31 арабско -отпускарско-бебешка/пак с контрол на входа/

• 15 044
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
  • In a surreal moment!
Здравей те - пак съм тук - още ми се мъти главата - май кръвното ми беше паднало - ударих кафенце , хапнах сладичко , хвърлих студен душ , чух новия кючек на Азис .... Joy   .... и съм много по-добре  Wink Laughing    Мома англичанка съм тая вечер - мъжо е нощна ....опааа ...е има две дича в наличност  , ама ще ги преспя ранко и ви чакам . Снощи направихте купона без мен , сега да не купонясвам сама , еййййййй   !?!   #2gunfire    До скоро.....тук съм .....

# 196
Пепи, купонът тече 24 часа, няма почивка за действащите лица. Laughing

# 197
  • In a surreal moment!
А такааааааааа    ОПАААААААААА - да е весело - апнах един гооооооолям шоколад и така се надрусах - всичко ми е пинк  а и по битиви-то почна една разкошна любовна комедия - Как да разкараш гаджето за 10 дни - супер  --   и братовчед ми от Бразилия ми писал след почти година мълчание - купил си къща , има комп в къщи - очаквам го в малките часове , че голяма часовата разлика с тях-----те са в град Манаос  на река Рио Негро - мнооооооо на гъза на географията  Joy

# 198
Пепи, да не се друсаш с бозата Joy hahaha Имах си аз да не ти е пинк с такова космополитно семейство? Laughing Няма ли някой в нашите географски ширини? Wink

# 199
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Бройте ме и мен аз за сега съм тук, ако не ме изритата като мръсно коте!! Whistling

Наядена, напита, прозяваща се, но готва за купон!

# 200
  • In a surreal moment!
може и да има , не се е разкоспирирал , но никога не е късно - имам братовчеди които не познавам , така че знае ли човек.....имаме клон на фамилията в Канада - брат на прадядо ми - там е много дълга историята да не досаждам .....

# 201
  • сред маслини и портокалов цвят

Ясминка, ако, четеш  Hug , май септември ще ти досадя за един ден в София,
Очертава се, че май ще трябва да остана там след като пристигна  Sunglasses
Ще ти пиша на лични подробности.

Изключително съм доволна, че смяташ да ми досаждаш! Laughing
И като си помисля- какво толкова ще правиш във Варна, по-добре си стой при мен. Hug

Поздрави на всички!

# 202
Друсащите се задкулисно, голяма веселба пада. Mr. Green

# 203
  • In a surreal moment!
айде бееееееееее къде сте  - Ноичка само ти ли си тук или и ти ще изчезваш ?

# 204
Хвърлям ви по едно око докато преглеждам пресата. Всички са тук, но са под прикритие. Laughing

# 205
  • по пътеката
събота хей, няма иху освен навън, форумът ще нанка май! къде са вси4ки, поне при другите си е баш редовен ден утре? ало,горе ръцете, долу ..... да излизат вси4ки от храстите! вадя беретата! Mr. Green

# 206
събота хей, няма иху освен навън, форумът ще нанка май! къде са вси4ки, поне при другите си е баш редовен ден утре? ало,горе ръцете, долу ..... да излизат вси4ки от храстите! вадя беретата! Mr. Green
тук съм ама след малко излизаме,ако се приберем преди 2 може пак да влезна,така 4е ако пишете по нощите запазете ми място
СВАТЕ какво стана newsm78

# 207

Марси, да не си била отличничка по военно обучение? Joy

# 208

Марси, да не си била отличничка по военно обучение? Joy
за МАРСИ не знам но аз от 10 улу4вам 10 или9 Sunglasses

# 209
  • Варна, а по празниците в Ямбол

КАТЕ ако може пусни ми на ли4ни как само с дума указваш снимките и как пускаш цял албум само с 1 снимка/ако не е тайна разбира се/

Такаааа пускам ти тук, а не на лични обяснението, което искаш, защото познавам ПОНЕ ОЩЕ един човек, който даже и не е разбрал какво ме питаш, та дано го прочете, че да се ограмоти, да не се налага да се харчат пари за творчески командировки  Joy Joy Joy Twisted Evil

За да укажеш с думичка снимка, която да е активен линк към снимката еТо така
, даваш че искаш да вмъкнеш от иконката линк. Тя ще ти изпише url в отварща и  затваряща скоба и после същото с  [/url].
Трябва да вмъкнеш едно равно ето така:
тук слагаш текста който искаш да е активен линк, а след това онова /УРЛ,  с отваряща и затваряща скба.
Нарочно така ги пиша, защото ако сложа оригиналното както е, ще затворя тага  няма да видиш нищо
за да ме разбереш/те , дай все едно ще ме цитраш и разгледай внимателно аддреса и ще разбереш!!!!
А снимка към албум е опция на webshots, къъдето качвам аз!!!
Дано не отегчих аудиторията, но беше с образователна цел!!! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт