31 арабско -отпускарско-бебешка/пак с контрол на входа/

• 15 048
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
добро утро и от мен!
само да се разпиша!
лек ден на всички!

# 91
Ееееееее ма вие и виртуално ли не си угаждате ? Повече няма - обещавам ! Край ,край ,край !!!        КАТЕ    - ако си свободна , искам да те питам дали можеш да събереш на една снимка Кери е брат ми - да ги видим как ще изглеждат заедно - виж от скука какви ги измисляме ! Нещо като колаж - на мястото на чичо да сложиш Филко - дали е възможно?
пепи, пускай на мейла, ще го направя, дано не ти е спешно, че довчера отново съм на коктейл!! Embarassed

# 92
и аз като теб забравих да пусна мейла:   ooooh! ooooh!  Embarassedginger@abv.bg

# 93
  • O.A.E./ Пазарджик
Ееееееее ма вие и виртуално ли не си угаждате ? Повече няма - обещавам ! Край ,край ,край !!!        КАТЕ    - ако си свободна , искам да те питам дали можеш да събереш на една снимка Кери е брат ми - да ги видим как ще изглеждат заедно - виж от скука какви ги измисляме ! Нещо като колаж - на мястото на чичо да сложиш Филко - дали е възможно?
ПЕПИ пускай колкото ти душа иска то от гледане нищо не става

не знам на вас диетуващите, ама на нас бременните ни става Mr. Green
Пепи, нищо лично душа Peace. мен ми излезе пришка на езика от натякване да не пускате нещо дето не мога да си го купя.... ама  - глас  пустиня.....
изчезвам и докато не родя не ме търсете....

# 94

пепи, пускай на мейла, ще го направя, дано не ти е спешно, че довчера отново съм на коктейл!! Embarassed

Е, разсипа се от коктейли. Mr. Green Поне пусни малко снимки след това да ни направиш съпричастни. Heart Eyes

Свати, виж колко съм ранобудна само, вече успяхме да обръснем главите и да отидем до Саудито и да се върнем Laughing Атли не мръдна, Дилън не спря да рони бисери и уж бяхме с баща им за респект, а на края аз се озовах между двата стола да им стискам ръцете едновременно. Joy Пу-пу, отива им така, майка ми веднага се изказа, че имали хубава конфигурация на черепите. Laughing

Пепи, опасна зълвичка си, тя Катето може цял албум да им направи, много ни е кадърно момичето. Heart Eyes

# 95
свате къде си?2ри ден те няма
Hug Тук съм,свате! Heart Eyes
Здравейте,мили момичета!
Вчера имахме гости и не можах да се разпиша,но днес съм изцяло ваша. Joy
Свате,само така по 2 за снахичката!Ще чакаме снимки от сватбата.
Пепи,мерси мила!Сега мама   chef ще ми прави,няма как да избяга. hahahaСнимките,къде са?  newsm78 Нищо не видях!
КАТЕ,гласувах,ама нищо не видях бе мила!Много бързо си прибрала палатките! hahaha
Ели,как сте мила?Раичка оправи ли се?  Praynig Има стомашно-чревен вирус.
Ноичка, фризирахте ли децата?Косата ще стане със сигурност по-гъста!
Давай леща и лапад,ако има там.Богати са на желязо.Алекс е с нисък хемоглобин и често му готвя.
Сноу,ние също сме така с арабския.
По-късно ще ви пиша пак.Ще отскочим до мола,че мама в понеделник има рожден ден.Раче   bouquet
Любе,да ти е живо и здраво мъжлето!Цял живот в очите да те гледа!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 14:33 от Didona007

# 96
аз пук не вярвам на товА ЗА коста, сами беше на 3 месеца като му обряснахме главата ,и сега 4ак има малко златисти косми
аз като не сам брасната я каква грива гъста и плътна има, и никога не е цъфтяла а е била доста пути до кръста ми
не е гаранция, според мен това е генетично

# 97
 Joy Joy Joy

Миме, недей така ни заплашва де, че няма да се явиш, минавай на консултация да те разпишем само колко сте  1 или 2-ма Wink

готово Пепи, имаш поща... Embarassed не знам дали ще ти хареса, но за 15 минути откраднато време - толкова!!!

Ще покажа снимки обещавам от довечера, а аз чакам снимки на голите глави и процеса на инквизицията...  Joy

Ели
, половинката ти нИкаква не се вясва... притеснявам се вече...

# 98
  • In a surreal moment!
Мале , голяма съм уфцъъъ - аз като мога да си правя домашни баници и база и си мисля , че всички могат - най - сериозно и отговорно се извинявам за сутрешния пост със закуската - веднага изтривам и никога повече няма да ви дразня - това е последното което съм целяла - беше ми весело ...     Weary ПРОСТЕТЕ МИ !!!  Praynig  ако можете - ЛИЧНО СЕ ИЗВИНЯВАМ НА МИМЕТО smile3518 и моля да влизаш по-често , защото без Зайед и теб не можем !!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 99
  • In a surreal moment!
кате ти си върхаааааааа !!!
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148605&photo=18

# 100
ох и аз съм много отнесена днес
честито прически на дилън и атли!
е много готино изглеждат дано на нея и хареса клажа и да се вземат младите подхождат си
миме недей така бе мила!Ти си главния герой в нашата тема!
Арджук хабибти!!!!

# 101
Пепи , супер двойка са ! Успех ! Peace
Ако не ти е проблем пусни рецептите на сутрешните вкуснотии !!!
Много ми се е дояла баница и довечера ще спретна една пък каквато стане .

# 102
И аз да се разпиша преди да са ме потърсили(Любе къде си) Hug

Пепи верно много си пасват.Стискам палци Praynig Баницата изглежда супер и аз 4акам рецепта.Баницата не ни е проблем в емирствата,но бозата..... Tired Tired
Нои4ке 4естито ви фризиране.Сигурна съм,4е изглеждат сладури  Heart Eyes,а и ще се 4устват по добре,,4е тези жегии. Wink
 От както се прибрахме косата не съм си я пуснала.Все  опъната на кок горе, ина4е ме хваща нервата Mr. Green
Катюшке този път не се скръндзи,а пусни някоя и друга снимка.Приятно прекарване и УМНАТА Laughing

Лек ден  Hug

# 103
  • по пътеката
катето наистина е супер!  bowuu  bouquet
много са си добре , пепке, само брат ти да се пресрами да  поиска ръката и жената! таман са си!
 отивам в потилнята! до после с изплезен език и  треперещи опинци!  Peace Hug  bouquet

# 104
Пепи, братлето си го бива  Laughing, аи двамата са много сладка двойка. Heart Eyes Ех, тази Катя, бе, и за сватовница я бива.  Twisted Evil

Креми, на мен не ми трябва толова да се сгъстява, колкото косъмът да е по-твърд, ще видим по-нататък. Купих памперси за плуване, те ще ми извадят очите в супера, ама като не съм обърнала внимание.

Отивам да помогна на Брус Уилис да спаси света и после ще се включа пак. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт