31 арабско -отпускарско-бебешка/пак с контрол на входа/

• 15 156
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ето мееееееееее след коктейла!   bowuu

# 121
КРЕМИ сега ти се е паднало да пътуваш и можеш да си избереш кога после когато порасне сами и тръгне на у4илище освен през лятото няма мърдане/това е благородна завист Sick Sick Sick/ Joy
 КАТЕ а снимките къде са newsm78

# 122

Добре, де, ама дай снимков мат'риал да разберем, че си ти наистина  Peace

# 123

Добре, де, ама дай снимков мат'риал да разберем, че си ти наистина  Peace

3 секунди търпение!!!! Mr. Green

# 124
чакаме разпването на шатрите! Simple Smile

# 125
1,2,3 хайде давай...

# 126
Айде сеирджийки...
4,5,6 и пускам  Joy Joy Joy Joy,че ще ги махам, промото ще свърши!  Mr. Green Twisted Evil
първата е преди да тръгна на тераската

/ щрак върху снимката - за Ноя и влизаш в албума!!! Twisted Evil/

.... и сега да не вземете да ме хвалете 3 страници - нещада натрапвам личнстта си  Embarassed

Приемам  само комплименти от Рода: "АУУУУУУУУУУ Кате, много си отслабнала - за статистиката 6 килограма!!/

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 00:43 от katyadjin

# 127
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ.................КАТЕ..................колко си готинааааааааааааа!  #Crazy
Щях да напиша и още нещо,но добре,че ни предопреди! hahaha hahaha hahaha

# 128
Кате, много добре изглеждаш, не знам за колиграмите ти, но си си много добре.
Надявам се живот и здраве да се видим и на живо на есен.

# 129
Кате, погледни само като пусна снимките колко хора дойдоха да те гледат и да ти се радват.....

# 130
КАТЕ няма да правя комплименти,но имам едно предложение,махни грозотията от аватара си и сложи твоя снимка bowuu bowuu bowuu

# 131
за статистиката 6 килограма!!/[/i]
Кате,ти на секс и вода ли си била? luvbed

# 132

4,5,6 и пускам  Joy Joy Joy Joy,че ще ги махам, промото ще свърши!  Mr. Green Twisted Evil

7, 8 и ще си легнала  rotfImbo  rotfImboTwisted Evil

Ау, Кате, колко си отслабнала, но на правилните  места, разбира се Mr. Green Направо се чудя тази тънка талия ала Скарлет О`Хара, май на снимка 43, как издържа зашеметяващата конфигурация отгоре, с която би спечелила не един конкурс   love001 newsm48. А с това ветрилце на края си като една мъничка японка  smile3521 Приеми горещите ми овации  smile3501 и измисли нещо ново , че този лаф:"специално за Ноя" се изтърка вече. Twisted Evil

# 133
М дааа надничат хората, защото казах, че ги махам, кой видял видял!!!! Не ми е за друго ама сега като се изреди цялото домочадие да ми замазва очите с моята красота и ще изпишем темата и после АЗ трябва да пускам нова, ако десито не  се смили да ме смени!! Laughing

Тццц ама вие досега мен ли чакате, много народ тука много нещо.. да се бя прибрала по-рано... Снимах и софрите, ама ще ви ги покажа след около 2-3 седмици, че да не стане беля накрая с мимето и миленка!!! Naughty

Динчице бъзикаш ли се с моята талия, аз можех да си я оправя нафогошопа, ама айде викам,ако ще ме харесват да съм истинска!
На 44 съм зяпнала заради теб да видиш ЧЕ НЯМАМ СЛИВИЦИ и имам ЦИЦИ!!!!!! Joy Joy Joy
Ама май не съм отренирала движението със зяпането добре и дълбокто гърло, че нищо не се види!! Whistling ooooh! ooooh! Joy Joy

# 134
за статистиката 6 килограма!!/[/i]
Кате,ти на секс и вода ли си била? luvbed

На джин, салати и духова музика в морската градина Joy

Общи условия

Активация на акаунт