Жегата ни нас мори, но ОКТОМВРИЙЧЕ ни крепи

• 14 177
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
А при мен, тъй като е общо взето спокойно бебка си ритка така профилактично, но съм я забелязала вече си има приятелки в офиса. Имам си една колежка и като започне да говори винаги поритва сериозно. Има още 4-5 жени и много колеги, но само тя като е на смяна си ритка като си приказвам с нея. Много ми е странно, но бебка явно си я харесва тая леля.  newsm78

# 91
здравейте, мам4ета Laughing Laughing Laughing
в къщи няма оправия - тоя ремонт ми разказа играта. няма свършване... все излиза нещо ново.
по магазините дори не съм обиколила да видя кое откъде ще купувам...
а списъка с необходимите неща за родилния дом прилежно ще принтирам
4естит празник на рожденни4ките - да сте щастливи и усмихнати Hug Hug Hug
добре дошли на новите майчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
целувки

# 92
Оххх аз пък от това пазаруване, сега май се оказвам с повече дрешки отколкото ще ми трябват, ужас направо.
За родилното ще видим какво ще взема. Приятелка наскоро роди та тя ще ми каже какво трябва за нашата болница. )))

# 93
Здарвейте и от мен!!!

И ние вече приключихме с ремонтите. Поръчахме мебели за детската. Стана много свежарска. Малкият много се радва, защото до сега си имаше само импровизирана детска.
А чистенето да ви кажа страшно много ме измъчва. никога не мога да изчистя за един ден / апартамента ни е около 100 кв/ и бая зор виждам.

И аз пия желязо за анемията. И искам да ви кажа да се отнасяте сериозно-пийте си желязото, защото предния път не искаха да ме оперират, че ми бил нисък хемоглобина. Все пак ме оперираха, но 2 пътя си припадах след операцията. Бях много отпаднала. А анемията много бавно се повлиява от медикаменти. Така че поне 1-2 месеца трябва да се пие. Много добре ми действа счукан сусам с лъжица мед на гладно. Помага и при запек и за анемията е добре.
Хайде почивайте си повече, мили майчета! smile3524

# 94
_venera това за сусама не го знаех но вече ще се възползвам защото си имам един буркан сусамов тахан!
galini радвам се че си добре!
Bulechka_TS наистина си много готина и усмихната а и тумбачето е само за снимка!
meggyv пак ще си купя желязо че консултацията наближава и ще ми правят контрола на кръвта и може докето да ме набие!
Моя бебич пак се е закротил от няколко дена - явно е много мързелив! Подритва ама лекичко но по му харесва да ми рови из пикочния мехур!та след дълги размисли реших че като всеки мъж и той си търси топчетата за да си ги "уважи" - ама е намерил мехура ми и се е заиграл с него     Joy  Joy
 Joy

# 95
Мили дами, мнооого ви благодаря за милите думи!!! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 96
  • София
АААААААА Наде, то пикочния мехур има повече форма на цици, та малкия знае с какво да си играе  Joy  Joy  Joy
Сега четох че около 27 седмица бебоците се обръщат с главата надолу, можем да усетим лека тежест върху пикочния мехур и да започнем по-често да пишкаме, аз като знам че мойта хубавица още не се е обърнала - ритка отдолу и отстрани, а и на прегледа си беше седнала, започвам да се чудя дали да не се пренеса в тоалетната да живея, като се обърне диването, че то аз сега през час си пишкам, а какво остава за по-нататък  newsm78

Mirama аз пък още почти нищо си нямам, ама не от суеверие, а от чист мързел, просто тук във Варна не ги знам много бебешките магазини, пък и не искам да пътувам с много багаж, та отлагам като се прибера в София да пазарувам, но виж свеки вече ме информира какво е накупила, направо не знам дали е оставила нещо в магазините  hahaha нали  и е първо внуче  Mr. Green

_venera напълно те разбирам и аз си мечтая за времето когато бяхме на квартира в една малка гарсиониера, там се чистеше за 20 мин цялата, ама пък сега има място за всеки и всичко.

katalina ама може и да не я харесва особенно, защото бебоците ритат повече при наличие на дразнител, като щум, високи тонове, като се ядосваме и подобие, поне при мен е така  Mr. Green

