае, очите не мога да си отворя от болки. Кръвното ми е нормално / за мен поне/ 110/70.

Кръвното си е добре. И моето е толкова. Можеш да пиеш Парацетамол. Разрешен е за бременни.

# 214
Здравейте,тумбачета!!! Hug
adi78 и мен ме боли кръста,особено вечер преди да легна
Деси много се зарадвах на поста ти.Майка ти е много миличка.И моята се зарадва много,ама как няма на такава
новина Heart EyesНо ние не можахме да издържим много.
Приятен ден на всички ви  bouquet

# 215
Аничката, и мен много често ме боли глава. Парацетамола за стжаление не ми помага Sad Но моля мъжа ми да ми разтрие главата за малко и се оправя. Така, че опитай това - хем е приятно, хем може да помогне.  Peace

Incandescent, мерси за отговора за Мазнейкова. Аз по принцип не смея да питам за мнения за доктор, защото винаги има много доволни и такива, които биха застреляли същия този лекар. Много са индивидуални мненията. Но ей така, все пак да сондирам мнение.  Hug

Деси, Дама, мерси за подкрепата. В началото е доста трудно - отвикнала съм. На изпит последно съм ходила преди 3 години. Ама ще вляза във форма, няма как!  smile3529

А за шарките и аз май не съм карала повечето. Вероятно на стари години, заедно с детето ще пъпчасваме. Ама какво да се прави, ще го преживеем!  Crossing Arms

# 216
  • София
За тия шарки пусто и аз много се притеснявам. Карала съм само варицела ( и то със сигурност защото Алекс я изкара Януари а на мен нищо ми нямаше) и нищо!!! друго. Даже се чудя за този теста за рубеолата дали да не си го направя.

# 217
Здравейте мили мами  Hug

как изкарахте уикенда?  Heart Eyes Глезиха ли ви татковците? Simple Smile

Ние още не сме казали...и не знам как да го направим...в събота бяхме поканили у нас семейството на брат ми, уж с идеята да кажем новината...ами бяха у дома около 4 часа и ние не можахме да кажем! не знам защо съм такава... Blush

Вие как казахте? И въобще казахте ли вече?

# 218
  • Карлово
Аничката, и Нурофен можеш да пиеш за главоболие. Точно вчера четох, че може и при бременност.
Деси, много мило ми стана като прочетох за майка ти и реакцията й.
Учудвам се, че успявате толкова дълго да задържите новината в тайна. Аз дори първия път раздухах клюката веднага щом видяхме сързечна дейност. А сега-още след положителня тест. Хич не мога да си трая. Crazy
 Аз взех окончателно решение, че от 15 септември се връщам на работа. Шефката се съгласи също, така че наесен с песен отново на даскало. Вече започва да ме тресе треска как ще е. И Мартина заминава на ясла.
Хубава седмица на всички мами и бебоци!

# 219
Да, някоя прави ли рубеола и токсимплазмоза?

С направление ли ги правихте?

# 220
  • Карлово
Аз - не, няма и да правя. Не са по каса, поне миналия път не бяха.

# 221
Не са по каса и сега май Confused

А е хубаво да се направят, само дето едното е 20 кинта.Аз рубеола правих, ама не това което трябваше точно и си изгърмях парите Confused

# 222
Тук теста за рубеола (както и за спин и сифилис) е единствения който правят, токсоплазмоза ако ги натиснеш много.

А за главоболието - парацитамол. Тук на бременни не разрешават Neurofen, а на бебета избягват. Парацитамола можеш да го пиеш в препоръчителните дози за кратък период от време, ако имаш силно продължително главоболие върви при доктора да ти проверят кръвното, може да е нещо свързано с бременността. Моето обикновено идва и изчезва след известно време.

# 223
Здравейте, как сте мами ?!
Днес имах отново доста работа #Crazy  и сега ми остава време .
Аз бях на малка почивка уикенда ето тук :
http://www.borovagora.com/

nivear , ние сме казали на почти всички вече - няма от какво да се притесняваш -  Hug
единствено от факта, че има лоши хора, който е възможно да не се зарадват -   / поне на мен така ми се случи / завист винаги ще има / /  .... здраве да е .

и аз се интересувам от рубеола, токсоплазмоза ...
то ясно, че не е с направление , но да попитам колко излиза ?!
на мен лично ми се иска да ги направя .
м. Декември и двамата с мъжа ми карахме варицела та докато изчакам резултата от теста за бременност трябва да ви кажа, че няколко пъти ми пречерня тогава ...

До мамите от Пловдив - къде смятате да правите Фетална Морфология ?!
Тук или в София ?!
До мамите от Бургас -  края на месеца сме канени на разходка с лодка в Созопол , но аз определено не смятам да преживея морската болест, та ще се радвам да се запозная с някоя мама от там .
 Hug Hug Hug

Хайде оставям ви , че ще поработя още малко .

# 224
Incandescent: 26г.с. - Супер  Hug Леко раждане й пожелавам и здраво бебче  Hug А майчето ти ще има време и за двете  Peace
Филип@: Мила, дано малчо бързо се оправи  Hug
МиккиHug Hug Hug
Усмивчице - на страхотно място сте били  Heart Eyes

Момичета, да ви попитам вие в коя седмица мислите да ходите на ФМ и при кого (в София) Аз още се чудя newsm78

Общи условия

Активация на акаунт