31 арабско -отпускарско-бебешка/пак с контрол на входа/

• 15 031
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • In a surreal moment!
БРАВО КАТЕ - ЕТО И МЕН НАУЧИ НА НЕЩО НОВО newsm51 newsm51 newsm51 имало полза от висяне по нощите у форума Joy

# 211

KATE  утре ще пробвам 4е сега из4езвам

# 212

Марси, да не си била отличничка по военно обучение? Joy
за МАРСИ не знам но аз от 10 улу4вам 10 или9 Sunglasses

На стрелбището ли? hahaha По капачки ли стреляш? Joy

# 213
  • Варна, а по празниците в Ямбол
На друг дали е било полезно или ще ма командировка!!!! Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil Joy

# 214
  • по пътеката

Марси, да не си била отличничка по военно обучение? Joy
ноя, да бе ! майтап настрана, тука ги побърквам как се  взема душ, скоростно обли4ане, в движение се обли4ам!да не говоря за организация, там просто ще ме намразят! да, стрелям от 5 годишна, мерех добре с калашников 8/10 , и то немалко в мъртвата зона!сега оба4е ми отслабва зрението! много киби4а  и се зверя във форума и по нета!

# 215
Марси, аз само веднъж съм стреляла с ловна пушка, подарък за имения ми ден Laughing и ми се раздроби рамото. Mr. Green

На друг дали е било полезно или ще ма командировка!!!! Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil Joy

Плачеш да ти командировам бръснатите глави, но само след като изкарат един курс при Марси. Mr. Green

# 216
Марси, аз само веднъж съм стреляла с ловна пушка, подарък за имения ми ден Laughing и ми се раздроби рамото. Mr. Green

Плачеш да ти командировам бръснатите глави, но само след като изкарат един курс при Марси. Mr. Green

ми прати ми ги бе, ще ме плаиш ли!!!
Аз като ги видях днес как ме целеха на камерата с къртечниците, азбрах, че нямат нужда от курс, ама щом казваш!! прати ги децата поне да и направя една свястна снимка!! Mr. Green

# 217

Дано не отегчих аудиторията, но беше с образователна цел!!! Mr. Green[/i]

Много обичам хората дето много говорят и нищо не казват, то и това е изкуство. smile3533

# 218
Мдааааааааааа smile3521 smile3521 Явно само съм говорила и нищо е съм написала образователно, ти даже и в цитата си ми обърка накланянето а буквите - можеше да го оправиш, ама виж пък Пепито ме разбра!!!! Wink ний просветните работници с половин дума или с 10 реда писане, все ще се разберем!!!!! Mr. Green

# 219

ми прати ми ги бе, ще ме плаиш ли!!!
Аз като ги видях днес как ме целеха на камерата с къртечниците, азбрах, че нямат нужда от курс, ама щом казваш!! прати ги децата поне да и направя една свястна снимка!! Mr. Green

Нещо буквичките изяждаш, да не те е хванала и теб бозата на Пепито? Twisted Evil

# 220
  • по пътеката
кате туй дългото дето е накрая що не ми се отваря , да не съм се здухала нещо от градусите  слънце днес? Sickя да не се меся в обу4ението!

# 221
А остави се, тази новата ДОКТОРСКА клавиатура, е ужасна, натискам, натискам и накрая половината букви ги няма и отпечатъците на пръстите ми СЪЩО!!!  #Cussing out

# 222
Добро настроение и от мен Излизам от засадата
Бях там докато ви изчетох
Ние бяхме вчера на лекар в Казабланка ,тръгнахме още в 5 сутринта Влязохме на преглед в 11часа Ами и тук е така срещата ни беше в 9 сутринта и се пекахме до 11ч
После ще продължа някой звъни

# 223
кате туй дългото дето е накрая що не ми се отваря , да не съм се здухала нещо от градусите  слънце днес? Sickя да не се меся в обу4ението!
Ами то не се отваря, защото не не съм му сложила нито адрес, нито затваряш [/url], Марси, разчитам да ме разбереш !!

Викам ако се понапънем, можем и темата да изпишем, ама купонджийките или са за боза или....???  newsm78 Heart Eyes  luvbed .. или ядат ШОКОЛАД!!!!! Whistling Whistling Whistling Mr. Green Twisted Evil

# 224
Кое дълго не се отваря и кое слагаш на равното? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт