31 арабско -отпускарско-бебешка/пак с контрол на входа/

• 15 079
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Кате камили ще ти е трудно да набавите, ама виж акули и медужи от черно море бол!така че да не му мислите за голямата Хапка!

То има и водарасли, за това ли намеквате  Twisted Evil

малииии малииии, милото от два месеца е на шопски салати с мен!! една манджа не съм завъртяла!! Embarassed

Е, точно това имах предвид, дано поне докато пораснат, едни яйца да се научи да врътка ДинчиЦицата. Twisted Evil

# 151
КАТЕ после за децата и НОЯ ще помага,нали тя ще е другата баба Wink

# 152
Кате камили ще ти е трудно да набавите, ама виж акули и медужи от черно море бол!така че да не му мислите за голямата Хапка!

То има и водарасли, за това ли намеквате  Twisted Evil

Ами те водораслите не ги ли дават за подсилване на имунитета!!! newsm12 smile3505 smile3521

# 153

Не мога да се сдържа просто finger

Ами те водораслите не ги ли дават за подсилване на имунитета!!! newsm12 smile3505 smile3521

АКВА СОРС, нали? smile3532 smile3532 newsm61

# 154
ами ако са вегетарианци newsm78КАТЕ  в такъв случай ще затваряш компоти НОЯ леле как ме досрамя Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 155

АКВА СОРС, нали? smile3532 smile3532 newsm61
Точно!!! smile3532 smile3533 newsm08

# 156
ами ако са вегетарианци newsm78КАТЕ  в такъв случай ще затваряш компоти НОЯ леле как ме досрамя Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Днес четох, че с операция премахват изчервяването, ако искаш да ти запиша час? Twisted Evil Mr. Green

# 157
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Еми работата ясна:
от мен салатата и ракията за младите и внуците, а от нея яйцата, е съм сигурна, че тя повече от туй надали се е научила - те по МОЛОвете да не учат да се готви я!!!! Whistling Whistling

# 158
ами ако са вегетарианци newsm78КАТЕ  в такъв случай ще затваряш компоти НОЯ леле как ме досрамя Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Днес четох, че с операция премахват изчервяването, ако искаш да ти запиша час? Twisted Evil Mr. Green
bowuu bowuu bowuu

# 159

Еми работата ясна:
от мен салатата и ракията за младите и внуците, а от нея яйцата, е съм сигурна, че тя повече от туй надали се е научила - те по МОЛОвете да не учат да се готви я!!!! Whistling Whistling

Мога да ги варя, не за друго, ами заради японската диета. Laughing Добра съм и в биенето на яйца, ако ме разбираш Mr. Green

# 160

Мога да ги варя, не за друго, ами заради японската диета. Laughing Добра съм и в биенето на яйца, ако ме разбираш Mr. Green
E то видяхме по резултата!Виж какви засукани деца си направила! smile3501 smile3534 smile3501

# 161

E то видяхме по резултата!Виж какви засукани деца си направила! smile3501 smile3534 smile3501

Вие не падате по-долу в бъркането, ако ще си правим комплименти, отръки ви идва така да се каже  rotfImbo rotfImbosmile3534 smile3533 smile3501

# 162

Вие не падате по-долу в бъркането, ако ще си правим комплименти, отръки ви идва така да се каже  rotfImbo rotfImbosmile3534 smile3533 smile3501
Е нямаме твоя опит още!Виж нашето може късмет да е било, ама 3 пъти да ги забъркаш и все  1во качество!трябва да си майстор! smile3525
като гледам И миленчето ги изкарва от един калъп!!! gydi
Ние докат ви стигнем!!!! family6

# 163

Ние докат ви стигнем!!!! family6

Ти недей лежа на тази кълка, важното е дори едно да е, ама да е качествено Mr. Green 1% талант, 99% бъркане му е майката. Joy

# 164
креми бъркаш бъркаш и забъркваш 3ка близнаци и излизаш пред Ноя

Общи условия

Активация на акаунт