Обичате ли да се гримирате 4

• 22 237
  • 548
  •   1
Отговори
# 210
Момичета как се снимате от близо толкова добре?

и за мен това е проблем - опитвах, но не успявам да извадя снимка на която да се виждам добре в близък план, да не говорим за снимка на очи  Crazy

снимаш се и после изрязваш снимката.така лицето ще излезе на преден план.

# 211
а как изрязвам? простете невежата за въпроса  Embarassed
и като се увеличи изрязаното не става ли пак на зрънца?

# 212
Само да ви се изфукам, Агата ме гримира в събота и съм много, ама много доволна.
Благодаря ти миличка Hug

Бомба, мерси  Wink беше неотразима, а тоз Сопран кво те е заръфал така - преди или след подписа,хм... Crossing Arms

Обеща ми от Реза ,,паспортна,, снимка...или направо започнахте с водката Laughing

# 213
Само да ви се изфукам, Агата ме гримира в събота и съм много, ама много доволна.
Благодаря ти миличка Hug

Бомба, мерси  Wink беше неотразима, а тоз Сопран кво те е заръфал така - преди или след подписа,хм... Crossing Arms

Обеща ми от Реза ,,паспортна,, снимка...или направо започнахте с водката Laughing
След подписа е захапката Mr. Green
Обещах ти, ама Реза е виновна.....само такива има.

# 214
  • Между гори и планини
Хайде да видим какво съм направила - гримирах се леко като за дневен грим. Да видим какво се е получило  Embarassed

Shot with

# 215

Теэи снимки вече съм ги пускала, но исках да ти покажа как става снимката след иэряэването, аэ иэряэвам с програмката- ACDsee 8
Дано да съм била полеэна Peace

# 216
лилаво око Wink

# 217
# 218
Благодаря ти миличка Hug

След подписа е захапката Mr. Green
Обещах ти, ама Реза е виновна.....само такива има.

Брях, таз Барбалекса каква е дашна  Laughing Къде са снимките от сватбата?

# 219
# 220
Много ми харесва темта ви Simple Smile всички се справяте страхотно Simple Smile и аз мнного обичам да се гримирам-особено сега лятото обожавам да си слагам по-шарен грим Simple Smile
Харесват ли ви така гримирани очите като на някои  снимки от руският форум-не могат д асе копират снимките Sad-затова ще се опитам да ви обесня за кои става дума-за тези които има разни рисунки с молиж -плетеници или цветя,или над сенките сложена друг цвят молив като очна линия и в/у сенките малки чертички от молива,и ако да бихте ли излезли така и къде?има такива снимки на тази страница:

http://club.passion.ru/viewtopic.php?t=73410&postdays=0& … =asc&start=60

# 221
  • София
Креолка,твой ли е грима?

# 222

не става на точки.използвай по-голяма резолюция  на фотоапарата,но и с по-малка пак става..моята програма е обикновения Microsoft Picture Manager.каквато и програма да имаш,някъде в нея има бутон за обработване на снимки,там трябва да има опция за изрязване на снимката.

# 223
благодаря ви! ако се преборя с техниката, ще пусна и аз нещо бронзово - на такава вълна съм  Party

# 224
Много харесвам бронзов грим на загоряло лице и тъмни очи,аз все на розовеещо налитам.

Общи условия

Активация на акаунт