Обичате ли да се гримирате 4

• 22 281
  • 548
  •   1
Отговори
# 180
djesmin, а ти какво става? Защо се бавиш със снимките.Чакам ги!

Теэи дни ще кача снимките, днес нещо ми е крив ден и нямах желание эа грим а ти не се чуди а се намацай  и качи снимки Simple Smile

# 181
Леле ЛаБомба, ама Сопрано как те е захапал само, аууууу  hahaha Кармен, очарователна както винаги  Heart Eyes

# 182
Супер готино  ти е гримчето karmen .Супер е за лятото!!!!  bouquet .Браво!!! Heart Eyes

# 183
Леле ЛаБомба, ама Сопрано как те е захапал само, аууууу  hahaha
Mr. Green Joy

Айде, чакам снимки да качвате и да се уча от вас.Може на следващия кОнкурс и аз да се вапцам Flutter

# 184
  • София
Извапцай се още сега де:)))
Пък ако искаш в конкурса не ги пускай,само тук...

мацки,аз този път май няма да участвам...Още се чудя...

# 185
Браво Кармен - много ти е хубав летния грим   bouquet

Аз следя темата и конкурсите с интерес. Като ми остане време ще се включа в някой от конкурсите

Коя програмка ползвате за снимките? Фотошоп ли?

# 186
Кармен, на тази снимка http://images18.snimka.bg/003396583.jpg си убиец  Peace Много, ама много, много ми харесва как изглеждаш като цяло.   smile3521 newsm10

Аз и тази седмица, на култовата дата 07.07.07 бях на сватба, обаче фотоапарата ни нещо сдава багажа и снимките са станали ужасни. Сега започвам обработка на мъжа ми за нов  Simple Smile

# 187
Браво Кармен - много ти е хубав летния грим   bouquet

Аз следя темата и конкурсите с интерес. Като ми остане време ще се включа в някой от конкурсите

Коя програмка ползвате за снимките? Фотошоп ли?

не photoshop а make up pilot, но само эа снимките в темата, эа теэи от конкурса-не ,така се раэбрахме още в началото Peace

# 188
не photoshop а make up pilot, но само эа снимките в темата, эа теэи от конкурса-не ,така се раэбрахме още в началото Peace

Ок  Peace А знаеш ли от къде мога да си я сваля тази програмка?

# 189
Кармен,много си готина с летния грим smile3525

# 190

Ок  Peace А знаеш ли от къде мога да си я сваля тази програмка?

Аэ моята я свалих от dc++, но може и в эамундата  да я има Peace

# 191
Извапцай се още сега де:)))
Пък ако искаш в конкурса не ги пускай,само тук...

Да бе, ти полудя ли....ще изтрият темата веднага JoyЩе уплаша доста народ Joy

# 192
Айде много моля, не се правете. Няма конкурс да е минал без мейкъп пайлата, то кво сме се разбирали си остана само в сферата на добрите пожелания!

# 193
Кошничке,снимките като се обработят май си личи.кожата на лицето става идеално гладка.

# 194
  • София
И аз не видях някой д ае обработвал снимките с програма... Rolling Eyes

Много съм смотана ooooh!

Кармен,страхотна си на снимките! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт