31 арабско -отпускарско-бебешка/пак с контрол на входа/

• 15 075
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Нойче и аз си знаех че има там е то няма как,в света на плувците!и добрите басейни!ако са тези дето аз ти пуснах снимка на хъгис са много сладки шаренки!
на децата ще им е по добре с новата прическа със сигурност, и аз като се върна в бг ще му я клуцна на Сами, че и неговата сега е една, той мургав със златиста коса, да се чудиш що е тоІ? #Crazy
е марси ме кефи ! Heart Eyes Mr. Greenнали се прибирате на бг и си дигнала настроението на макс!Само така!
хаиде лек от нас че сега се събуди и е крив като за 5 деца!пие сок и го плюе после реве за бутилката, тръшка се, абе пълна програма #Cussing out

# 106
Кате,ти наистина си върха.Я да се преориентираш бързо в професиите! smile3501
Креми, на мен не ми трябва толкова да се сгъстява, колкото косъмът да е по-твърд
До 1г.-1.6г,косата е още бебешка и колкото и да се стриже,все мека излиза.Аз от суеверие до 1г.не му подстригвах косата.Така съм чувала,а и свеки също ми каза,че и при тях е така. Laughing Нали съм добра снаха,слушам!  154uu След 2пъти,почти до 0 № подстригване,косата му стана остра.  af Няма съмнение,че е генетично обусловена,но определено дава резултат.
отивам в потилнята! до после с изплезен език и  треперещи опинци!  Peace Hug  bouquet
Марси,не остана! bgЖега ли е? beer2 Пий,една да се разхладиш малко!

# 107
  • по пътеката
дидонке, ти пък бира, кажи едно здраво джин4е с тоник или леден коктейл -срамежливо моме!бира пия само за пустинна жажда  и мъжка компания!но моят съм го абонирала за бг бира, само марку4 прекарат през морето като алжирците; те-петрол, ние бира!но няма да иска да се връща освен за плакненнето на о4ите с  бухнали мацки с  пищни деколтета, тях няма как да  ги пратя! хахаха #Crazy Laughing
жега е ,но духа, ве4ер даже е добре, снощи беше хладно! остана месец то4но!ти докога си там? Thinking
креми, сладура ще е странен, уникален такива са омесените гени! Hug
 ще пия кафе, зеления 4ай няма ефект над мене!  Sickболи ме , мързи ме, кое първо, кое второ? newsm78лека  bouquet

# 108
дидонке, ти пък бира, кажи едно здраво джин4е с тоник или леден коктейл -срамежливо моме!бира пия само за пустинна жажда  и мъжка компания!но моят съм го абонирала за бг бира, само марку4 прекарат през морето като алжирците; те-петрол, ние бира!но няма да иска да се връща освен за плакненнето на о4ите с  бухнали мацки с  пищни деколтета, тях няма как да  ги пратя! хахаха #Crazy Laughing
жега е ,но духа, ве4ер даже е добре, снощи беше хладно! остана месец то4но!ти докога си там? Thinking
rotfImbo rotfImbo rotfImboМарси,ти идваш тук,  newsm44 а аз се връщам там smile3518

# 109
Привет на компанията!!!
Сега през почивните дни трябва да се взема в ръце и да се отсрамя за времето където ме нямаше.Нали съм много работлива ме сложиха да замествам двама мой колеги и заедно с това и моите задължения трябва да си изпълнявам,че малко на нагорнище ми идва.Но още три седмици ще ги изкарам  някак си и после ме чака приятна визита с моята половинка Ели  Heart Eyes Hug и моренце след това.
Любе,малко със закъснение да те поздравя с рождения ден на мъжа ти!Да ти е жив и здрав  bouquet
Ноичка,честита прическа на твоите юнаци Heart Eyes
Деси,утре да удариш една пета и от нас на сватбата   bouquet
Пепи,много е симпатично момичето,а и Катето само какъв колаж е спретнала.Бравос! Hug
Сигурно пропускам нещо,но утре на свеж акъл ще се компенсирам

