Обичате ли да се гримирате 4

• 22 219
  • 548
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мхм Thinking
Ми всичките ми лилавеят...
На самия клепач навсякъе май са лилави сенките...

Карайте...

# 286
Браво на смелите участнички, всички са много свежи и красиви. Джесмин е нов човек - отива ти разбира се Simple Smile, хайде да се престрашат и други , чакаме още снимки:)

# 287
Бомбе,ти няма ли да покажеш някое творение Wink
В близките 1-2 теми едва ли Wink
За сега гледам и се уча Flutter

# 288
Креолка,как я слагаш тая очна линия?толкова е близо до миглите,че все едно нямаш.между миглите слагаш ли?
Как между миглите между косъмчетата ли - не слагам, само по ръба в основата на миглите, но плътно до косъмчетата.
Благодаря за положителните отзиви, ще взема да се престраша за конкурса, но нищо лятно не ми отива Sad

# 289
Мхм Thinking
Ми всичките ми лилавеят...
На самия клепач навсякъе май са лилави сенките...

Карайте...
Да, наистина има лила на всичките, но нали е летен грим newsm78
Не че разбирам, ама така се уча все пак Rolling Eyes

# 290
  • София
Ми лятно може и да е розово,оранжево,златисто дори...

Креолка,айде мятай снимките и ти.Виж как добре се гримираш.

АКо простя на мъж ми,ще го накарам да ме снима,за да се натреса и аз в конкурса.

# 291
Наистина има лилавко почти при всеки , но няма лошо Simple Smile аэ мисля, че на всеки  лилавото седи  по раэличен начин Wink

# 292

Креолка,айде мятай снимките и ти.Виж как добре се гримираш.

АКо простя на мъж ми,ще го накарам да ме снима,за да се натреса и аз в конкурса.
Иииии, виж кво добро момче си си взела.Прости му дееее....

# 293

няма спор в това ,ама така се е получило шантава работа Crazy

качвай и ти дееее Hug

# 294
Сега като видях и другите снимки, чак ме е срам от моя грим....ама много се ядосвам,че на снимката почти не се виждат сенките,а на живо не е така! Даже напротив...ии още по-зле изглеждат до останалите ваши снимки Sad

# 295
  • София
Сега като видях и другите снимки, чак ме е срам от моя грим....ама много се ядосвам,че на снимката почти не се виждат сенките,а на живо не е така! Даже напротив...ии още по-зле изглеждат до останалите ваши снимки Sad
Напротив гримът ти е страхотен и много нежен Wink.
Момичета супер сте всичките  bouquet.

# 296
  • Габрово
Magy_N, тъпите апарати са виновни... аз пък знаеш ли какъв хубав загар имам, а на снимката грам не личи Cry
Мое мнение е, че всички изглеждаме най-добре на снимките на цялото лице.

# 297
Леле, Вал, пропуснала съм, но занимавала ли си се с професионален грим? Страхотно си се гримирала, както винаги. Но и хубавото си е хубаво  bouquet

# 298
КАРЧЕВА, кво само се обаждаш чат-пат??!!! Айде най-накрая, трети е вече да му се невиди... hahaha Видях снимките в сайта, ма много хубави  Hug Качвам обявата за конкурса в сайта, да няма неразбрали  Naughty

# 299
  • Габрово
Леле, Вал, пропуснала съм, но занимавала ли си се с професионален грим? Страхотно си се гримирала, както винаги. Но и хубавото си е хубаво  bouquet

Не съм въобще, аз да съм ти се похвалила иначе  LaughingОткакто открих темата започнах да се гримирам често и понаучих туй онуй Grinning

Общи условия

Активация на акаунт