# 97
meggyv ето виждаш ли какъв зет ти отглеждам - естет от сега щом мехура  прилича на цици значи е съвсем ориентиран  newsm62
Той милинкия е със главичката на долу и аз наистина съм през 10мин. до тоалетната.
Аз съм в голяма дилема за нашата почивка.......трябва да заминем след 2 седмици а още не сме решили къде! то че ще е на море е ясно ама просто съм в чуденка на къде да се насочим  newsm78

# 98
  • София
Наде, водата тук на морето стана от днес студена и кристално чиста, явно вятърът го обърна морето, съпруга ми със зор е влязъл, а той се къпе и на по-студено море, та ако ходите май по-добре на юг, въпреки че ако сте около Варна с кеф ще ви навестя. Непременно да пишеш къде сте се насочили.
Аз заради моята принцеска мързеливка всеки ден лежа по два часа на дясната страна с крака върху няколко възглавници та барем земното притегляне я накара да се завърти, въпреки че има още време така ме посъветва лекарят, а аз сериозно го питам, добре де ако се обърне както трябва, а после пак се намести както и е удобно, аз как да разбера всъщност в каква поза е тя, а той се хили и вика споко тя е мързеливка, ако сега се обърне после ще я мързи пак да се върти  Joy  Joy

# 99
meggyv ето виждаш ли какъв зет ти отглеждам - естет от сега щом мехура  прилича на цици значи е съвсем ориентиран  newsm62
Той милинкия е със главичката на долу и аз наистина съм през 10мин. до тоалетната.
Аз съм в голяма дилема за нашата почивка.......трябва да заминем след 2 седмици а още не сме решили къде! то че ще е на море е ясно ама просто съм в чуденка на къде да се насочим  newsm78

Наде, и моя бебок така ми се рахожда по мехура, ама не съм през 5 мин. до WC-то Hug А и като му се "скарам" спира да скача там!!! Laughing И той е с главицата надолу, поне последния път доки така каза, ама като го усещам как шав аи се мести, вече не знам как е разполен Joy Joy Joy Но много се радвам като шава, а и рита леко, мисля, че е спокойно бебче, поне за сега!!! Пък като се роди ще докладвам повече!!! Wink
И ние заминаваме на почивка след около 2 седмици, но вече знаем къде - на Канарските острови, медената ни седмица, сега се решихме да я ползваме!!! Wink

# 100
НеБърборанки, влизам да се похваля

Върнах се от доки, тежим вече 1.3кг  newsm44 и отпадат притесненията ми, че не се храним добре. Като големина вървим с 4 дни напред, т.е. горе долу сме около средното. Обърнати сме с главичката надолу и ний, и установих, че непрекъснатите "шутчета" дето ги получавам са всъщност "лакътници"  Mr. Green

Мъничко съм притеснена обаче, казах на доктора, че сме яли много сирена из Италия (такива с мухъл и тн), и той веднага ми назначи кръвни изследвания за листероза, видимо разтревожен... охххх... дано не си докарах някоя беля на главата  Praynig сега ще чета по нет-а да видя какво и как...

Другата седмица съм пак на фетален скан, май заради листерозата...

Имах още да пиша, но ще си допиша после, че сега отивам да проучвам.

# 101
НеБърборанки, влизам да се похваля

Върнах се от доки, тежим вече 1.3кг  newsm44 и отпадат притесненията ми, че не се храним добре. Като големина вървим с 4 дни напред, т.е. горе долу сме около средното. Обърнати сме с главичката надолу и ний, и установих, че непрекъснатите "шутчета" дето ги получавам са всъщност "лакътници"  Mr. Green

Мъничко съм притеснена обаче, казах на доктора, че сме яли много сирена из Италия (такива с мухъл и тн), и той веднага ми назначи кръвни изследвания за листероза, видимо разтревожен... охххх... дано не си докарах някоя беля на главата  Praynig сега ще чета по нет-а да видя какво и как...

Другата седмица съм пак на фетален скан, май заради листерозата...

Имах още да пиша, но ще си допиша после, че сега отивам да проучвам.

Миличка, браво на вас, растете и хубавеете!!! Hug

Стискам ти палци всичко с изследванията ти да е наред, даже съм сигурна!!! Hug Praynig Heart Eyes

Лека нощ на всички и сладки сънища!!! Hug

# 102
................ като се обърне диването, че то аз сега през час си пишкам, а какво остава за по-нататък  newsm78
Гледам майчетата си наричат бебчовците с разни нежни именца, а аз на моето му казвам диване   Joy Меги, радвам се, че не съм сама  Mr. Green А за пишкането, нощем ставам по 7-8 пъти - направо не се спи! Но моето си беше с главичката надолу последно .... та даже се чудех как ли се чувства като съм права  newsm78  Добре поне, че ми е много кротичка и не раздава шутове, само леко нежно ме пабутва.

Цитат
И ние заминаваме на почивка след около 2 седмици, но вече знаем къде - на Канарските острови, медената ни седмица, сега се решихме да я ползваме!!!  
Bulechkaaaaaaa - супер дестинация сте си избрали. Свекито и свекървата са сега на Тенерифе за 15 дена; вече 3ти път ходят и са очаровани. Там има доста българи, сигурно ще ги засечете по улиците. Вие на кой от островите ще бъдете?

Jenna,  честито, много едрички вървите - ще ти е лесно да къпеш и преоличаш бебчо. За сирената, моля те нищо не чети в нета  Praynig  Praynig  Praynig Само  ще превъртиш от притеснения, а нищо няма да можеш да промениш. Остави изследванията да минат. Все пак в Италия имат високи хигиенни изисквания наложени от Европейския съюз. Сирената се правят само от проверени млека. Това да не са българските мандри, дето селяните издават нелегално мляко без грам хигиена при доене и съхранение. Споко! Всичко ще е перфектно, ама си е редно да ти издоят здравната застраховка  Mr. Green !
ПП: Пусти ти нов ник - трудно ми е да му свикна  Thinking И аз като другите тъкмо научих правописа на стария  Mr. Green

# 103
  • София
Jenna   правилно ти каза добра, недей да четеш, ще психясаш, всичко си е наред, просто гледат да ти изтискат застраховката.
Честити 1кг и 300 гр, едър голям момък   bouquet И аз съм на 16 - ако има час де, на ФМ ,та ще пускаме с теб снимки. Когато си скочих на леглото ама по корем, нали много се изплаших и като ти ревнах вечерта и моя мъж звънни на доктора да пита какво да ме прави и този ми мой доктор му вика на него да се успокой, че ние всичките бременни по някое време психясваме, просто трябвало да ни успокояват и угаждат, та така се озовахме на следващия ден при доктора за преглед.
 Bulechka_TS  - супер, ще гледаме снимки и ще въздишаме замечтано, да си изкарате страхотно там.

dobra на мен ми викат майка терористка  Joy  Joy - а аз просто умирам от кеф да си барабаня по корема, горкото ми бебе, на какво го подлагам от сега, ама сигурно като излезе ще ми го върне тъпкано. Ту я наричам бебка, ту диване, ту съкровище, понякога и се заканвам, че ще дърпам уши, ако не се обади или ако не спре да шава, че ми се спи и постоянно си измислям някакви галени имена..

Голяма чуденка с името- още не сме се спряли окончателно на някое, направо ужас. За сега фаворити са Даниела, Диана и Карина, с две думи Дани, Диди и Кари, я вземете и вие си кажете думата, барем ни помогнете.

# 104
Отказах се да търся, надявам се, че няма да съм такава некъсметлийка  Praynig и ще си чакам раждането живот и здраве. Иначе тревогата ми беше породена от един пост във форума дето го четох преди месец - два, едно момиче беше родило бебче с листероза и бебчето май почина ли, болничко ли беше, та се поуплаших...

Меги, Добра, бебчо не е толкова голям, статистически е 58% по-голям от всички бебета т.е. в общи линии в средата, но аз просто се попритесних преди като видях, че изоставаме с 1 ден, да не би да го недохранвам...

Меги, всички ми харесват, но Карина, като че ли най ми харесва - хем необичайно, хем много благозвучно.  Peace.

Добра, аз викам на бебчо - "Дидко", "грозничкия", "глупавичкия", и аз не съм особено мила, ама за пред хората се правя  Crazy

Булечка, и аз да ти кажа, че чудесно изглеждаш.   bouquet

Наде, на мене ми е слабост Южното Черноморие - кажете какво сте решили. 

Общи условия

Активация на акаунт