Обичате ли да се гримирате 4

• 22 267
  • 548
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И аз съм на вълна бронзиращи гримове,даже реших да пусна снимки ма немога да си намеря фотото нещо ooooh!.

# 226
Креолка,твой ли е грима?
Мой и оченцето е мое Simple Smile

# 227
Гримът е много хубав? А цялото лице снимала ли си? Да го видим?

# 228
Кога ще видим и други снимки?
Креолка, снима ли цялото си лице? Искам да те видя.

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 14:52 от ani_4ka

# 229
Много ми харесва темта ви Simple Smile всички се справяте страхотно Simple Smile и аз мнного обичам да се гримирам-особено сега лятото обожавам да си слагам по-шарен грим Simple Smile
Харесват ли ви така гримирани очите като на някои  снимки от руският форум-не могат д асе копират снимките Sad-затова ще се опитам да ви обесня за кои става дума-за тези които има разни рисунки с молиж -плетеници или цветя,или над сенките сложена друг цвят молив като очна линия и в/у сенките малки чертички от молива,и ако да бихте ли излезли така и къде?има такива снимки на тази страница:

http://club.passion.ru/viewtopic.php?t=73410&postdays=0& … =asc&start=60

sugarcandy от този линк който си дала това ми се видя доста интересно..  Grinning

макар и да е  нестандартен начин на гримирване....Аз не бих се гримирала така,но определени би ми харесало ако го видя на накоя мацка... Heart Eyes

Ето още нещо ..малко нестандартно но интересно...Цикламена спирала.... Wink http://i180.photobucket.com/albums/x225/roza66/drugi/e08e977e40f79159.gif

Аз лично много  харесвам ето това око...  Heart Eyes 

kreolka...и на мен много ми хареса как си се гримирала... Heart Eyes

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 14:55 от roza66

# 230
мен ми харесва това,което roza66 е копирала и бих се гримирала така за някое парти примерно.

# 231
Tова от руския линк е страхотно! Аз бих се гримирала така или подобно за някое парти, ако се връзва с дрехата!
Роза, последното, което си дала май не е твое - готино е,ама са го фотошопнали множко - щеше да си е добре и без толкова намеса според мен!

П.С. Исайкова -покани ме на грим+кафе+фото, а сега се спотайваш  Crossing Arms

# 232
......
Роза, последното, което си дала май не е твое - готино е,ама са го фотошопнали множко - щеше да си е добре и без толкова намеса според мен!

Да...фотошопнато е... Peace Но ми хареса съчетанието на златно-зеленикавите  сенки...и ириса на окото със същия цвят.  Изглежда много магнетично това  окото... Heart Eyes

# 233
Да - страхотно е  Peace

# 234
Кога ще видим и други снимки?
Креолка, снима ли цялото си лице? Искам да те видя.

Не го снимах, защощо гримирах само едното Simple Smile но следобед ако малката ми даде 10 мин. ще се гримирам наново и ще се снимам.
Чета тук че на мургави им отива бронзов грим, а на мен защо не ми отива? Дайте предложения за летен гирм на мургави и с кафеви очи и  черна коса, че и лятото се гримирам както и зимата -розово, синио, зелено - не ми отиват.

# 235
според мен бронз трябва да си стои страхотно!  Peace
просто не слагай бронзова основа, само нюанси на очите, скулите и устните
аз слагам кафяво зимата и бронзово -лятото; с други цветове не се харесвам независимо от положителните отзиви на другите около мен

# 236
Много ми харесва темта ви Simple Smile всички се справяте страхотно Simple Smile и аз мнного обичам да се гримирам-особено сега лятото обожавам да си слагам по-шарен грим Simple Smile
Харесват ли ви така гримирани очите като на някои  снимки от руският форум-не могат д асе копират снимките Sad-затова ще се опитам да ви обесня за кои става дума-за тези които има разни рисунки с молиж -плетеници или цветя,или над сенките сложена друг цвят молив като очна линия и в/у сенките малки чертички от молива,и ако да бихте ли излезли така и къде?има такива снимки на тази страница:

http://club.passion.ru/viewtopic.php?t=73410&postdays=0& … =asc&start=60

sugarcandy от този линк който си дала това ми се видя доста интересно..  Grinning

макар и да е  нестандартен начин на гримирване....Аз не бих се гримирала така,но определени би ми харесало ако го видя на накоя мацка... Heart Eyes

за това точно имах предвид,понеже много ми хареса Simple Smile

# 237
нещо не мога да разбера как да каца снимки за конкурса....  newsm78 . Някой може ли да ми обясни или да пратя снимките и да ги качите....

# 238
Отваряш страницата и влизаш в папка конкурс за грим номер 3,като влезеш в тази папка долу пише add photos даваш там и ги качваш,не забравяй да си напишеш името под снимките

# 239
Аз не помня дали някой е поствал тези линкове в предните теми, но реших да ги покажа:

http://youtube.com/watch?v=yPnQuTV5suQ&mode=related&search= - Тайните в грима на Тайра Бенкс (част 1)

http://youtube.com/watch?v=6_m1ws7olv4&mode=related&search=  - Тайните в грима на Тайра Бенкс (част 2)

забелязахте ли, че без грим Тайра Бенкс си е най-обикновена негърка.
страшно много променя гримът, дори най-лекия

Общи условия

Активация на акаунт