# 110
ПЕПИ много си ходят 2мата дано да има сватба и да пускаш вкусотиилслед катоМИМЕТО роди
НОЯ 4естити ви прически
СВАТЕ как пък сме ги събрали с нисък хемоглобин и 2мата newsm78
ГАЛЕ4естито аватар4е
 тук с баниците нямам проблем защото продават кори за баница само 4е с тях правят узи за тези които не са запознати обеснявам-кайма с грах и ориз/пуснала съм го в готварската тема/слега се в купичка и лист и се пълни с с яденето и ;по формата на купичката се прави пакетче което се маже с масло и се запича

# 111
Свате,само ние ли сме на линия?Аз ще се включа малко по-късно да сложа зетчето ти да спинка. smile3524
 doh Щях да пропусна,нова снимка!Много ни е сладка пинцеската! 4470

# 112
ами така е нали трябва да задържаме вниманието на АЛЕКС
добре 4е ляга рано,даяна преди 00-00.30 не ляга

# 113
Нойче и аз си знаех че има там е то няма как,в света на плувците!и добрите басейни!ако са тези дето аз ти пуснах снимка на хъгис са много сладки шаренки!

Същите са, други няма. Laughing Сега трябва кърпи да носят, защото на този пек ще им изгорят главите.

Креми, колкото повече гени се объркат, толкова по-чаровни са децата. Heart Eyes

Марси, какъв е този твърд алкохол, от него се пълнее. Mr. Green Записах се заради теб при японките, може да ми следиш прогреса от утре, ако не искаш да ми правиш компания. Laughing

# 114
оо браво пак има ентусиасти за диетка! Mr. Green
Ноя и ние слагахме шапка цяло лято да не му изгори главицата а той беше и на 3 месеца като го обръснахме!
Аз н е виждам ефект, но пак ще му я постригвам като се приберем, живот и здраве искам вече да си ходим!
Стига толкова!
Аз съм заковала на 75 и не мърдам надолу!но поне не трупам, но пък усещам че дрехите ми стават широки!
като се върна ще си пазя стого диетата и мааслама килограми!
оле каква мака принцеска е даяна

# 115
Къде я виждате Даяна, каква сватба утре, пак съм изпуснала. Simple Smile

Гале, липсваше ни  Hug, а работата си тук на кого я остави? Twisted Evil Ако е на Катерина Велика, тя забърква коктейли Молотов и няма време за друго Joy

Креми, да живее ентусиазма, само той ми остана, как не ми омръзва не знам. Laughing

Нещо много станахме сватета, да не започнем да се настъпваме вече. Mr. Green

# 116
Долу на аватар4ето се вижда снимка на даяна, а сватбата е на роднини ама какви виж не помниа!Сами ми изпива мозъка, днес се приспивахме 1 час галене, гушкане, смях сълзи театри, всичко по реда си!

# 117
НОЯ в подписа смених снимката,сватбата е на девера,а 10 дена преди неговата сме на сватба на братов4ед на азиз така 4е много събития се събират
о забравих да се похваля боядисах се но понеже не ми стигна боята/напиас боата,но се осетих/вместо светло стана тъмно русо и заприли4ах на призрак сега се 4удя после да се доизсветля или да остана така,приемам предложения
даяна ве4е си има любимо детско-динозавъра Барни и то на англииски и се опитва да повтаря думи

# 118
Добър вечер!!!

Хайде и аз да се разпиша  Crazy

За к'ва боза е идело реч, за к'ви баници  newsm78
Пак съм изпуснала  Thinking

Ей, имайте милост над наш'те бременни, то и аз без да съм бременна (  Flutter ) така ми се е допило боза, че май първото като сляза от самолета ще е да пийна една бозичка с една мааааазна баничка  Sick

Миленката, за това ли се покри днес?  Mr. Green
Писа две изречения и избяга да точиш баници ли?
А аз чакам ли, чакам да се обадиш  Heart Eyes

Нои, честито ви нови глави  Hug
И да се пазите  Peace

Креми, кога се прибирате към Бг?
Много целувки на малкия "калпазанин"   bouquet

Лека и спокойна вечер!!!

# 119
oх още не сме решили но средата на август най късно, мен ми се иска средата на юли ама няма да има билети!
ще пътувам за седмица края на август и после съм си в бг со октомври живот и здраве, да ни се радва баба че крокодилски сълзи рони за нас!
 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт