Обичате ли да се гримирате 4

• 22 253
  • 548
  •   1
Отговори
# 195
айде, някой друг няма ли да пусне снимки  Mr. Green
аз днес мислех да покажа ежедневен грим,но ме наваля ужасен дъжд и намръзнах и нямах желание да се снимам след това.

# 196
Мерси Джесмин   bouquet Отивам да търся и тегля

# 197
Благодаря за похвалите,радвам се ,че ви хареса.Не съм ползвала услугите на мейкъпа,защото дали от плажа или от козметиката кожата на лицето ми значително се подобри,даже напоследък не ползвам фдт за дневен грим,а само лека матираща пудра.Хайде пуснете си снимките,все сама ме оставяте да си вися там до последния момент.Кошничке,ще те видим ли този път?

# 198
аз днес мислех да покажа ежедневен грим,но ме наваля ужасен дъжд и намръзнах и нямах желание да се снимам след това.

Ууу ти пък,намръзна в тая жега,ще участваш поне нали?Бубиии Wink

# 199
Кошничке,ще те видим ли този път?

айде эасрами се вече де Simple Smile първо място имаш!!!

# 200
# 201

Ууу ти пък,намръзна в тая жега,ще участваш поне нали?Бубиии Wink

тука хич не е жега,доскоро беше 13градуса,сега е 16 и всеки ден мрачно,гадна работа.
за сега съм навита да участвам.чакам да ми дойде музата и да се намацам  Mr. Green

# 202
Офф,сега видях местожителството ти,извинявай.Не съм в час  smile3538

# 203
Искам да участвам тоя път, но незная дали ще успея. Вечер като се прибера съм страшно изморена, въобще не ми е до грим. А, тази седмица цялата съм на работа, така че ако успея да се включа, то ще е чак в понеделник вечер. Много кратки срокове си поставяме  newsm78. Ако не се включа, пак ще направя наградите, то и това си е участие нали  Hug Heart Eyes

# 204
# 205
Искам да участвам тоя път, но незная дали ще успея. Вечер като се прибера съм страшно изморена, въобще не ми е до грим. А, тази седмица цялата съм на работа, така че ако успея да се включа, то ще е чак в понеделник вечер. Много кратки срокове си поставяме  newsm78. Ако не се включа, пак ще направя наградите, то и това си е участие нали  Hug Heart Eyes

Разбира се,просто страхотно се справяш с оформлението,а това сигурно изисква доста повече време от едно гримиране. Peace

# 206
Убийствено са  съчетани цветовете... Heart EyesЕвала!   bouquet

# 207
  • Между гори и планини
Момичета как се снимате от близо толкова добре?
Аз се гримирах вчера, карах мъжа ми да ме снима, после и сама пробвах - уж хубава камера - и нищо не излезе. Може би се гримирах с много лек грим и то не излезе нищо  Confused
Пак ще се пробвам, но срокчетата за конкурсчето са кратки, може и да не успея.

# 208

и за мен това е проблем - опитвах, но не успявам да извадя снимка на която да се виждам добре в близък план, да не говорим за снимка на очи  Crazy

# 209

и за мен това е проблем - опитвах, но не успявам да извадя снимка на която да се виждам добре в близък план, да не говорим за снимка на очи  Crazy

аэ немога да си снимам само очине, эатова снимам цялото лице и после иэряэвам очите- опитай така  Peace

при мен също грима никога не иэлиэа на снимка едно към едно с оригинала Sad

Общи условия

Активация на акаунт